Atentatul din Paris , un motiv pentru noi legi de supraveghere- pe YouTube

Reclame

6 păreri la “Atentatul din Paris , un motiv pentru noi legi de supraveghere- pe YouTube

 1. Funcționarii CIA și-ai guvernelor din toată lumea, folosesc de fapt atacurile din Paris, PENTRU A FORȚA INTRODUCEREA DE NOI LEGI PENTRU SUPRAVEGHEREA GLOBALĂ.

  Ceea ce este mai rău, este că informațiile ”ascultate”, demonstrează că autoritățile, așteptau un atac terrorist, pentru a înainta planul lor.
  Într-un e-mail scris de ROBERT LEAT, avocatul Serviciilor Secrete în luna august, spune că planul lor este foarte clar conturat.
  ”Este doar o lipsă de sprijin pentru a da sentința împotriva informațiilor criptate.
  Dar, un atac terrorist, poate să transforme foarte repede lucrurile.”
  După puține luni de la acest e-mail, are loc un atac terorist la Paris.

  La doar câteva ore după atentat, știrile acuză în mod ciudat comunicațiile criptate.
  Iar funcționarii, dau o sentință împotriva comunicațiilor criptate.
  După tot ceea ce s-a spus, este imposibil să nu înțelegi că este o regie precisă în spatele tuturor acestor evenimente.

  La numărul acestor coincidențe ciudate, trebuie adăugat că, măsurătorul ”stresului” din spatele Bursei, așa-numitul ”indice al fricii”, a crescut Vineri, 13 noiembrie 2015, până la 9,31%, fără niciun motiv aparent.
  Dacă mergem și comparăm rezultatul cu aceiași indicatori din zilele de dinainte de atentatele din New York 2001, Madrid 2004, Londra 2005 și Paris, ianuarie 2015, găsim rezultate asemănătoare.

  BURSA A ȘTIUT TOT, MEREU, ÎNAINTE DE A SE ÎNTÂMPLA.

  Chiar și Wikipedia a știut dinainte, chiar și Twitter…dar, stați liniștiți, este prevăzut ca să știți tot, chiar și voi, în serie, în așa fel, încât să nu faceți mare caz.

  Sfârșit

  Apreciază

 2. AMINTIȚI-VĂ CĂ VOI, NU AȚI VĂZUT PERSOANE, CI FILMĂRI DE PERSOANE, ceea ce este complet diferit, NE VOR PE NOI, ÎN RĂZBOI!

  ISIS, SUNT DOAR ”MUNCITORI DE ÎNCREDERE”, IAR RĂZBOIUL RELIGIILOR ESTE DOAR O FARFURIE ÎNVENINATĂ, CARE SĂ FIE SERVITĂ POPORULUI.
  Probabil, ar trebui să ne gândim că pentru ISIS, nu era deajuns să fie bombardată de Rusia cu bombe adevărate, în comparație cu bombele SUA.
  Și era nevoie ca și Franța să iasă în față pentru a-i bombarda.
  Și dacă este posibil, să trimită chiar și trupe terestre pentru a-i distruge mai bine.
  STRATEGIA ESTE EVIDENTĂ = DE A IMPLICA EUROPA ÎN OPȚIUNEA ”RĂZBOI”, PE CARE PARIAZĂ ÎNCĂ DIN 2001 NEÎNTRERUPT, MINȚILE DIN 11 SEPTEMBRIE.

  NETANYAHU, a spus cu câteva luni în urmă: ”terorismul, va ajunge în Franța, este doar o problemă de timp” (august, 2014,min.9:16)

  Sunt capabili de a inventa ca și inamic public, pentru început, ex-agentul CIA din Afganistan, Osama Bin Laden, și acum pe califul Daiagone? Aceleași bârfe din SUA?
  Ce credeți că sunt pozele cu John McCain și Simon Elliot, alias Al-Baghdadi? (min.9:35)
  Dar, la cine nu se întâmplă să fie din greșeală, împreună cu personaje nedorite, ca și acesta?
  Este adevărat!

