Cornel Sabou descrie fenomenul „Călin Georgescu” din România

Intr-un live pe facebook (vezi AICI… 31:35 sec.) jurnalistul Cornel Sabou descrie în propriile cuvinte un fenomen care este din ce în ce mai preponderent în România: „fenomenul Călin Georgescu” !

Iată ce spune jurnalistul:

„pe viitor va trebui să avem grijă ce vom vota… să nu pierdeți gândul acesta când vin din nou alegeri și vine unul cu o vrăjeală mai frumoasă și te prostește iar, să îi dai votul. Păi dacă vine pe linia partidelor, nu e tot Ocultă ?… Apar de nicăieri niște falși profesioniști sau lideri cum e Georgescu… care-s ținuți și scoși de la sertar din cimitirul Ocultei și ținuți de rezervă în caz că ăștia de pe aici pică pentru că le scade popularitatea… Nu îi înțeleg pe cei care promovează petiții ca să ajungă Georgescu prim-ministru… Cum poate să ajungă el prim-ministru fără să fie numit de Iohannis și votați de parlamentul Ocultei… spun asta pentru oamenii de bun simț care se lasă înșelați: unul care e patriot nu merge pe mâna Ocultei… nu cerșește favoruri de la Ocultă, sprijin…” [33:40 sec.]

[extras și adaptare text: blog misucroitor_live faceboock Cornel Sabou, joi 23 aprilie 2020, 31:35 sec.]

Sursa:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3087289361292885&id=100000355544960

NOTĂ:

Pun mai jos și punctul de vedere al susținătorilor d-lui Călin Georgescu apărut la comentarii (Ringul Politic):

„…Poporul are dreptul să susțină un premier independent. Voința poporului e inviolabilă. Refuzul cetățenilor de a participa la votul electoral, nu exclude dreptul acestora de a face solicitări prin intermediul petițiilor.

Petitie initiata de Radu Roncea si sustinuta de Grupul de initiativa CALIN GEORGESCU PREMIERUL NOSTRU

Petiția este disponibilă spre semnare la adresa:

https://www.petitieonline.com/calin_georgescu_prim-ministru

…”

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

7 gânduri despre „Cornel Sabou descrie fenomenul „Călin Georgescu” din România

 1. VOI NU STITI SUFERINTA POPORULUI ROMAN VA VOI NU STITI SUFERNTA MAMELOR CARE AU PLECAT SA LUCREZE IN ALTA TARA VOI NU STITI SUFERINTA TARANULUI CU O BUCATA DE PAMINT FARA PARALE CU BRATELE GOALE VOI NU STITI DUREREA UNUI INVESTITOR ROMAN CU O MICA AFACERE IMPOVARAT DE TAXE SI CU O MIE DE CONTROALE SI CU DATORII LA BANCA VOI NU STITI DUREREA PE CARE O ARE UN VETERAN DE RAZBOI CARE VEDE UNDE AM AJUNS EU AM O VIRSTA SI IN VIATA MEA AM VAZUT MULTI OAMENI AM SIMTIT VIBRATIA ACESTUI OM ARE UN PLAN ARE O CREDINTA STIE ISTORIA NEAMULUI STIE ROSTUL HOREI STRAMOSESTI DATI -NE SANSA SA-L VEDEM LUCRIND PENTRU NOI LA NICI UN OM POLITIC NU AM SIMTIT TRAIREA SUFLETEASCA ALEGEM NOI PROSTIMEA CU SUFLETU DUMNEZEU E CU NOI

