SUA, China, Rusia, Iran relații comerciale și afaceri globale

un text de Mișu Croitor

Imediat în pandemie în media oficială, repet: în media oficială, s-a vorbit despre o schimbare a Ordinii … de la una unilaterală (hegemonia SUA)… la una multilaterală(SUA, UE, CHINA, RUSIA, IRAN)… Proaspăt ales la UE, Josep Borrel vorbea PE ȘLEAU de acest lucru când era întrebat de prietenii din presă. Declarațiile lui au trecut neobservate, lumea fiind setată „pe virus” în acele momente când marile orașe ale lumii au fost blocate ocazie cu care am urmărit declarațiile lui Borrel în pandemie că am avut și timp, ne-au închis în case, deci am văzut ce declarații face. Avea o problemă declarată, Donald Trump. O altă problemă pentru el era Rusia. Cu referire la problema americană a răspuns că nu va negocia cu Trump ci cu administrația americană. Trump a zburat… La ruși când s-a dus a fost faultat… Dar nu-i nimic. „De la sertar” a fost scos conflictul cu Ucraina care mocnea din 2015.
Deși a fost contrat de o reporteră de la Euronews, în 2020 Josep Borell plănuia relații comerciale și cu China… încă din 2020, interesant ar fi de știut de la cine a primit ordinul discret.
Sunt jocuri de șah politic și UE JOACĂ LA DOUĂ CAPETE: pe ascuns cu dictatorii lumii în timp ce pretinde că apară democrația. Eu cred că acuzațiile de ipocrizie aduse la adresa UE sunt reale. Sunt europarlamentari care au deschis în plen subiectul. Traian Băsescu are declarații făcute pe aceasta temă, cu ani în urmă pe tema rusească.
Dar Borrel i-a învârtit pe degete repede.
This is MULTILATERAL ORDER!

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.