BĂTĂLIA DE DEASUPRA ANGLIEI text ciornă

( ” Bătălia de deasupra Angliei”  [29:00 sec.]
Astăzi vrei să vorbim despre istorie,  și făcând asta vom merge și în viitor și în prezent.  Am numit-o ” Bătălia de deasupra Angliei”.  Știți despre „Bătălia pentru Anglia”,  nu ? Aceasta e puțin diferită,  e vorba de bătălia de deasupra Angliei.
Și vreau să încep această bătălie cu momentul când Anglia era fățiș în tabăra romano-catolică.

    Pe atunci domnea domnea un rege,  iar datele sunt aici… A domnit ca rege din 1154  până în  1189.   A fost rege al Angliei și al Scoției,  iar numele lui era Henry al  II-lea.  Iată-l :

(foto –  King Henry  II,  1133- 1189; King of England 1154-1189)

Atunci istoria ia o turnură fascinantă. Trecem mai aproape de timpurile moderne 2 februarie 2005 –  când a murit papa.  Ziarele lumii i-au relatat bogata activitate.
În Anglia,  s-au evocat rugăciunile cu ocazia vizitei sale din 1982.

Un moment memorabil când papa a coborât din avion și după obiceiul său a sărutat pământul,  arătând că teritoriul era al cui?  Al lui !
Întotdeauna e interesant să vezi cum se comportă acești globaliști…
[30:20 sec.]

(foto –  BBC NEWS ;  2 February 2005 „Prayers as Pope visits UK  in 1982”)

„După-amiază,  o mulțime de 80.000 de oameni s-a adunat la liturghia de pe stadionul Wembley,  pentru primul ‘spectacol în aer liber’  al papei.  Au cântat,  atenție la ce au cântat «El ține toată lumea în palmele sale»  și au aplaudat când a apărut în «papa-mobil». ”
W.  V.  comentează : Toată lumea e în mâinile lui,  asta au cântat.  Aceasta a fost o primă vizită a unui papă în acea națiune după secole.
Ce a mai făcut?
Papa s-a întâlnit cu prințul Charles și cu arhiepiscopul de Canterbury.

(foto –  BBC NEWS  Saturday,  2 April,  2005 ” The Pope met with Prince Charles and the archbishop of Canterbury)

Arhiepiscopul de Canterbury,  e aparent supus cui ? Reginei,  fiindcă ea e capul Bisericii Anglicane.

(foto) ” După moartea papei,  locuitorii din Kent au evocat vizita sa istorică în Canterbury din 1982. Ioan Paul  II a devenit primul pontif care a vizitat vreodată Marea Britanie,  ocazie cu care au întreprins un tur al țării de șase zile.  Pe 29 mai  a vizitat catedrala din Canterbury și s-a rugat cu episcopul de atunci,  care s-a întâmplat să fie Robert Runcie (iată-l în imagine). Străzile erau înțesate cu 25 000 de oameni,  iar papa a spus adunării că era o zi «PE CARE SECOLELE ȘI GENERAȚIILE AU AȘTEPTAT-O»

W.  Veith :  Uau!  Sunt chestiuni fascinante!  Să mai facem puțină istorie și să vedem ce a făcut papa.  [32:15 sec.]

BBC NEWS,  sâmbătă,  2  aprilie  2005:

W.  V. Fascinant!  Prima vizită și a stat șase zile…  Câte zile ? Șase !
„”””””””””
++MAGNA CARTA(Walter Veith) [48 :40 sec.]
[47:25 sec.]   Pasajul provine din „Documente istorice alese ale Evului Mediu.”  {From.  Stubb’s Charters,  pentru.  284, translated in  Ernest F.  Henderson,  Select Historical Documents of the Middle Ages,  London : George Bell,  1910)}
Citat : ” Eu însumi…” [W.Veith comentează: e vorba de rege] „… depun mărturie în casa Cavalerilor de lângă Dover [the house of the Knights Templars near Dover],  în prezența maestrului  H.,  arhiepiscop de Dublin,  maestrului J.,  episcop de Norwich…” [W. Veith comentează: și continuă apoi lista celor prezenți. Apoi s-a iscălit.  DECI COROANA APARȚİNE ROMEİ,  ÎNSĂ REGELE A ÎNCHİRİAT-O.  Au încălcat vreodată înțelegerea? Era vorba de o mulțime de bani! O mie de mărci sterline plus celelalte taxe care trebuiau plătite,  plus „banul lui Petru”… De aici provin legendele despre vremea lui Robin Hood.  Deși istoria a fost distorsionată și datele sunt greșite, evenimentele sunt interesante.  Regele John a cedat la presiunea baronilor săi care nu-și puteau permite birurile și așa a semnat Magna Carta,  la 15 iunie 1215.   Magna Carta e un document vestit.  În acest document a promis să încline mai mult urechea la ceea ce au spus baronii și domnitorii imperiului,  decât la ce spuse altcineva… Așa că de atunci înainte au refuzat să plătească mia de mărci sterline.

