Cristian Barbosu îl laudă pe Olivier Giroud fotbalistul evanghelic susținător LGTB.

Din neștiință, sau neatenție pastorul Cristian Barbosu oferă lumii creștine ca exemplu, direct de la amvonul Bisericii sale, un fotbalist evanghelic al nationalei franceze susținător al introducerii agendei LGTB în fotbal

Vezi VIDEO:

https://youtube.com/clip/Ugkxi7FkgzhEp0fcQ2yoAisQU8OMrW-3BcHZ

Prin mai multe declarații fotbalistul vedetă isi exprima dorința ca agenda LGTB-ului să fie tolerată și în lumea fotbalului (așa cum și el o face).

Oliver Giroud și-a tatuat pe braț și un verset dintr-un psalm, la interviuri în media se prezintă creștin neo-protestant. E clar că fobalistul e un creștin confuz care a pierdut noțiunea graniței dintre bine și rău. De aceea pastorii ar trebui să îl vegheze, să îl îndrume înainte să îl laude pe la amvoane.

Nu numai declarațiile, dar și fotografiile din media sunt cu dublu înțeles, atât de ‘interpretabile” încât au devenit virale pe internet iar Olivier Giroud nu s-a arătat deranjat de aceasta.

Qatar s-a confruntat cu cereri de protejare a fanilor LGTB însă guvernul din Qatar a fost rezervat și a anunțat că nu reușește să ofere garanții de siguranță pentru Cupa Mondială fanilor LGBTQ.

https://www.theguardian.com/football/2022/jun/29/qatar-fails-to-offer-world-cup-safety-guarantees-to-lgbtq-fans

Interesant cum necrestinii resping considerând că e lipsit de bun simț amestecarea fotbalului cu agenda LGTB și, ca un paradox, cei care se declară creștini cheamă în favoarea „toleranței”. Poate că pastorii care îl laudă pe Oliver Giroud se vor sesiza și îl vor contacta să îi explice fotbalistului confuz ce înseamnă cu adevatat creștinismul și să îl îndemne la modul cel mai serios să apuce drumul bun.

Întrebarea care apare în această dilemă e care ar fi nivelul de discernământ al pastorilor care își îndeamnă enoriașii să privească la vedetele din fotbalul profesionist ca modele în creștinism.

„…Olivier Giroud , a recunoscut că „înțelege durerea și dificultatea” care îi împiedică pe fotbaliștii profesioniști să devină homosexuali…  când am fost la Montpellier am fost implicat în această luptă pozând pentru [revista] Têtu. La Arsenal, când mi-au cerut să port „Rainbow Laces” în sprijinul comunității gay, am făcut-o. Există încă multă muncă în lumea fotbalului pe acest subiect, cel puțin.”
https://www.theguardian.com/football/2018/nov/15/olivier-giroud-impossible-homosexuality-gay-football

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.