Spania a anunțat intrarea în Noua Ordine Mondială 1 Mai

Ministrul finanțelor și purtătorul de cuvânt al Guvernului Spaniei, Maria Jesus Montero a anunțat oficial într-o conferință de presă intrarea Spaniei în Noua Ordine Mondială!
Citez:

„… să creștem angajamentul… și să avansăm în schimbarea modelului de producție care permite Spaniei să se poziționeze în această Nouă Ordine Mondială…”(sursa text aici)

VIDEO:

Nouă Ordine Mondială(„model economic schimbat”) va fi introdusă în societatea spaniolă „post-coronavirus” dar va veni și peste tot în lume. Schimbările se vor ține în lanț. „Criza pandemică” va fi prelungită până ei își vor face treaba. Populația încă nu intelege ce se întâmplă, artizanii globalizării au lucrat mereu, și în paralel, două concepte ECONOMICE de Nouă Ordine Mondială (cel vizibil promovat de Rotschild’s & Soros & FMI), și alt concept mai puțin vizibil, cel al Vaticanului și care vine tare acum… cu pretinsa grijă față de săraci, imigranți, pentru cei „mai vulnerabili și marginalizați” din societate (binele comun& caritatea etc.).

Anunțul guvernului spaniol de pe 1 Mai 2020 a luat prin surprindere pe mulți, unii încă nu cred nici acum, cu toate că Noua Ordine Mondială a fost dezbătută în Congres cu subiect și predicat încă de pe 9 Aprilie 2020 (vezi articolul meu AICI).

Modelul economic expus spaniolilor de către Ministrul Finanțelor se apropie de cel al Bisericii Stat de la Roma. Este de fapt Noua Ordine Economică a Vaticanului anunțată încă din anul 2011 intr-un document de 18 pagini (vezi AICI).

Este momentul când spunem adio Capitalismului ce va fi ținut în șah în continuare (de crize pandemice „coronavirus” sau altele…) până când artizanii Noii Ordini Economice își vor atinge pe deplin scopul cu reformele sociale și bancă centrală planetară ș.a.m.d.

Încă din anul 2015 agenția „Reuters” anunța că papa a cerut a cerut o Nouă Ordine Economică și bineînțeles critica Capitalismul:

„Pope calls for new economic order, criticizes capitalism”

[„Reuters”, 10 iulie 2015]

Sursa:
https://www.reuters.com/article/us-pope-latam-bolivia-idUSKCN0PJ29B20150710

Conceptul, sau tipul de Nouă Ordine Mondială impus, nu e nici acuma clar pentru societatea spaniolă cu toate că ziarul spaniol „El Pais” explica modelul economic ce va fi impus societății spaniole „postcoronavirus” de către guvern. Dacă citim cu atenție articolul din „El Pais”, în mare, vedem că avem de a face cu modelul catolic globalist de reforme sociale… care vine în apărarea „celor mai vulnerabili…”…

„El Pais” titrează:

„Noua ordine globală după criza coronavirusului”

[ 26 Martie 2020 ]

„… sunt necesare măsuri sociale și economice pentru a atenua efectele crizelor… în special către grupurile cele mai vulnerabile,… lucrătorii casnici, migranții și angajații cei mai precari… în Spania… un venit minim garantat, este tipul de măsură care trebuie studiată… „

link: https://elpais.com/elpais/2020/03/25/3500_millones/1585128881_176418.html

NOTĂ:

Video-ul pus pe blogul meu poate fi verificat și pe site-ul oficial al palatului Moncloa unde ministra finantelor spaniole anunță Noua Ordine Mondială ( „… Nuevo Orden Mundial” la min. 18:55 sec.)
https://www.lamoncloa.gob.es/multimedia/videos/covid19/Paginas/2020/01052020_calvinomontero.aspx?galv2r=1

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

38 de gânduri despre „Spania a anunțat intrarea în Noua Ordine Mondială 1 Mai

  1. Noua Ordine Mondiala, o mizerie inre multele mizeri si atrocitati, Omul devenit Dumnezeu,aceasta va fi ultima,si ce-a mai mare blasfemie. Intr-o lume tot mai bulversata,se doreste pierderea totala a reperelor,sacre. Ordinea Mondiala va fi cel mai mare esec al elitei Mondiale.Actori acesteia vor culege rezultatele unei lumi fara Dumnezeu. Toate trebuie sa se intimple, dar nenorocirile vor fi pe masura, pentru cine cauta adevarul pot spune, ca Egiptul antic a fost doar o mica rastuenare de situatie pe linga distrugerea finala care a inceput.Datoria oricarui om a fost si este,,sa asculte de Dumnezeu „!Ascultarea de Diavol si supusi lui va fi ce va urma.Noua Ordine Mondiala va fi ultimul act in drama acestei lumi, si o grabire a evenimentelor finale. Isus Hristos va avea ultimul cuvint,le care Satan si élitaire,nu va dori sa il auda!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.