Ce au făcut refuzând asta ?    Au încălcat înțelegerea.

„Regele John a încălcat termenii documentului semnând Magna Carta la 15 iunie 2015.  De amintit ; pedeapsa pentru aceasta era pierderea coroanei și dreptul la împărăție în favoarea papei și a Bisericii Romane.  Lucrul acesta e foarte limpede. Pentru a lua de fapt și de drept coroana monahilor Angliei,  printr-o declarație făcută la 24 august  1215,  papa Inocențiu a anulat Magna Carta,  iar mai târziu în acel an a așezat o interdicție (prohibiție) asupra întregului Imperiu Britanic.  De la acea dată și până astăzi,  monarhia engleză și coroana britanică aparțin de drept papei „

Walter Veith spune „Anglia nu a fost întotdeauna drăguță cu papa și au existat chestiuni precum Reformațiunea… Regele Henry care a spus :  «Mai dă-l încolo de papă,  nu-mi pasă de el… ».   Era mai mult o problemă de bărbăție…”

Iată imaginea cu regele semnând Magna Carta,  încălcând înțelegerea.
(King John of England signs Magna Carta.  Illustration from Cassell’s History of England) – foto

Numai trei din clauzele originale din Magna Carta mai sunt în vigoare.

Restul a fost anulat. Să observăm ce este încă în vigoare. Una apără libertatea și drepturile Bisericii Angliei,  alta confirmă libertățile și obiceiurile Londrei și ale altor orașe,  însă a treia e cea mai vestită:  niciun om liber nu va fi arestat sau întemnițat,  lipsit de drepturile sau posesiunile sale,  proscris sau exilat. Nu se va acționa cu forța asupra lui,  cu excepția judecății legale a egalilor săi sau a legii țării. Nu vom vinde,  nu vom interzice și nu vom amâna nimănui dreptul sau justiția… Acest lucru are un ecou profund în Declarația Drepturilor Americane (American Bill of Right) și a Declarației Universale a Drepturilor Omului (Universal Declaration of Human Right).”  Restul au fost anulate. Deci Roma deține de fapt regatul. Coroana e a ei.  Iar faptul că monarhii dețin astăzi coroana e de fapt o pretenție. Templierii de fapt dețin coroana.

    Cine sunt templierii moderni?   Aceasta e întrebarea! Templierii au dispărut ?
Aceștia sunt templierii.  Observați,  vă rog,  însemnele lor.

(foto- Knights Templars)

Aceasta e roba templierului.  Observați că în stânga are o eșarfă și o cruce roșie.  Simbolul lor principal e bineînțeles coroana și crucea.  Au unit puterea regelui cu cea a crucii.  Ei dețin controlul.  Ei îi controlează pe regi prin cavalerii templieri sau prin succesorii lor.  [52:35 sec.]

    Cine au fost succesorii?

Observați vă rog roba,  priviți-o cu atenție și haideți să ne îndreptăm către Enciclopedia Catolică.
(foto-  Hospitallers of St.  John of Jerusalem,  The Catholic Encyclopedia)
[53:00 sec.]
Arată la fel această robă ?
Capelanii Sf. Ioan de Ierusalim,  cunoscuți de asemenea ca și Cavaleri de Malta.
Cel mai important din toate ordinele militare și ca întindere şi ca durată. Se spune că a existat înainte de cruciade și nu a dispărut în prezent.

Walter Veith :  Bineînțeles,  Cavalerii de Malta au legătură,  sunt în înțelegere cu İezuiții[53:23 sec.]. Au existat chiar războaie între iezuiți și  Cavalerii de Malta,  iar İezuiții,  Papa Negru,  sunt de fapt puterea care deține controlul din culise. Fiecare dintre aceste ordine îi sunt supuse.
Există astăzi grupări protestante,  aşa zise grupări protestante,  care sunt de fapt Cavaleri de Malta.  Mă întreb cine ar mai purta astăzi o asemenea robă,  fiind supus numai papei,  întrucât Cavalerii de Malta sunt un ordin militar papal.

(foto –  Hospitallers of St.  John of Jerusalem,  The Catholic Encyclopedia)

Iat-o pe regină,  care poartă însemnele capelanilor…  Se zice că e versiunea protestantă.

(foto –  The Queen meets  volunteers from  St. John Ambulanta Hernandez Majesty is Sovereign of the Order of St.  John) [54:10 sec.]
Regina se întâlnește cu voluntarii de la St.  John Ambulance.  Maiestatea sa e suverana Ordinul St.  John.

(foto –  Emblem of the Order of St.  John,  the English Protestant ecumenical branch in the Order of Malta,  wich is a catholic secret society).
Ramura protestantă ecumenică engleză a Ordinului de Malta,  care este o societate secretă catolică.

      Să aruncăm o privire asupra Cavalerilor de Malta.

(foto- The Nights of Malta.  Pope Benedict greets the Grand Master of the Order of Malta, Prince Andrew Willoughby Ninian Bertie,  in the Vatican) [54:45 sec.]
Iată pe actualul papă împreună cu comandorul,  maestrul Ordinului de Malta,  care a murit anul acesta.  Papa Benedict îl salută pe marele maestru al Ordinului de Malta, prințul Andrew Willoughby Ninian Bertie la Vatican.  Observați că prințul este supus papei și e mare maestru! Fiecare Cavaler de Malta îi este supus.
Deci regina cui îi este supusă? Îi este supusă lui ( prințului Andrew Willoughby),  iar el la rândul său e supus papei. Prințul Andrew Willoughby Ninian a murit în 2008,  anul acesta.
Iată-l pe următorul mare maestru.
[55:35 sec.]  (foto –  The new Grand Master of the Knights of Malta.  Rome,  11 April 2008 The recently elected Grand Master of the Order of Malta,  His Most Eminent Highness Fra’ Matthew Festing,  was received this morning in private audience by His Holiness Pope Benedict  XVI at the Vatican…)
„Roma,  11 aprilie 2008. Proaspătul ales mare maestru al Ordinului de Malta,  atleța sa Matthew Festing, a fost promit în dimineața aceasta într-o audiență privată de către sfinția sa,  papa Benedict XVI lea,  la Vatican…”
””””””’
[W. Veith comentează: E interesant că e un mare maestru britanic.
[55:55 sec.] Ca să ajungi mare maestru al Cavalerilor de Malta trebuie să fii rege,  trebuie să ai un titlu regal.  Trebuie să fii rege.  Deci omul acesta e un supus Romei.
Există anumite ordine în Marea Britanie și împreună formează diferitele niveluri ale acestei ierarhii secrete care este supusă prin lege Papalității Romane.  Bineînțeles,  Reformațiunea a perturbat acest lucru pentru mult timp.  Vizita papei a fost fascinantă însă…  Unde a îngenunchiat? La locul în care a început conflictul cu Anglia.  La locul în care a fost ucis Thomas Becket,  unde regele a hotărât să suprime Biserica Romano-catolică.  Rezultatul a fost semnarea unui document care în cele din urmă a oferit coroana Romei.
Deci când vorbim despre coroană,  e o naivitate să credem că regina deține coroana.  E coroana Cavalerilor Templieri. Iar Cavalerii aduc omagii Coroanei,  nu Reginei .  Ii aduc omagiu temolierilor și papei.

[57:25 sec.]
Acesta este Nobilul Ordin de Garter,  iar Regina îi este suverană.  Cinci membri ai familiei regale sunt Doamne ale ordinului sau Cavaleri regali și există 24 de cavaleri şi Doamne însoțitoare,
(foto- The Order of the Garter.  The Most Noble Order of the Garter (1348).The Queen is Sovereign of the Order…)
incluzând trei foști primi miniștri.  Șase monarhi străini sunt în prezent însoțitori de Cavaleri și Doamne.
Acesta este consiliul intern care se ocupă de afacerile statului. Aceasta e imaginea cu toți Cavalerii de Garter[57:57 sec.].  (foto Order of the Garter)
W. Veith comentează: Și eu am avut o viață interesantă… Să-mi fie cu iertare –  și eu am luat masa cu unul dintre acești domni.  Iată-l,  stă pe rândul din mijloc,  lordul Sainsbury.  Am cinat împreună la Consulatul britanic din Africa de Sud.  Venise să investigheze cercetarea noastră științifică,  pentru că eu eram bursier al Societății Regale.  N-am știut că e membru Garter,  dar mă bucur să văd că era…
””””””’
ORDİNUL BĂİİ   [58:40 sec.]
Evoluția prințului Charles.
(„Prince Charles,  The Sustainable Prince Chapter 2 ” 1997,1998 By Joan Veon)
” Prințul Charles s-a născut Charles Philip Arthur George Mountbatten în 1948,  același an cu nașterea Israelului.  În 1969 mama sa l-a făcut prinț de Wales și a devenit Cavaler de Garter (Knight of the Garter).  De asemenea este Mare Maestru și Cavaler Principal al Prea Onorabilului Ordin al Băii (Great Master and Principal Knight Grand Cross of the Most Honourable Order of the Bath.  [W. Veith comentează: Ciudate nume,  nu-i așa ?] După ce şi-au părăsit oficiul, președinții Ronald Reagan și George Bush au fost primiți în Ordinul Băii.”

[W. Veith comentează: E vorba de un ordin militar oferit președinților Statelor Unite.  Fascinant!  De ce „ordinul băii”? Pentru că în vechime obișnuiau să se îmbăieze,  pentru o purificare spirituală.  Era vorba de un aspect religios al Ordinului. Avea o conotație spirituală. Hmm… ]
[59:45 sec.]

(foto: The Queen and Prince Charles at his investiture as Prince of Wales în 1969.  At his coronation… During the ceremony   his mother Queen Elizabeth  II said,  „This dragon gives you your power,  your throne and your own authority.”  His response to her was,  „I am now your Liege-man,  and worthy of your earthly  worship.”)

[W. Veith comentează: Aici Regina așează coroana pe capul printului Charles,  în 1969 când a devenit Prinț de Wales.  E interesant că stema printului Charles nu e cea a reginei,  deci prințul e suveran.  Are deja un tron,  nu așteaptă unul…  E prinț de Wales.  Și de asemenea Mare Maestru al Ordinului Băii.]
Când a fost încoronat,  iată ce a zis Regina Elizabeth  a II-a: ” Acest balaur” –  pentru că aceasta e emblema aleasă pentru Wales –  îți dă puterea,  tronul și propria autoritate”.  Prințul Charles a răspuns: „Sunt acum seniorul („Liege”) tău și sunt vrednic să primesc închinarea ta pământească”.  „Liege”  este un vechi cuvânt englez  care înseamnă „domn”.  „Sunt acum domnul tău și sunt vrednic să primesc închinarea ta pământească”.
W. Veith comentează: Ce înseamnă toate astea? Nu e interesant?   Sper că sunteți interesați.  Cine este balaurul?  [1:01:00 sec.]  Știați că balaurul este un simbol al Romei? A fost simbolul Romei antice –  îl veți găsi pe podurile romane,  unde era întotdeauna un balaur și face parte din stema Vaticanului.(foto: Vatican Crest 1:01:15 sec.). Dacă citiți cartea Apocalipsei din Biblie,  veți vedea în Apocalipsa 12 că balaurul e un simbol al Satanei,  dar și un simbol al Romei pe care Satana a folosit-o pentru a ataca poporul lui Dumnezeu și pe Mesia Însuși.  Dacă citiți Apocalipsa 13,  balaurul dă fiarei din Apocalipsa 13,  puterea sa și o mare autoritate. Deci Satana și Roma conlucrând cu această autoritate.  Iar prințul…  tu cui îi ești supus prințe? Ce conține un nume.  Știți,  a fost un mare tam-tam când i-au ales numele papei Benedict,  țineți minte? [1:02:00 sec.]
[1:02:00 sec.] Știți,  a fost un mare tam-tam când i-au ales numele papei Benedict,  mai țineți minte? S-a scris foarte mult despre importanța numelui,  pentru că numele are o anumită semnificație
Charles I al Angliei.
(foto : Charles I al Angliei 1625-1649, 1:02:15 sec.) Trecem peste acest nume…  Charles a fost implicat în vestita bătălie pentru putere cu Parlamentul Angliei.  Vă rog să priviți data: 1625-1649. [W. Veith comentează: Roma deținea controlul,  avea coroana,  avea puterea,  îi controla pe regii Angliei,  iar apoi în istorie a avut loc ceva teribil: a venit Reformațiunea și Roma a pierdut acea putere. Nu legal,  ci prin forță.  Reformațiunea a zvârlit-o afară!  Credeți că Roma va recupera această coroană? Așa că a început bătălia pentru Anglia.  A intervenit Reformațiunea și au curs râuri de sânge.  Regina Elisabeta I a devenit un monarh protestant puternic care a influențat Europa și a făcut ca Biblia să devină disponibilă lumii întregi.  Înaintea ei monarhii au fost omorâți și Maria cea Sângeroasă,  regina Maria i-a măcelărit pe protestanți.  Apoi protestanții au preluat conducerea,  erau sătui de atâta vărsare de sânge…  Roma a încercat să obțină controlul asupra regilor. [1:03:44 sec.]
„Regele Charles a fost implicat în vestita bătălie pentru putere cu Parlamentul Angliei.  Era un apărător al dreptului divin al regilor și mulți supuși ai Angliei se temeau că încerca să obțină puterea absolută.” [W. Veith comentează: voia să-și impună această putere.] „Domnia lui Charles a fost impreganată de conflicte religioase.  S-a însurat cu prințesa catolică,  Henrieta Maria a Franței…”  [W. Veith comentează: Deci avea legături catolice.] „… în ciuda obiecțiunilor Parlamentului și ale opiniei publice.  S-a aliat cu figuri religioase controversate,  incluzând acești prelați catolici… Așa că Parlamentul și Biserica Angliei au considerat că era prea aproape de Romano-Catolicism .  Încercarea ulterioară a lui Charles de a impune forme religioase în Scoția a condus la Războiul Episcopilor… S-a luptat apoi cu covenanter-rii din Scoția,  care au spus:  «Cu niciun chip nu vom face așa ceva!»
În cele din urmă a fost executat…
{„History of the Monarchy –  CHARLES I (r. 1625-‘ 49)}

[W. Veith comentează: Iată-l deci pe primul rege care a spus: «Să  ne întoarcem la catolicism,  să eliminăm Bisericile Protestante!». În Scoția a numit episcopi după cum a vrut el. Au izbucnit războaie…  În toată țara era vărsare de sânge.  Era deci un Charles care milita pentru catolicism.  A plătit prețul.  După aceea a venit Cromwell,  iar Anglia a fost condusă de puritani și Cromwell.
”””

[1:05:15 sec.] A urmat apoi un alt Charles,  Charles al II – lea.
(foto : Charles II in the robes of the Order of the Garter) [1:05 :20 sec.]
” Charles  II of England a încercat să introducă libertatea religioasă pentru disidenții catolici și protestanți,  însă Parlamentul englez  l-a obligat să dea înapoi…  În 1679,  dezvăluirile lui Titus Oates în legătură cu un presupus «complot papal» ,  au declanșat Criza Excluderii,  când s-a descoperit că fratele și moștenitorul lui Charles era romano-catolic … ” [W. Veith comentează: Deci încă unul care a spus: «Sunt foarte înclinat spre catolici».  Ia uitați ce poartă!  ( vezi foto). Poartă Roba Ordinului Garter.  Iată eșarfa albastră a Ordinului Garter.  Nu e o istorie fascinantă ? Actul Excluderii a căutat să-l elimine pe fratele și moștenitorul regelui.  [W. Veith comentează: Acesta era catolic și nu doreau un monarh catolic.  Ziceau că monarhul trebuia să fie protestant.  Va fi Roma mulțumită de așa ceva? Cu siguranță, nu.  Dar iată partea interesantă : ” de la papalitate vine noțiunea de armată permanentă și putere arbitrară…  Anterior coroana Spaniei și acum a Franței,  susțin în mijlocul nostru rădăcinile papalității; dacă papalitatea este eliminată,  se termină cu guvernarea și puterea arbitrară. Fără papalitate e doar o himeră,  o simplă noțiune.”
{John Kenyon,  ” The Popish Plot” (Phoenix Press,  2000),  pp. 2-3}

[W.Veith comentează: Și acel rege s-a convertit la catolicism pe patul de moarte.  Fascinant!  Iată deci doi Charles care s-au împotrivit protestantismului.  Unul a fost executat,  următorul a devenit catolic…  Mă întreb ce va face al treilea?  O s-o ia pe urmele lui Tony Blair? Nu nu cred că o să meargă așa departe,  vrea să fie apărătorul Credinței.
Iată emblema lui. Unii speculează pe marginea ei,  pentru că în partea de jos scrie în germană –  cu toate că unii spun că e o galeză denaturată.  Dar în fine,  scrie: „Ich dien”,  „slujesc”.  Aici e o coroană deosebită cu trei pene și scrie : „Ich Dien”.  [1:07:23 sec.]
(foto: Prince Charles’ Coat of Arms  represents the emperors of the Holy Roman Empire.)

{„The AntiChrist and a Cup of Tea” by Tim Cohen,  Prophecy House,  inc., 1998.}

Extras din  „Prinți sustenabili și teleportabili”  –  pe you tube
Vezi continuarea….https://youtu.be/BDD-RVs5JtY