  Apreciază

  1. ASTAZI am transmis la PSD si a fost inregistrat cu Nr.211/20-05-2020 textul de mai jos, adresat atat Conducerilor partidelor PSD, Pro RO si ALDE, cat si tuturor Parlamentarilor lor, carora il voi transmite in cel mai scurt timp!
   Dle Presedinte si dlor Lideri Nationali ai PSD.
   Textul de mai jos e identic pentru toate cele trei partide indicate, cat si pentru USR si pentru toti parlamentarii lor.
   Acest text reprezinta un “rapel” la Memoriul pe care l-am transmis in primavara atat partidelor cat si parlamentarilor aferenti, si care doreste sa va impulsioneze vointa de a actiona pentru a oferi societatii romanesti un cadru Institutional a carui “coloana vertebrala” sa fie Responsabilitatea!
   Ca sa simtiti si mai acut presiunea societatii asupra voastra, de a actiona in sensul Binelui, voi transmite Presei atat Memoriul din primavara cat si textul de mai jos cu rugamintea de a va solicita tuturor, atat conducerilor partidelor politice, cat si parlamentarilor, un punct de vedere fara echivoc!
   Sper din tot sufletul sa nu ratati aceasta imensa sansa pentru Tara, sansa ce o poate scoate din mocirla postdecembrista si o poate inscrie pe orbita Responsabilitatii, Adevarului si Dreptatii!
   Este pentru prima data in 30 de ani cand exista o actiune de o asemenea amploare, adresata majoritatii partidelor parlamentare precum si tuturor parlamentarilor lor!
   NOTA: O adresare similara am transmis si catre USR si parlamentarii lor, care au simtit pe pielea lor “prietenia” lui Iohannis si a slugilor lui la alegerile prezidentiale!
   DOMNILOR Conducatori ai PSD, Pro Romania si ALDE!
   DOMNILOR Parlamentari ai PSD, Pro Romania si ALDE!
   Conform Memoriului pe care in Februarie, Martie si Aprilie 2020 l-am transmis partidelor voastre si tuturor Parlamentarilor vostri, prin care va aratam ca asa cum noi avem nevoie de aer, tot asa societatea romaneasca are nevoie de o Schimbare de paradigma de 180 de grade, adica de la paradigma Iresponsabilitatii, in care traim de 30 de ani, la paradigma Responsabilitatii!
   Aveti o sansa unica sa va afirmati ca partea RESPONSABILA a Natiunii Romane care POATE si VREA sa produca aceasta Schimbare, pentru a scoate Romania din zodia Minciunii, Coruptiei, Abuzurilor, Nesimtirii, Indolentei, Lasitatii, Tradarii, etc.
   Daca nu veti folosi aceasta sansa, veti fi STRIVITI de propaganda de tip nazist promovata de cel pe care eu il percep a fi un corp strain pentru poporul roman, Klaus Werner Iohannis si de uriasul lui aparat de propaganda!
   Ce TREBUIE sa faceti?
   Imediat ce este posibil trebuie sa introduceti o motiune de cenzura si sa demiteti guvernul Orb.-Werner! Evident, numai dupa ce veti fi stabilit toate preparativele si toti pasii pe care ii veti face dupa demiterea guvernului!
   Demiterea guvernului trebuie sa fie doar prima etapa a NOBILEI voastre actiuni, a carei finalitate trebuie fie inlocuirea actualului cadru Institutional postdecembrist, definit de Iresponsabilitate, si care a facut posibile viciile enumerate mai sus, cu un cadru Institutional nou, care sa aiba ca temelie RESPONSABILITATEA, si in care sa nu mai fie posibila manifestarea unor asemenea vicii!
   Aceasta Schimbare presupune DOAR elaborarea si adoptarea unei Legi care sa prevada ca toti cei ce detin functii publice, de la Presedinte si pana la ultimul functionar, precum si cei ce se exprima PUBLIC, TREBUIE sa depuna un juramant de Responsabilitate!
   Intr-un cadru Institutional definit de Responsabilitate propaganda securistoida, si in general cea mincinoasa, va SUCOMBA!
   De ce? Pentru ca nepoteii lui GOEBBELS de la RealitateaTV, Digi 24 TV, B1 TV, etc., ca si cei de la toate celelalte oficine securistoide, nu vor mai putea sa minta cu nerusinarea de pana acum!
   Toate datele necesare v-au fost prezentate in Memoriul pe care l-am transmis atat Conducerilor partidelor politice, cat si tuturor Parlamentarilor!
   Parlamentarii care, din varii motive, nu sunt in posesia Memoriului pe care li l-am adresat sa ma contacteze la Tel.0723.966.732 pentru a le oferi un nou exemplar!
   Noul cadru Institutional, care va fi definit de RESPONSABILITATE, va fi primit ca painea calda de majoritatea covarsitoare a romanilor, exasperati de toate nenorocirile ultimilor 30 de ani care au dus Romania in cea mai crunta fundatura!
   Domnilor opozanti ai regimului securistoid, Iohannis-PNL!
   Aveti sansa realizarii unei Schimbari istorice in societatea romaneasca, care va reda romanilor increderea in cei ce o vor promova si nu vor mai putea fi manipulati de propaganda nazista a regimului securistoid, Iohannis-PNL!
   Ori aduceti Schimbarea atat de necesaraTarii, ori veti fi STRIVITI de propaganda de tip nazist, promovara de Iohannis si de uriasul lui aparat de propaganda, in aplauzele romanilor manipulati si in dispretul si durerea romanilor responsabili, scarbiti de nevolnicia voastra!
   Dumnezeu sa va dea gandul cel bun pentru romani si Romania!
   Bucuresti, 13-05-2020.
   Ing. pens. DumitruRizoica, 82 de ani, fost detinut politic in 1958-1963 si februarie-aprilie 1986.
   Tel.0723.966.732.
   PS. 1. Memoriul adresat Conducerilor partidelor parlamentare si TUTUROR Parlamentarilor este postat in pagina mea de Facebook in data de 06-05-2020, orele 03:30.
   2. In cuprinsul Memoriului aveti un exemplu de juramant de Responsabilitate pentru magistrati. Mai jos prezint o forma a juramantului de Responsabilitate pentru toti cei care se adreseaza PUBLIC:
   „”Jur ca intotdeauna voi transmite public DOAR ceea ce voi percepe cu toate simturile mele ca reprezentand Adevarul!
   Jur ca niciodata nu voi lasa sa treaca neamendata orice informatie pe care o voi considera ca reprezinta o „abatere de la Adevar”, de care voi lua cunostinta!
   Jur ca intotdeauna voi sustine cu buna credinta si dorinta de intelegere orice dezbatere care cauta aflarea Adevarului!
   Daca nu voi indeplini cu buna credinta cele afirmate mai sus (situatie cunoscuta doar de mine si Dumnezeu) atunci Dumnezeu sa abata asupra familiei mele cele mai cumplite nenorociri si sa ma lipseasca pe mine si pe cele mai dragi fiinte de sanatate si fericire!
   Asa sa ma RASPLAEASCA Dumnezeu!””

   Apreciază

 2. Cum sa ai incredere in unu care nu s a remarcat cu nimic pt tara lui pana acum si mai ales pe cand era in functia susamintita,deci nu i bun pt Romania

  Apreciază

 3. E un tip periculos si de asta mi-am dat seama cand si-a lansat un volum de „cugetări politice”, in Aula Universitatii Politehnice București, cu ceva ani in urma. Invitat de o cunostintsa, Am asistat la un spectacol grotesc, in ca dl, fost „lucrător” ONU, a venit cu ţuţeri bine montări care il aclamau ptr postul mult visat.
  Ceea ce trebuie subliniat, e ca Romania e terenulde lupta al multor oculte, ca sa le numim elegant. De una apartine si onorabilul Georgescu.
  In rest, nimic de comentat, nimic de facut.

  Apreciază

  1. Bună observație ! Călin Georgescu joacă acum rolul de mare patriot cu Hristos pe buze și dragostea de țară debordând in toate frazele lui învăluitoare și anesteziante ! Se vede cu ochiul liber că joacă teatru și joacă prost. Românii așteaptă un Salvator . Se vede că nu s-au săturat încă de vorbe goale. Câți dintre alegători știu ce obiective urmărește concret Agenda 21 pentru care Călin Georgescu este salarizat de forurile mondiale în care activează ?! Lozinca asta cu sustenabilitata și dezvoltarea durabilă este o fumigenă și naivii cad ca muștele când o aud. Trist ! Prostia se plătește…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: