S.U.A controlează bogătia lumii cu ajutorul terorismului! Interzice Rusia Evanghelismul !?

Publicat pe 10 iul. 2016

Subiectele abordate:

(1) „Mai presus de toate, luati scutul credintei, cu care veti putea stinge toate săgetile arzătoare ale celui rău.” Efeseni 6:16. Descoperiti conexiunea dintre primele patru părti ale armurii lui Dumnezeu (00:38)

(2) „Lumea este tulburată de spiritul războiului. Profetia din capitolul al unsprezecelea din Daniel aproape a ajuns la împlinirea deplină. Curând scenele de necaz despre care se vorbeste în profetii vor avea loc. „{9M 14.2} (07:25)

(3) Atunci când împăratul din Nord, Papalitatea, este gata să se întoarcă la pozitia dominantă mondială, având o rană de moarte vindecată,, se va întoarce cu „care, călăreti, si multe nave (Daniel 11,40). Aceste elemente reprezintă puterea militară si economică. „America este o mare putere. – Astăzi, probabil, singura superputere Acceptăm acest fapt,”, a declarat Vladimir Putin, la Forumul Economic International din St Petersburg. (10:34)

(4) Uniunea Europeană este creatia unei forte militare la nivel mondial. Prin lentilele profetiei biblice întelegem că această armată globală va fi folosită de Papalitate pentru a realiza agenda sa, asa cum împăratul Iustinian al Romei a dat Papalitătii stăpânirea mondială si o armată militară. „La doar câteva zile după Brexit, UE lanseaza Planul de expansiune în continuare, o armată a UE”, „Administratia Obama și ONU anuntă Fortele de poliție globală pentru a lupta contra Extremismului si „în SUA” „A evitat Marea Britanie un ”superstat european”? Franta si Germania „elaborează planuri de transformare a tărilor UE într-una singură cu control asupra membrilor armatelor și economiilor ei” „” Presedintele turc: Cu excepția cazului când toate guvernele si întreaga omenire îsii unesc fortele în lupta împotriva terorismului, lucruri mult mai rele decât ceea ce ne temem să ne imaginăm astăzi, vor deveni realitate. „(15:04)

(5) Împăratul din Nord si aliatii săi vor controla bogătia lumii. Putin: Se aude alarma S.U.A. „Lumea vede o concurentă din ce în ce mai puternică pentru resurse, iar unii jucători încearcă să nu ia în considerare toate regulile, presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, adăugând că potentialul de conflict este în crestere în întreaga lume. Potrivit presedintelui rus, actiunile NATO au ca scop să strice echilibrul puterii … Observăm eforturi persistente de către anumiti parteneri pentru a mentine un monopol asupra pozitiei dominante geopolitice. Ei folosesc secole de experientă în suprimarea, slăbirea, si împingerea rivalilor lor unul împotriva celuilalt, precum si metodele politice, economice, financiare si informationale moderne „, a spus el. Exemplele unor astfel de metode sunt „amestec în politica internă a altor tări, provocând conflicte regionale si declansând asa-numitele” revolutii colorate „,”, a adăugat Putin. Presedintele rus consideră că, uneori, „teroristii, fundamentalisti, naționalisti de extremă dreaptă si chiar neo-fascisti” sunt folositi ca acoliti în atingerea acestor obiective. „(31:13)

(6) Criza cu care poporul păzitor al poruncilor lui Dumnezeu se va întâlni va fi similară cu legea propusă în Rusia. „Legea propusă a Rusiei: Nu Evanghelizării în afara Bisericii” „Crestinilor din Rusia nu li se va mai permite să trimită prin e-mail prietenilor lor o invitatie la biserică sau să evanghelizeze în propriile lor case în cazul în care sunt puse în aplicare cel mai nou set de legi de supraveghere anti-terorist din Rusia. Legile propuse, considerate măsurile cele mai restrictive ale tării din istoria post-sovietică, plasează limite ample asupra lucrării misionare, inclusiv predicarea, predarea si angajarea în orice activitate destinată să recruteze oameni într-un grup religios. Pentru a împărtăsi credinta lor, cetătenii trebuie să-si asigure un permis de la guvern prin intermediul unei organizatii religioase înregistrate, iar ei nu pot evangheliza oriunde în afară de biserici si alte site-uri religioase. Restrictiile se aplică si activitătii în reședințe private si on-line. „(36:50)

(7) săgetile arzătoare ale lui Satana vor fi aruncate asupra poporului lui Dumnezeu care si-au pus primele trei părti ale armurii lui Dumnezeu. Săgetile arzătoare ale lui Satana sunt prigoniri; acuzatii false si bile negre. (44:00)

(8) Săgetile arzătoare ale lui Satana sunt si vrăjitoria. Descoperirea felului cum Satana a lucrat prin Balaam pentru a îndepărta scutul lui Dumnezeu din jurul evreilor chiar înainte să treacă în tara promisă pământească a Canaanului. Satana foloseste pastorii si liderii SDA pentru a îndepărta scutul lui Dumnezeu de la adventisti în zilele din urmă. (52:05)

O părere la “S.U.A controlează bogătia lumii cu ajutorul terorismului! Interzice Rusia Evanghelismul !?

  1. SUA controlează bogățiile lumii, zici tu. Atunci cum îți explici că SUA e datoare vândută, prin FMI, către evrei, aidoma Italiei catolice, Greciei ori Rusiei ortodoxe? Nicăieri în biblie regele nu este interpretat ca fiind un cap bisericesc, ci ca fiind un lider social și militar. Biserica este curva (Apocalipsa 17.16), nu fiara din Apocalipsă, iar fiara este Israelul (Apocalipsa 11.7-8). Scrie negru pe alb, cu subiect și predicat, Mișule. Te contrazici singur, aidoma lui Ellen White, și confunzi curva cu fiara, și viceversa. Cum îți explici că doar țările arabe afiliate Israelului (666, Facerea=Geneza 32.28), alături de Israel, sunt singurele țări fără datorii la FMI? Cum îți explici că companiile aeriene turcești stau mai bine financiar ca cele americane, deși turcii nu construiesc nici măcar un avion de linie? La fel stau lucrurile și-n ce privește Rusia, Europa, America Latină. Cum îți explici că-n Qatar, Israel sau Arabia Saudită apar zgârie norii și insulele în mare din nimic, prin munca sclavilor americani, africani, asiatici, europeni, țări arabe care în afară de petrol NU AU NIMIC, iar Israelul cu cele mai tari arme nucleare și convenționale din lume nu are nici măcar petrol, spre deosebire de Rusia, America, Europa, care au bogății infinit mai mari decât evreii și arabii, iar acum sunt în pragul colapsului financiar, economic, datoare vândute la Israel? Cum îți explici că Rezerva Federală, FMI-ul, sunt conduse de evrei ca Alan Greenspan, Christine Lagarde și compania? Văd că-ți place să-l dai exemplu pe Putin. Păi spune și că a recunoscut, acest Putin, semito-mason, că evreii conduceau URSS și revoluția bolșevică. Iar în ce privește zilele din urmă, când adventiștii (?!!!) vor fi vânați, prietene, nu te supăra, te-ai pierdut de tot. Unde scrie în biblie despre adventiști și cum vor fi ei vânați? Eu înțeleg că crezi aidoma lui Miller că sfârșitul a venit din 1844, dar nici chiar așa. Pur și simplu nu are nici o legătură cu biblia ceea ce susții tu, Miller, White sau Veith care a trecut de două ori la catolicism după ce a fost întâi, prin părinți, luteran, până să descopere adventismul… Ține minte: ”Robul acela, care a ştiut voia stăpânului său, şi nu s-a pregătit deloc şi n-a lucrat după voia lui, va fi bătut cu multe lovituri. Dar cine n-a ştiut-o, şi a făcut lucruri vrednice de lovituri, va fi bătut cu puţine lovituri. Cui i s-a dat mult, i se va cere mult; şi cui i s-a încredinţat mult, i se va cere mai mult. Luca 12.47-48”. De aceea, cine citește biblia și pur și simplu o calcă în picioare, va fi mult mai vinovat în comparație cu apostați precum catolicii, ortodocșii, islamiștii, talmudicii, ori decât păgânii din alte confesiuni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s