Podoliak este consilierul lui Zelinski

Podoliak e consilierul lui Zelenski, dar INTERESANT: nimeni nu sta cu ochii pe acest Podoliak. De de unde vine, ce ordine primește ȘI DE LA CINE primește?… Ni se flutură pe sub nas doar rădăcinile evreiești ale lui Zelinski (așa ca să se tureze cei inapți de a privi DINCOLO de aceasta imensă cortină de fum….de unde vulpoiul de papă așteaptă să fie invitat ca „pacificator” la Kiev). Metoda aceasta de a folosi ca pioni persoanele cu rădăcini evreiești sau despre care se spune că sunt evrei aparține sistemului catolic(stăpânul din umbră al guvernului mondial în lucru acum). Se pare că, această metodă perversă, dar eficace a „țapului ispășitor evreul”a fost demascată în cartea „Cimitirul din Praga” scrisă de Umberto Eco.
Mai pe scurt…”evreul cel rău” folosit ca momeală/ocupație pentru fraieri… în timp ce ei clădesc liniștiți guvernul mondial care la final va încăpea în mâinile unui papă mondial.

Vizionează ce spuneau public catolicii în anii ’90 despre Noua (lor) Ordine Mondială care o va deturna pe actuala Ordine Capitalistă: https://youtu.be/kOTJFi_OkU4

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.