Elementele Noii Ordini Mondiale – distrugerea Statului

Finalitatea Noii Ordini Mondiale va fi Unirea Bisericii cu Statul. Asta urmareste Roma , asta vor si protesantii(inselati si dusi cu zaharelul sa faca voia Romei care este unirea Bisericii cu Statul). UNDE este pericolul? Dupa haos, Biserica va folosi din nou Statul pentru a forta constiinta si pentru a implementa dogmele sale asupra cetatenilor, astfel se va intampla ca in Evul Mediu… America este o putere mondiala iar Unirea Bisericii cu Statul va duce la vindecarea „ranii de sabie” a papalitatii, conform Apocalipsei. Papal New World Order se se reinstaureaza sub ochii nostri cu ajutorul Americii, prin unirea protestantilor cu catolicii… Noua Ordine Mondiala trebuie studiata prin prisma Apocalipsei si a cartii Daniel, pentru a intelege bine… CE spune Biblia, si a intelege… CINE este fiara. AVETI AICI MATERIALUL; https://www.youtube.com/watch?v=1AoA91Bx0B4

Semnele vremurilor

2000px-great_seal_of_the_united_states_reverse-svg

Acesta este un episod dintr-un serial pe care-l voi publica în măsura în care timpul mi-o va permite. Despre NOM puteți citi aici și aici.

,,It takes a village!“ – a spus Hillary Clinton și doar puțini au înțeles …

,,Progresiștii“ propun astăzi un drum spre lumea fără națiuni, în care individul este zdrobit în numele unei autorități zise ,,colective“. Pentru noi, care am gustat din socialism, este ,,tot o Mărie, dar cu altă pălărie“. Nu se va mai spune ,,Proletari din toate țările, uniți-vă!“, dar tot aceasta este ideea … Să mă explic:

Până acum, în ordinea care a funcționat timp de milenii, Statul a existat în virtutea unui ,,contract social“ (aiciaici și aici), în virtutea căruia el, Statul, exista pentru protejarea și promovarea intereselor populației, ale celor mulți. (orice mulțime de oameni plasați într-un teritoriu nu trăiește haotic, ci se organizează formulând anumite…

Vezi articol original 623 de cuvinte mai mult

Reclame

2 păreri la “Elementele Noii Ordini Mondiale – distrugerea Statului

 1. Interesant filmul recomandat!
  Cu tehnologie de ultimă oră, și cu un tip care știe ce vorbește!
  Oricum, Biserica catolică având cuiubul de năpârci la Roma -este, a fost și rămâne o mare IUDĂ!
  Nu degeaba se spune că ”toate drumurile duc la Roma”,dar interpretat și în sens invers…din pct.de vedere al istoriei!
  Ei s-au spălat pe mâini de Hristos, ei îngăduie să-i fie terfelit numele și credința până la sfârșitul veacurilor, îmbrăcând blana de oaie degeaba, că tot lupi rămân!
  Am citit mai demult despre Papa cel Negru (ieuzit), despre crimele duse NU atât în numelele religiei, cu toate că au făcut-o cu vârf și-ndesat prin Inchiziție, ci din interes de dominare a lumii!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Salut Mishule croitor….de subiecte interesante!
  Chiar dacă n-am comentat niciodată pe-al tău blog, am văzut TOTUȘI că adresa mea de mail apare ca și cum aș fi făcut-o -:)
  Interesant blogul tău..dar și Avatarul tău – semeni al naibii de tare cu Leo Zagami de pe (re) flexii!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s