Mișu Croitor a comentat despre Călin Georgescu pe Ringul Politic

(Urmăriți interviul aici)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2335600649992626&id=1684603981758966&sfnsn=mo

(Comentariu)

ANUNȚ IMPORTANT:
Problemele pe care le menționează acest Călin Georgescu sunt deja ultracunoscute, chiar nu mai e un secret pentru nimeni. Trebuia să facă aceste acțiuni mult mai din timp, când se mai putea face ceva, dacă tot știa cum vor decurge lucrurile… acum e prea târziu. Faptul e consumat.
Deja știe toată lumea că Merkel(și nu numai ea) este o marionetă, o coadă de topor, niște interpuși și pioni de fațadă(manipulați de șmecherii din umbră)…. Călin Georgescu îi demască, dar aici se repetă scena din nuvela lui „Vodă Lăpușneanu”… când mulțimea exploatată și înfuriată strigă „capul lui Moțoc vrem” … și avem exemplul lui Vodă Lăpușneanu care speculează abil furia mulțimii doar pentru a se desface el de sluga necredincioasă, folosind aceasta în interes propriu: pentru a-și întări poziția lui nu pentru a ajuta mulțimea (care va sfârși din nou înșelată).

Așa că…

Cei care l-au lansat pe Călin Georgescu speculează furia mulțimii, criza de identitate și acest „haos indus” în care au fost cufundate România, Germania și Europa doar pentru a-și băga la înaintare propria agendă, mai exact „NOUA ORDINE” (să nu uităm că d-l Călin Georgescu este membru de ELITĂ al Clubului de la Roma… acolo s-au pregătit toate aceste planuri încă din anii 1970, și a fost prevăzută criza… cu acel Aurelio Pacelli și alți „băieți buni ai globalizării” care au prevăzut „eșecul politicilor autohtone”. Pretextând cu erorile politicienilor locali, ei își vor pune în aplicare planurile dar mai întâi vor să obțină acordul nostru. Căci bătălia se dă pentru minte. De astă dată).

NOTA BENE:
După prăbușirea controlată a capitalismului se va ridica Antihristul(o entitate creștină ecumenică), mai simplu spus un papă mondial care va avea putere de decizie politică pe mapamond… pentru a fi întronat chiar de creștinii ce vor fi înșelați pentru a vedea în el un salvator religios, salvator al Mediului, al Creației… Instituției Familiei și al valorilor creștine. Să nu uităm că așa lucrează vechiul procedeu de manipulare a maselor:
PROBLEMĂ + REACȚIE = SOLUȚIE.

Bătălia se dă pentru minte. Antihristul vrea acces la mintea noastră. Să ne facă să credem că el este salvatorul tuturor valorilor: creștine, morale, sociale etc.

Concluzie:

D-l Călin Georgescu spune multe adevăruri, dar naționalismul lui creștin este din păcate SUBORDONAT PRIORITĂȚILOR INTERNAȚIONALISTE pe care le deservește, ascunse sub diferite măști, nobile în aparență. Voi expune câteva mai jos:

1) Sustenabilitatea (o nouă formă de coorporatism global și ONG-uri, o denumire de cod către fascismul global… Sustenabilitatea a fost prezentată și în Enciclica „Laudato Si” a papei Francisc.
Prințul Charles este șeful proiectelor SUSTENABILE la nivel global iar Călin Georgescu a intenționat să îl prezinte favorabil în fața poporului român(într-o prezentare pe pagina lui de Facebook… pe care și-a șters-o. La fel și-a șters și site-ul în care prezenta un proiect de țară după ce eu am semnalat asemănarea izbitoare dintre proiectul său și enciclicele redactate la Vatican).

2) durabilitatea (politici globale legate de ecologie și mediu)… etc., etc.

Mai simplu spus, Călin Georgescu încearcă să înlocuiască o agendă cu o ALTĂ agendă.
Să înlocuiască „haosul” made Merkel&Soros și să introducă „noua ordine” conform principiului masonic:

ORDO VA CHAOS (Ordine din haos)

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

2 gânduri despre „Mișu Croitor a comentat despre Călin Georgescu pe Ringul Politic

  1. Domnilor Ziariști îmi permit să zic voi aveti și ati avut pixul îm mână ati avut și aveti ocazia să fi schimbat ceva în tata noadtră știți din istorie că ne-au călărit și ne-au supt toți din toate părțile o fac și acum dar voi ce ati făcut ? Nimic , nimic noi în schimb neavând altă șandă am rupt fuga pentru a fi slugi la alții sa câștigăm o bucată de pâine când putem să o câștigăm cu demnitate în țara noadtră ! Atunci dacă voi puteți face ceva de ce nu ati făcut nimic ??? Pentru că ati fost vânduți cu toții la grămadă la kg la cm la mg la litru cum vreți ( nu toți e adevărat) Acum trebuie să ne agățam chiar și de un fir de păr trebuie sa avem speranța și să ne suflecam mânecile sa credem sa ne iubim ca națiune Domnul Georgescu are un proiect are ceva o echipă trebuie sa încercam !🇷🇴👍Dar dumneavoastră ce aveti ? Nu va cunosc Domnule nici pe Domnul Georgescu nu îl cunosc dar măcar dumnealui vine cu ceva dă o șansă acestei națiuni vrea sa facă ceva ,,mai bine mai târziu decât niciodată “ așa ca dezbinarea nu servește la nimic ! Unde-s multi puterea crește ! Traiasca România ! 🇷🇴🇷🇴🇷🇴

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: