adresa e-mail

misucroitor2@gmail.com

Reclame

8 păreri la “adresa e-mail

 1. Am primit acest mesaj: [Comentariu nou] Cine a fost Traian Băsescu în regimul comunist? Interviu cu un inspector ce îl anchetase la Constanța în 1981.
  Vreau să știu cum a ajuns acest mesaj la mine.
  Noi ne cunoaștem, d-le Mișu Croitor, de pe saitul trădătorului de neam „Ion Coja” care-și apără credința, nici de cum Nația. Știți foarte bine că eu nu împărtășesc credințele dvs. ale credincioșilor în idoli.
  Eu știu, ce știu și nu cer nimănui să mă creadă ca prostul pe evreul Iisus. Am fost colaborator cu Securitatea din 1959 și nu ascund faptul acesta, cum fac unii, ca Ion Coja.
  Nu mă feresc să vorbesc despre jurămintele mele cărora le-am rămas și voi fi fidel. Două jurăminte față de Poporul meu Român și unul dat pe 14 iunie 1990 în fața Guvernatorului de New York față de Statele Unite ale Americii.

  Apreciază

 2. Bunà ziua,
  Dumnezeu sà và binecuvinteze, pentru cà và luati din timpul dvs. ca sa aduceti INFORMATII – semenilor dvs. Am gasit mesaje extraordinare pe blogul dvs. Impàrtàsim cam aceleasi valori morale si cunostinte in ale adevarului despre taina de mântuire a omului. Dumnezeu sà và aibe’n pazà bunà si sà và mentinà treazà constiinta. Sper ca blogul dvs sà reziste cât mai mult atacurilor din afarà ce sunt bine studiate si de duhurile satanice, cu interesul ca sa distruga adevarul.
  Bye si s’auzim numai de bine.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s