  Oricum, sunt déjà mii de luptători jihadiști europeni care s-au înrolat în războaiele de azi.
  Au fost creați un tip de soldați care, în Libia, în Siria și în alte părți, NU VOR SĂ RĂSPUNDĂ CONVENȚIILOR DE LA GENEVA, pentru a putea face UN RĂU MAXIM, CU CEA MAI MICĂ RESPONSABILITATE.

  Guvernanții europeni, vor trebui să suporte presiuni enorme, luptând pentru interesele din țările lor
  Chiar și acest atac din Paris a fost anunțat.
  ȘI ESTE REALIZAT DE UN FLS JIHADISM CARE, PE TOATE FRONTURILE GEOPOLITICE UNDE OPEREAZĂ, ARE MEREU ACEEAȘI MISIUNE = de a destabiliza structurile statale, de a genera TEROARE și HAOS și de a ANGAJA OCCIDENTUL, ÎNTR-UN TIP DE ”AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL”care are ca și OBIECTIV STRATEGIC…PIERDEREA PUTERII CHINEI, care este un adevărat concurent mondial, a guvernării imperial a dolarului!
  Dar și aliatului ei cel mai puternic, Rusia lui Putin!

  Este o schiță precisă, care înaintează printre demolări și victime, și poate fi oprit, doar într-un singur mod posibil: cu democrația!
  Dar, de fapt, sunt foarte punctuali după atentate, reflecțiile politice.
  Procuratorul național anti-mafia – FRANCO ROBERTI – a spus că, trebuie să fim gata să renunțăm la o parte din libertățile noastre de comunicare.

  Un patriot Italian?

  Apreciază

 3. Iată, vă facem cunoscut cum și unde este posibil de a realiza un casting, cu evenimente asemănătoare crizei (www.crisiscast.com , +44 (o) 1424 870 380)
  În criză…
  A reveni la formare…
  Rolul actorilor…
  Formarea super-reală a filmului…
  Scenariul și simularea formării…
  Prepararea pentru criză…
  Fii gata pentru a salva vieți…
  Actori instruiți în comportamentul criminalului, și-al victimei.

  Nu vi se pare absurd că suntem obligați să ne concentrăm pe o singură fotografie, (min.6:35) în plus, că nu cunoaștem sursa de unde a apărut?
  Este unica fotografie, disponibilă pe internet.
  Să o mărim, să o ”descoasem”, să o analizăm în detaliu…

  Când în local erau sute de tineri, probabil, fiecare avea propriul celular.
  Și, așa cum se întâmplă în toate concertele, ar trebui să avem minim zeci de video-uri și sute de fotografii, cel puțin înainte de a începe împușcăturile.
  În plus, ar trebui să fie filmările camerelor video interne și externe, ale localului.

  Vedeți ceva ciudat în această fotografie? (min.7:05)
  Aceste victime, par să doarmă foarte liniștiți, fără cea mai mică urmă de sânge pe corpuri sau pe haine, în timp ce în jurul lor este o stradă plină de sânge…de animal?!
  Care DESENEAZĂ O FIGURĂ (cu roșu, în jurul ”victimelor”), CARE PARE O SEMNĂTURĂ…OCHIUL SUPRAVEGHETOR care apare cam peste tot…inclusiv atunci când accesezi e-mail-ul.

  NE DĂM SEAMA DE ABSURDITATEA TOTALĂ A ACESTUI FAPT?

  Un rol fundamental îl are mass-media, care este complice al actului teroristic.
  Tot ceea ce, la nivel de informație, vine după teroare, la fel cum s-a întâmplat după 11 septembrie, de fapt, este o ÎNTĂRIRE A TRAUMEI ORIGINALE.

  Mecanismul psihologic, este următorul: eu am îndoieli privind acest atentat. Bine, dar dacă în zilele următoare văd sau cred că văd un alt atentat, o partidă de fotbal întreruptă, o vânătoare de teroriști, comemorarea unei victime fără un cadavru, probabil că, capacitatea mea critică privind ceea ce s-a întâmplat, merge în vânt…și acolo rămâne…Eu nu cred…

  MANIPULAREA MENTALĂ, ESTE BINE COORDONATĂ.
  Ce vedem la televizor, și încă de mulți ani?
  Așa cum spuneau filozofii greci: ”simțurile sunt înșelătoare”.

  Apreciază

 4. Pentru că, lucrurile sunt două: ORI E UN ATENTAT ADEVĂRAT, ORI E O REVENDICARE FALSĂ.
  Nu pot să fie aceste două lucrui, împreună.
  Aș putea spune că morți au fost, dar numărul a fost exagerat, excesiv.
  Deci, șase morți au fost, iar scena atentatului, a fost organizată.

  A CUI ESTE RESPONSABILITATEA VICTIMELOR?

  A celor care au realizat această scenă?
  Sau ar trebui să ne gândim că, teroriștii și forțele de ordine au colaborat în acest atentat?
  Iar mass-media, ACOPERĂ ACEASTĂ COMPLICITATE între forțele de ordine și teroriști, pentru a justifica următorul război de agresiune într-o țară ca Siria, care este afară din zona ”datorie în bani”, ce a fost impusă de FMI.

  Iată un fapt care, singur reușește să demonstreze că măcelul a fost doar un scenariu!
  Dintre multele fotografii care au fost făcute cu oameni prezenți la concert, la locul atentatului, (4:18) putem vedea o tânără pe care déjà am văzut-o în multe ocazii, prezentă printre persoanele disperate.
  Era prezentă cu directoru școlii din Sandy Hook, la cinematograful Aurora, la maratonul din Boston, unde au explodat mai multe bombe.

  Ipotezele sunt două: ori această domnișoară este fără noroc, și se găsește mereu în locul greșit, la momentul greșit, ori este UN ACTOR DE CRIZĂ, o actriță obișnuită să recite partea celui însângerat, ori a prietenei prezente și îndurerate, care apare, după revendicare…” O operațiune psihologică”.

  Ne doare să vorbim, dar este ceva ce nu este în regulă, ca și cu această fotografie (4:54), care este creată de un maestru ”șacal”.
  Vă fac o întrebare: dacă tu ai fi fost prietenul unei victime, și te-ar fi trezit cu știrea morții lui, te-ai pune din nou să dormi?
  Probabil, nu!

  Dar dacă-ai fi părinte? Cu siguranță, ”da”!
  -Când am auzit descrierea situației, noi eram déjà în pat, era târziu, ne-am dus să ne odihnim, pentru că situația a venit în mod tragic…
  Am fost anunțați…

  Apropos, victima italiană Valeria Solesin, era dispărută în haosul atacului, așa cum spune o primă mărturisire a concubinului ei, sau a murit în brațele lui, pierzând sânge, după cum spune o a doua mărturisire a aceluiași concubin?
  Exagerăm?

  Thomas Eliot, scria: ”Omul, nu poate să suporte foarte multă realitate”.

  Apreciază

 5. Dar glumim când spunem că teroriștii vin fără probleme, la puțini pași distanță de postul unde se plimbă Președintele Republicii, și merg să facă cel mai teribil atentat, într-un local care a fost DEJA AVERTIZAT ÎN TRECUT, fără a fi depistați de aparatele serviciilor de inteligență.

  Toate aceste lucruri, nu ar fi fost posibile în niciun mod.”

  În cartea ”Masoni”, editura ”Chiarelettere”, Magaldi, ne descoperă câteva comploturi oculte ale unora din cele 36 Super-Loje secrete, cu putere mondială.

  Printre ele, și HATHOR PENTALPHA, care este fondată de Bush, din care, ca și al doilea autor, fac parte personaje importante, cum ar fi:
  -TONY BLAIR, inventatorul armelor de distrugere în masă, a lui Saddam.
  -NICOLAS SARKOZY, autorul Războiului din Libia.
  -liderul turc ERDOGAN, care este banca de capital al conflictului din Siria.

  Măcelul din Paris, a fost o operațiune militară mascată de Jihadism, un tipic, sub o revendicare falsă.

  Definiție din Wikipedia: Fals-flag, înseamnă în italiană, ”o operație sub steag fals”, și e O TACTICĂ SECRETĂ A OPERAȚIUNILOR MILITARE SAU A UNEI ACTIVITĂȚI DE SPIONAJ, CONDUSĂ DE GUVERNE SAU DE SERVICIILE SECRETE, fiind proiectată să apară, ca și cum ar fi executată de către alte organizații, chiar și prin infiltrarea acestora din urmă.

  ACEASTĂ TACTICĂ, ESTE FOLOSITĂ CHIAR ȘI ÎN TIMP DE PACE.

  De exemplu, ca în perioada italiană, ”Strategia tensiunii”.
  Ea acoperă chiar și operațiuni în care inamicul este condus chiar și fără să știe, spre a ajunge la un obiectiv pe care poate să-l declare ca fiind al său, în propria sa misiune.

  Ne întoarcem la datele disponibile, privind atacu din Paris, din ”Vineri 13”.
  Sursele oficiale, NU sunt credibile.
  Filmările și pozele fotografice, NU sunt clare, cu unghiuri improbabile.
  Apoi filmează ambulanțe, forțe de ordine, DAR NU FILMEAZĂ VICTIME, sau le filmează în context dubios – victime care sunt transportate în brațe, cu sentimente improbabile, FĂRĂ CEA MAI MICĂ ATENȚIE PE CARE TREBUIE SĂ O AI, PRIVIND ȘOCUL AVUT.

  Tineri care atârnă la ferestre, ca-ntr-o farsă ridicolă.
  Nimeni dintre noi până azi, n-a văzut cel puțin, un mort.
  Dar cu toate acestea, dacă au fost victime, ar trebui scris celor care au organizat această operațiune de atac.

  Apreciază

 6. Atentatul din Paris , un motiv pentru noi legi de supraveghere

  Atentatul din Paris, o revendicare falsă!

  (Ce EXPLICIT…în timp ce spune despre mânăria asta ”teroristă”, pe ecran…apar două imagini, una venind de sus, alta pornind de jos.

  În prima, apare într-un colț steagul Americii și jumătatea de cap (până la rădăcina nasului) a lui Bush, de-a lungul imaginii coborând o dată cu mecla lui, scris ”USA”, vertical.

  Cea de-a doua imagine, este a unui soldat îmbrăcat în uniformă, care are fața acoperită cu cagulă, tot până la rădăcina nasului, având scris ”ISIS”.

  La un moment dat, imaginile se întâlnesc și se suprapun, rezultând singurul și adevăratul personaj terrorist = Bush, plus întrepătrunderea cuvintelor SUA cu ISIS.)

  Mințile și mâinile care au planificat pentru prima dată și au efectuat atentatul Charlie Hebdo din Paris, apoi teribilul măcel de Vineri – 13.11.2015 – sunt aceleași, sunt identice.
  De fapt, operele tragice, sunt ale acelora care au creat în jurul mesei, pentru început, Al Qaeda și apoi ISIS.

  Cine a vrut să creeze măcelul din Paris, și a făcut posibil să aibă loc într-o zi de Vineri 13, a trimis un semnal précis de natură masonică.
  Iată ce-a declarat de curând, GIOLE MAGALDI, care este mare maestru de Loja Muntelui Sion, și apoi lider al Marelui Orient democratic:

  ”Diferiți prieteni, înfrățiți, onești și scrupuloși, din diferite servicii de inteligență din diferite națiuni care operează în Franța, dar în mod particular la Paris, mi-au mărturisit că, fără o spărtură mare cât o casă în operele acestor servicii, operele de Vineri 13, n-ar fi putut să aibă loc, niciodată.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s