Vizionează „Actorii „evrei” folosiți de iezuiți la Hollywood!” pe YouTube

Reclame

8 păreri la “Vizionează „Actorii „evrei” folosiți de iezuiți la Hollywood!” pe YouTube

 1. Iarăși, de acord cu el când spune că s-a ajuns la starea asta de ”gol” în lume, datorită cedărilor – în timp – a reprezentanților Bisericii ȘI în privința luării în serios a Profețiilor, pentru a nu (mai) leza ori zgândări Păpimea de la Roma, Consiliul Mondial al Bisericii.

  ȘI, pentru că au fost ignorate Profețiile (nu numai de către protestanți, ci și de ortodocși sadea care ironizează asemenea ”prostii”, care nu-și mai au locul în secolul 21) RĂUL moral-spiritual se extinde, capătă puteri!

  Foarte bine a observat că ”astăzi, fiecare are o minte ecumenică”, eu i-aș zice ECUMENISTĂ, fiindcă ecumenic, înseamnă altceva…adunarea lumii sub mantia a ceea ce-a fost imediat după Hristos, și care este ortodoxia! (știu că poate am să te supăr la faza asta…).

  Apreciat de 1 persoană

 2. O.K., ce înțelegem de-aici:
  1. Că actorii – evrei de la Hollywood sunt de ”instanță papală”, adică iezuiți!
  2. Că actorii, reprezintă GURA Sionismului (iezuiții, din ”Ordinul lui Isus”), care-s de gr.33, masoniți, și -atât…pentru că, tot ce depășește gr.33, întră în categoria Illuminatti.

  Și totuși, NU toți sunt masoni, pentru că au primit nu demult mulțumiri de la evrei, pentru faptul că au interpretat ACTORICESC, roluri de ”evrei” de-a lungul timpului, ei, la bază…nefiind toți evrei!

  Apreciat de 1 persoană

  • Walter Veith aminteşte că aproape, deci nu toți,… actorii folosiți de Hollywood sunt încorporați în francmasonerie. Ierarhic vorbind, sionismul este acea mişcare evreiască de identitate națională formată în cadrul francmasoneriei, dar iezuiții controlează francmasoneria. Nu toți evreii sunt sionişti sau simpatizează cu sionismul.
   Filmulețul l-am extras din ultima serie a lui W. Veith… „De la Creta spre Malta”.
   Ar fi bine să le vezi pe toate. Aici link-ul:

   Apreciază

   • Oau…nici bine n-am început să vizionez….ce bine-a nimerit-o când spune ”Vor ca Statul și Biserica să fie împreună, pentru a regulariza Conștiința”.

    Statul, prin reprezentanții lui ”de seamă”…din vârf, oricum este ATEU și/ori masonit (deci, satanist…majoritar cu tente și cedări pentru mondialism), dacă își împropriază și Biserica, ca alt braț sau tentacul aflat ca prelungire a lui, Biserica, dacă NU STĂ BINE PE PICIOARELE EI, se va da după Statul care o îmbracă în vizon și în porfiră, îi asigură adulare din partea mulțimilor credul-prostite că, cei din fața lor slujesc Adevăratului Dumnezeu, și nu lui Mamona!

    Biserica, nu va supraviețui decât în catacombe, ca pe vremuri…și eventual (cât de curând) ÎN ASCUNS, din pricina vânării ei, datorită a ceea ce N-ARE VOIE să cedeze nicio cârtă din Legea divină pe care o vor ciuntită, modificată ori de tot anulată, ca să nu mai deranjeze ”elitele”!

    Dacă Biserica, prin reprezentanții ei VOR CEDA în favoarea Statului, vor pierde Darul/Harismele/Harul Sf.Duh și, din înțelepții lumii, vor deveni NEBUNII și DUȘMANII LUMII, primii trădători ai Lui Hristos, și-a fraților Lui mai mici…oamenii!

    NU DEGEABA SE SPUNE CĂ, SFÂRȘITUL BISERICII ȘI-AL LUMII, VINE DATORITĂ TRĂDĂRII DIN INTERIORUL BISERICII!

    N-ar fi o PROBLEMĂ însă, dacă Statul s-ar subordona (la modul IDEAL), prin oamenii care-l compun, perceptelor Bisericii…atunci, am avea un Stat îmbisericit, deci, cu frică sau iubire de Dumnezeu, în funcție de gradul de conștiință la care a ajuns fiecare membru al său, oamenii trăind FIRESC în liniște și armonie, mulțumind Creatorului pentru planeta asta frumoasă care ne-a dăruit-o, bucurându-ne de viață, făcând-o RAI pământesc, pre-gustând astfel, pe cel REAL!

