Senatul italian si dezastrul „uniunilor civile” (ordo ab chao)

    „Senatul italian a aprobat joi un proiect de lege care permite uniunile civile pentru cuplurile heterosexuale, dar si pentru cele de acelasi sex…”(„Ziare.com” Joi, 25 Februarie 2016)
       
       Comentariu: 
   
Actiunea Senatului italian nu face altceva decat sa afiseze incompetenta Statului. Cumva populatia trebuie facuta sa creada ca Biserica trebuie sa intervina in problemele Statului? Vaticanul nu va detine o putere politica deplina, atata vreme cat Statul va continua sa îsi faca treaba separat de Biserica. Prin urmare crestinii trebuie facuti   sa iasa buluc in strada si sa ceara cu voce tare, in public: o moralitate crestina! Problema consta in faptul ca vor  primi o moralitate creștină dar nu una biblica, ci una papală(ecumenica) !! Acest procedeu este deja ultracunoscut: Problema + Reactie = Solutie !! (cei care au „solutia” pot fi exact aceleasi persoane care au creeat sau coordonează din umbra problema pentru a obtine rezultatul final dorit)
    Sa retinem deci, ca Senatul italian nu a facut altceva decat sa agite cazanul mai tare , iar „ordo ab chaos” este un procedeu masonic , care va fi mereu folosit , pana cand lumea crestina va cere (si va primi) Legea Morala a papilor de la Vatican ( vezi  aliantele si concesiile ecumenice facute cu ceilalti lideri religiosi ai lumii; nu e o intamplare ca actualul papa se misca in parcurgerea agendei, mult mai repede decat ceilalti doi papi care au fost inaintea lui).
     Procedeul dialectic folosit acum in Italia este identic cu cel folosit si in America cu foarte putin timp in urma. America a aprobat uniunile civile intre persoanele de acelasi sex. Insa un lucru ciudat: acest lucru s-a intamplat cand  Curtea  Suprema de Justitie din America  se afla  sub control catolic  (vezi dovezile  AICI ).
  . De fapt, in toata aceasta poveste cu papalitatea, America este cea pe care trebuie sa o urmărim. America este puterea militara mondiala care  sprijina si va sprijini papalitatea la un nivel global. Din cauza haosului moral, liderii religioși ai lumii crestine privesc cu speranta inspre Vatican. Apoi, unirea Bisericii cu Statul, va da prilej papalitatii să foloseasca puterea Statului pentru a-si implementa dogmele crestine ecumenice asupra popoarelor. Inchizitia se reintoarce. Acesta  este obiectivul pe care ei il urmaresc. Pentru cine are ochi sa vada, „rana de sabie” a fiarei se vindeca sub ochii noștri.
 Nota:
“Când Statele Unite va conduce lumea ,Biserica Catolică va conduce lumea”
(Arhiepiscopul Quigley 1903 “The Chicago Tribune”)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s