Asul lui Trump – Walter Veith

Anunțuri

3 păreri la “Asul lui Trump – Walter Veith

 1. Tare!
  Pe măsură ce urmăresc documentarul, văd că de fapt, sunt înrudiți toți președinții americani, aflați aparent în conflict!

  Explică foarte bine Walter Veith duplicitatea personajelor, limbajul dublu, care nu-i deranjează deloc pe impricinați, fiindcă cred ei, aduc un fel de echilibru, ca-n yin și yang!

  Arăta de asemeni, la o Cină de Caritate, cum tronează episcopul de New York, între Hitlery și Trump, atât la masă, cât și în fotografiile oficiale…adică o simbioză perfectă, necum antagonică între reprezentanții Statului, chiar Capii lui, și Biserică, ajunsă, prin dependența financiară față de Stat, prostituata lui…fiindcă se lasă amăgită și terfelită de conceptele anti-hristice legiferate de Stat, trădând IUDAIC pe Capul Bisericii, care este Hristos!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Mda… și eu zic că, politicul intrând cu picioarele în religie, vrând să și-o facă încălțări turnate după el, cu ajutorul Statului care-l susține, vor da lovitura de grație religiei/religiilor!

  Kenedy a fost un președinte echilibrat, care a sesizat că nu trebuie să amesteci ciorba cu înghețata, adică Statul, prin politica lui, cu religia exprimată în Biserică…. fiecare, cu legea și măsura lui.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s