Papa Francisc, atac direct la Secularismul european.

de M.Croitor

Papa Francisc a făcut o mică demonstrație de forță, un adevărat exercițiu de „autoritate morală” asupra Secularismului. Comisia Europeană intenționa să anuleze onomastic sărbătoarea Crăciunului, dar, surpriză, papa Francisc s-a dezlănțuit într-un atac direct la adresa iniţiativei din interiorul Comisiei Europene… comparând-o cu nazismul și comunismul. Documentul de 32 de pagini a fost retras, în urma reacţiilor publice. 

Într-un articol pe Mediafax se titrează: „Se clatină ”colonizarea ideologică” din Europa: a început Cruciada Papei Francisc şi a celor mulţi care au credinţă, împotriva celor puţini, dar care au putere.

Observația ziaristului Marius Oprea este extrem de corectă. Secularismul se clatină după ce aținut în șah secole protestantismul în Europa(creștinismul în general). Se pare că ideologia secularistă va fi îndepărtat de la putere, atacul pe față al papei nu este la voia întâmplării, ci bine gândit. Astfel, papa Francisc se transformă într-un lider moral, salvator al valorilor creștine, un far călăuzitor spre care ar trebui sa privească creștinii din Europa invadați acum de secularism, islam și alte „isme”

Cine controlează Secularismul?

În realitate, eu cred că este vorba de un joc la două capete al iezuiților, acea dialectică hegeliană de a controla și problema și soluția. Problemă+ Reacție = Soluție. Să nu uităm că Adam Wheishaupt a fost iezuit.

Acest eveniment indică faptul că Generalul Iezuit a decis că e vremea că pendulul puterii să oscilize, dinspre Secularism înspre creștinism(evident, sub baghetă papală ecumenică).

Alte surse:

Papa Francisc spune ADEVĂRUL: ‘Unele interese, probabil non europene, caută să folosească UE în vederea colonizărilor ideologice, și acest lucru nu merge’ – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri
https://www.stiripesurse.ro/amp.php?article_id=2002969

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.