Cum lucrează iezuiții- filmul ‘V pentru Vendetă’ (mesaje oculte)

Extras din conferința „From Crete to Malta” de Walter Veith
       [57:20 sec.] „Unul dintre cele mai rele filme în istoria iezuitismului este în mod probabil ‘V pentru Vendetă’ .  În acest film, au acest om mascat, din cauză că a fost foarte rănit într-un foc, deci a trecut prin flăcările necazului,  este o schiță a iezuiților și a lui Gunpowder Plot,  când [iezuiții]  au vrut să explodeze parlamentul Britanic în timpul Regelui James.  … parlamentul Britanic,  a fost bastionul protestantismului,  care a interzis iezuitismul și mentalitatea iezuitismului, și era factorul protector al protestantismului. Deci a fost vrăjmașul ultim,  el a trebuit să fie distrus. 
Guy Fawkes și șase iezuiți au vrut să arunce în aer parlamentul Britanic și pe Rege, astfel scăpând de amenințarea protestantismului.  Masca este fața lui Guy Fawkes,  care a fost condamnat la moarte și omorât.  Dar în mod constant în film,  îți este amintit că această poveste nu poate fi niciodată uitată. Prezintă acest om cum că nu a fost un bandit,  ci un erou… în fiecare an pe aceeași dată când el a încercat să-l explodeze,  ei îl sărbătoresc pe Guy Fawkes. Pozitivezi ceea ce este negativ și folosești negativul în avantajul tău… În filmul acesta,  în cele din urmă această domnișoară este cea care apasă pe trăgaci,  pentru că moare chiar înainte.  Așa că ea devine un acronim a lui Maria,  care [în lumea ocultă devine]… Lucifer; care va distruge protestantismul și acolo unde au dat greș în prima încercare vor reuși mai târziu. 

       Acesta este unul dintre avertismente,  face încrucișarea masonică de săbii,  pe care o puteți găsi oriunde în masonerie și în gnosticismul francmason.
„Un X este un vechi simbol ,  pentru schimbare sau transformare… mult timp asociat în arta medievală și renascentistă cu venirea lui Mesia care va face toate lucrurile noi”.&nbsp [Jim Treshner, 33 Scottish Rita Journal] ; Deci este un film religios arătând biruința lui Satana și a Ordinului Iezuiților asupra protestantismului; răsturnarea. De aceea în catedrale mereu îl au pe Loyola stând pe capul lui Martin Luther,  zdrobindu-l,  distrugând Biblia.  Nu au nicio jenă de a spune cine este vrășmașul.  Este interesant că la sfârșitul filmului,  este o imagine artistică cu Parlamentul care explodează, și desigur toate clădirile asociate cu el, sunt distruse complet.  Nimic nu rămâne,  dar ceasul unde rămâne?  [12]. Este ceasul final,  au terminat,  au izbutit,  lucrarea s-a sfârșit. Protestantismul și teologia de bază va dispărea.  Și în cele din urmă – acest om mascat îlreprezintă pe Guy Fawkes și efortul lui de a răsturna protestantismul- masca ajunge să fie purtată de întreaga națiune.

image

       Ce înseamnă asta? 

   Înseamnă că în timp,  întreaga națiune a fost îndoctrinată să aibă același caracter,  șablon și gândire precum au ei…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s