​Naționalismul în Noua Ordine Mondială

     un text de Mişu Croitor

      

      După alegerea lui Trump, lumea  „îşi revine”, spun unii analişti. De fapt globalizarea îşi urmează cursul ei normal:  „haosul” controlat este dirijat acum înspre „ordine”. Asistăm la finalizarea Noii Ordini Mondiale(„ordo va chaos”).
   Dacă până acum, timp de 26 de ani, propagandiștii internaționaliști au reușit să inoculeze în mentalul colectiv al românilor ideea falsă că naționalismul  este ceva degradant și rușinos… în această nouă fază a globalizării lucrurile se inversează,  naționalismul va fi promovat, iar asta va face ca popoarele lumii să accepte mai uşor noua interfață a globalizării promovată de Vatican.

   Să nu uităm că şi în comunism, naționalismul a fost acceptat, dar a fost  „adaptat”  regimului „epocii de aur”, la fel se va întâmpla acum  în noua ordine a  revoluției sustenabile.
   Saitul naționalist al d-lui Ion Coja preia un articol de pe inpolitics.ro în care se consemnează următoarele „lipsa unor legături solide cu Vaticanul, cum au catolicii din Ungaria şi Polonia, schimbarea brutală… de la Washington ne lasă cu gura căscată şi „papagali” ai unor politici deja caduce, fără nici un viitor…” (extras din textul lui Petru Romoşan). Hm!De unde această idee că trebuie să depindem de legături „solide” cu instituțiile globaliste care lucrează sub privirile noastre dispariția frontierelor? De fapt, cei care au o idee despre mersul lucrurilor pe mapamond, realizează faptul că…la Vatican, se face politica lumii!

   Bătălia se dă pentru minte!
   Lumea  pare să scape de amenințarea sionismului politic şi a jafului corporațiilor multinaționale, răsuflă uşurată şi pare pregătită mental să  accepte  un altfel de dictatură globală „mai blândă” mai academică,  „mai bună”…a Vaticanului şi Washingtonului,  în numele Eticii şi Binelui Comun.

Reclame

2 păreri la “​Naționalismul în Noua Ordine Mondială

 1. Și da, bătălia se dă pentru cucerirea minții, automat și-a inimii!
  Aici se va proba credința fiecăruia, și discernământul dezvoltat pe seama/datorită ei!
  Văd că toți se bazează pe X sau Y, de Dumnezeu nu zice nimeni, nimic!

  Apreciază

 2. Da! Și eu am observat că popoarele (creștine, au ba…) TIND SĂ SE-ALIPEASCĂ MUSAI DE CÂTE-O SCÂRNĂVIE D-ASTA GLOBALISTĂ, CA CIUNG-ÎN PĂR, DOAR, DOAR OR IEȘI ȘI ELE ÎN ”EVIDENȚĂ”, CA PĂDUCHELE ÎN FRUNTE!

  E năucitor! Se fac frate cu dracu, numai să fie și ele pe punte, nu sub ea!
  Citeam acu câteva zile, că Papa Francisc e supărat pe anumite știri online, și că ar trebui mai întâii filtrate, dacă nu, interzise….iar faptul că se ocupă prin magie neagră de ”dușmanii” care-l deconspiră, îți spun că așa e!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s