Elementele Noii Ordini Mondiale – distrugerea Statului

FINALITATEA Noii Ordini Mondiale va fi Unirea Bisericii cu Statul. Asta urmareste Roma , asta vor si protesantii(inselati si dusi cu zaharelul,care, luptand pentru unirea Biosericii cu Statul vor face voia Romei CARE URMARESTE din nou unirea Bisericii cu Statul). UNDE este pericolul? Dupa haos, Biserica va folosi din nou Statul pentru a forta constiinta si pentru a implementa dogmele sale asupra cetatenilor, astfel se va intampla ca in Evul Mediu… America este o putere mondiala iar Unirea Bisericii cu Statul va duce la vindecarea „ranii de sabie” a papalitatii, conform Apocalipsei. Papal New World Order se se reinstaureaza sub ochii nostri cu ajutorul Americii, prin unirea protestantilor cu catolicii… Noua Ordine Mondiala trebuie studiata prin prisma Apocalipsei si a cartii Daniel, pentru a intelege bine CE spune Biblia, si a intelege CINE este fiara. AVETI AICI MATERIALUL; https://www.youtube.com/watch?v=1AoA91Bx0B4

B a r z i l a i - e n - D a n

2000px-great_seal_of_the_united_states_reverse-svg

Acesta este un episod dintr-un serial pe care-l voi publica în măsura în care timpul mi-o va permite. Despre NOM puteți citi aici și aici.

,,It takes a vilage!“ – a spus Hillary Clinton și doar puțini au înțeles …

,,Progresiști“ propun astăzi un drum spre lumea fără națiuni, în care individul este …

(continuare)

Nu vă grăbiți să fugiți prin material. Luați-vă timp. Citiți, dacă știți limba engleză, și materialele din link-uri. Este un subiect care vă va ajuta să înțelegeți mai bine lumea și evenimentele pe care le parcurgem împreună.

Vezi articol original

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s