    Apreciază

    • Practic Biserica nu are nevoie de ajutorul Statului pentru a-şi face lucrarea la care este chemată, cele două trebuie să rămână separate! Când Biserica pierde călăuzirea şi ungerea Duhului Sfânt, ajunge să folosească sau să influențeze Statul pentru a-şi implementa dogmele peste ceilalți, iar asta înseamnă încălcare a libertății de conştiință, ca în Evul Mediu.
     Din păcate acest tip de persecuție religioasă prin intermediul puterii civile se va repeta atunci când în America Biserica se va uni cu Statul … căci aşa va fi lansat şi „semnul fiarei”…
     Apropo … ştii exact ce anume este „semnul fiarei” ?

     Apreciază

     • De acord cu tine că ”Biserica nu are nevoie de ajutorul Statului pentru a-și face lucrarea la care este chemată”!

      Dar, la modul IDEAL (utopic, se pare…) ar putea conlucra fiecare în PARTE, cu condiția de a respecta datoria față de semen, și față de Dumnezeu; adică Statul să lucreze pentru om, ca și cum ar lucra pentru Dumnezeu, iar Biserica, slujind aproapelui, în lumina învățăturilor, poruncilor, Evangheliei!

      La noi, la ortodocși, Biserica – capii Bisericii, prin episcopi, inclusiv Patriarh – se subordonează lumește Statului, prin salariile cinului călugăresc și mirenesc, la care sunt incluse și pensiile.

      Atâta timp cât își iau salariul de la Stat, personal, în lumina evenimentelor din ultimii ani, arată CLAR, cum alunecă ușor, ușor de pe panta ortodoxiei, văzând tot felul de ”inovații” și SCĂPĂRI INTENȚIONATE, care sfidează dogma și tradiția…s-a umblat/se umblă (se pare), chiar și la textul Scripturii (acum câțiva ani, Consiliul Mondial al Biserici, recunoscând că s-a adus modificări Bibliei, în procent de 6-7%).

      Ei, și-AICI, se ajunge la ceea ce spui tu: Biserica, prin autoritatea cu care a fost împuternicită ȘI lumește de către Stat care, SIGUR o condiționează, forțând-o să calce în străchini, răsturnând legi duhovnicești, percepte dumnezeiești în troaca cu porci, se pot influența la o adică…RECIPROC!

      Să nu crezi că Statul, după ce forțat Biserica pentru a supraviețui…SĂ CEDEZE lui PRIN LEGI, DECRETE, e mai ”sfânt” sau mai SLAB decât Biserica compromisă, din punct de vedere dogmatic!

      AmândoI (Biserica cu Statul) vor fi la fel de puternici (egali), devenind instrumente de represiune pentru credincioșii care vor sesiza amestecul nepermis al acestora ȘI în viața religioasă, ce a căpătat/capătă pe zi ce trece – IZ politic prin H.G.-uri, legi, decrete… iar influențarea, va fi reciprocă ÎNSPRE MAI RĂU, lucrând în TANDEM!

      De fapt, ce atâta vorbărie? Da, vom reveni la Evul Mediu…printr-o Inchiziție susținută statal!
      Nu știu ce să spun în privința Americii care are, inclusiv ”biserica” satanistă!

      Dacă știu despre ”semnul fiarei”? Știu din Apocalipsă că, semnul sau numărul Numelui Fiarei este 666…care tronează din punct de vedere economic, pe toate produsele, prin prelungirea celor 3 de șase (doi la extremități, unul în mijloc).

      După cum, iarăși…este semn evreiesc și, cum America este condusă de evrei,…

      Apreciază

      • Statul se ocupă, trebuie să se ocupe, doar de menținerea ordinii sociale… nu de chestiunile religioase.
       Semnul fiarei va fi ceva legat de „poruncile lui Dumnezeu”… deci nu este neapărat un cod de bare.
       Spre exemplu, porunca a patra din Decalog spune clar că ziua de odihnă este ziua a şaptea a săptămânii, dar creştinătatea a cam uitat acest adevăr…
       Amplificarea acestei controverse va duce, pentru cei sinceri, la o reformare a poruncii a patra.

       In contrast, catolici şi protestanți uniți în America vor influența Statul pentru a da o LEGE DUMINICALĂ, iar aceasta va fi semnul fiarei de care vorbeşte Apocalipsa (Legea va contrazice Decalogul, porunca a patra).
       Evident, microcipul este dăunător dar nu poate fi semnul fiarei , nu are legătură cu „poruncile lui Dumnezeu”…
       Papa de la Vatican doreşte această lege răspândită global, dar aşteaptă ca America să facă pasul…

       Acum câteva zile, preşedintele Trump a fost la Vatican!

       Printre altele…, Donald Trump a primit şi un exemplar din „Laudato Si”… preşedintele american a spus: „am să o citesc”.
       Această Enciclică cuprinde „soluțiile” de
       salvare a planetei pe care le tot urgentează papa Francisc. In Enciclică este inclusă şi o apologie cu privire la ziua Duminicii… etc. , etc.

       Concluzie!

       In ziua în care America, va face pasul de a legifera ziua Duminicii ca zi de odihnă -răspândirea acestui decret pe mapamond va însemna „semnul fiarei”… perioadă premergătoare închiderii Harului şi a istoriei umane!

       Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s