REFERENDUM SAU DOUĂ TABERE IDEOLOGICE ?

Mișu Croitor text

EU CRED CĂ ACTUALMENTE EXISTĂ ÎN LUME DOUĂ … tabere ideologice!

Prima tabără este deja cunoscută, ea promovează agresiv imoralitatea (LGTB & compania, ideologii pro-avort etc.,…) provocând „criza spirituală”!

A doua tabără este lumea creștină ce este constrânsă acum să lupte pentru restabilirea principiilor morale şi reabilitarea Instituției familiei în lume!

Totuși v-ați gândit că este posibil ca ambele grupări să fie dirijate din acelaşi centru(vezi ramificația ONG-urilor)… pentru a se obține un numitor comun!? O sinteză, mai exact o condiție de mijloc mult mai ușor de acceptat de către toată lumea…
(teză + aniteză=sinteză)…bătălia se dă pentru minte)!

Deznodământul previzibil!

Lumea creștină va câștiga bătălia în măsura în care, conștientă sau nu, va pune umărul la promovarea şi stabilirea unei autorități politice globale binefăcătoare: Anticristul Papal care va legifera moralitate, va restabili ordinea într-un echilibru de mijloc (un fel de Nouă Ordine Evanghelică) ca răspuns la „criza spirituală” a omenirii. Cred că nu mai este cazul să explic anticul procedeu de manipulare a maselor: Problemă + Reacție= Soluție!

Conştiente sau nu, ambele tabere(mișcări) ideologice sunt dirijate , în interesul celor care le şi controlează! Interesul final fiind UNITATEA MONDIALĂ (cu orice preț), și, din punctul lor de vedere, presiunea exercitată de LGTB asupra creștinismului este „necesară”(!), pentru a provoca mult dorita unitate ecumenică creștină (între protestanți și catolici, care sunt nevoiți astfel să se unească împotriva „inamicului comun”, pentru a salva valorile creștine; se formează/ modelează gândirea COLECTIVĂ).

Creştinii încă nu realizează că sunt manipulați să pună, şi ei, umărul pentru ca Vaticanul să îşi atingă scopul(dezideratul ecumenic)… care va duce la stabilirea şi definitivarea unei autorități globale: putere de decizie politică în mâinile unui papă mondial [„Toţi au același gând și dau fiarei puterea și stăpânirea lor.” Ap. 17:13]!

Vorbim de o dialectică hegeliană(caracteristică Ordinului Iezuit: care are unic scop al existenței lui, și care prin jurământ, va aduce lumea în cele din urmă sub controlul deplin al unui papă mondial, ca monarh universal, o viziune şi o SINGURĂ autoritate publică globală, şi care să fie şi independentă!

NOTĂ:
Epoca Revoluției Franceze a produs o „rană de sabie” guvernării religioase de la Roma ( adică papalitatea și-a pierdut puterea de decizie politică pe care a avut-o în Evul Mediu, DAR „rana de sabie”… se va vindeca).
MAI MULT !
Războiul de ACUM se dă pentru închinare… lupta se dă pe terenul minții, căci sistemul politico-religios al Antihristului vrea să fie (re)întronat nu ca dictator, ci ca salvator… și nu doar local , ci pe cel mai înalt piedestal al stăpânirii mondiale!

Pentru ultimul act din istoria omenirii, Biblia a prezis reîntoarcerea papalității la cârma puterii politice mondiale.

(Apocalipsa 13:3)
„Unul din capetele ei părea rănit de moarte, dar rana de moarte fusese vindecată. Și tot pământul se mira după fiară…”