Cazul Laura Bretan și câteva idei despre Creștinism, Secularism și LGTB.

un text de Mișu Croitor

In primul rând creștinii nu pot obliga secularismul să adopte dogme și obiceiuri creștine. Un bun cunoscător al Bibliei nu va face niciodată INCHIZIȚIE RELIGIOASĂ căci știe că Dumnezeu nu obligă pe nimeni să I se închine. Însă societatea prin acele reguli și legi de bun simț AR PUTEA OBLIGA secularismul(„lăsat” în haos) să revină în matca normalului:
LGTB nu face altceva decât să destabilizeze societatea, să o erodeze prin revoluția marxisto-sexistă a unor descreierați cu idei de rahat și care cred că pot să introducă anormalul în societate prin forța coercitivă a legilor: în școli și Instituții în numele libertății de orice fel. Dar omul poate devine mai rău și mai prost decât animalul dacă societatea și bunul simț nu-i va impune chiar niciun frâu. Istoria e mărturie.
Orice ar fi, nu putem accepta ca anormalul să fie impus în locul normalului… ar înțelege asta chiar și animalele.
Astfel, este anormal ca Laura Bretan să fie defavorizată pentru simplul fapt că este adepta ordinii în societate oferind susținere ideii Familiei(celula de bază a unei societăți sănătoase).
Ceea ce trebuie să știm bine este că secularismul, islamul, conunismul, ateismul… toate aceste „isme” sunt un dușman pe față al creștinismului… ușor de identificat căci vin din exteriorul Bisericii, și e vizibil. Nu e nicio taină. Însă „fiul pierzării” Antihristul se află ascuns chiar în interiorul Bisericii Universale a lui Hristos. De aici va veni trădarea… din partea unuia care pretinde că îl urmează pe Hristos, la fel ca Iuda Iscarioteanul care se dădea drept ucenic al lui Hristos, umbla și pretindea că îl urmează pe Mântuitorul dar pe care L-a trădat(cu o sărutare).

Fascinant! Și Antihristul ar putea fi o entitate pretins creștină care se va afișa public că susține valorile Familiei, și care va înșela pe creștini că urmeaza valorile creștine (dar în cele din urmă va comite trădarea)
la fel ca Iuda… o mărturie de unde putem extrage tehnica de lucru a „tainei fărădelegii” care va înseamna o trădare ce va avea loc în sânul Bisericii(în „Templul lui Dumnezeu”). Asta sugerează Pavel prin expresia „fiul pierzării” folosită de două ori în Biblie:

a) pentru a-l descrie pe Iuda.
(Ioan 17:12)
b) pentru a-l descrie pe Antihrist.
(2 Tes. 2:3)

TEXTE BIBLICE:

(Ioan 17:12)
„Când eram cu ei în lume, îi păzeam Eu în Numele Tău. Eu am păzit pe aceia pe care Mi i-ai dat și niciunul din ei n-a pierit, afară de fiul pierzării, casă se împlinească Scriptura.”

(2 Tesaloniceni 2:3)
„Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip, căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credinţă și de a se descoperi omul fărădelegii, fiul pierzării,”

Sursa foto

sursa foto

sursa foto

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: