Secrete de-secretizate

   Joi, 26 aprilie 2012

Partea întâi

„Dacă nu cunoaștem trecutul, nu putem înțelege prezentul și nu ne putem pregăti pentru viitor”

     Acum 2-3 ani toate acestea erau secrete. Fără îndoială, astăzi nimic nu mai pare a fi un secret.
     Lumea care ne înconjoară este plină de informații, de dezinformații, de adevăr și de minciună, de lucruri rele și de lucruri bune, de oameni răi și de oameni buni, de spirite rele și spirite bune. Sau nu?
     Aici poate apărea o problemă, din cauză că sunt persoane (din ce în ce mai multe) care nu cred în existența spiritelor. Tu crezi? Sau nu știi ce să mai crezi, fiind bombardat zilnic cu tot felul de adevăruri?
     Dacă vei avea curiozitate, inteligență și sinceritatea (cu tine însuți) haide să descoperim împreună unele adevăruri interesante si să discernem între real și ireal.
     Ai văzut filmul Matrix? Pentru început îți voi spune că realitatea lumii în care trăim, este mult mai rea decât în acest film. În continuare vei afla detalii și evidențe incontestabile, dar deocamdată…
     Bine, trebuie să spun, obligat de conștiința mea, și conform cu titlul blogului meu, că în ciuda a ceea ce noi credem, acele spirite există. Da, spiritele stau în fiecare moment în jurul nostru, încercând să ne influențeze, urmărind să ne convingă atunci când trebuie sa luăm o decizie. Bună sau rea.
     La fel trebuie să spun, conform cu același raționament, că ne aflăm (vrem sau nu), în mijlocul unui Război Universal. Acest Război, nu este un război convențional, ci un Război Spiritual. Bătălia se dă pentru mintea ta și pentru mintea mea. Lupta se dă pentru a cuceri mintea ființei umane. Despre aceasta este vorba. Așa de clar, atât de ușor și atât de complicat. Și ca o concluzie inteligentă la aceasta nouă descoperire făcută, despre Războiul Spiritual, putem spune fără echivoc, ca dacă există un Război Spiritual, atunci precis există spirite implicate aici.

     Pentru a înțelege exact despre ce este vorba voi expune aici pe blogul meu, investigațiile mele de mai bine de șase ani (suntem în 2012), video, fotografii, documente etc. care dezvăluie, demască, (pseudo)secretul…

Societăților Secrete:

     Încearcă să îți imaginezi, pentru o clipă, că ești un extraterestru. Tocmai ai terminat de parcurs câțiva ani lumină și cu naveta ta spațială te îndrepți spre Terra. Ai misiunea de a explora această planetă, de a lua contact cu locuitorii ei, pentru a face schimb de cunoștințe și pentru a obține informații la toate nivelele. Dacă totul merge bine, și ajungi la concluzia că toți locuitorii sunt sinceri și dispuși la orice pentru pace, Terra ar putea fi atunci admisă în Federația Intergalactică. Și cu un spirit deschis, s-ar putea stabili contacte cu locuitorii altor planete. Cunoștința terestră ar folosi în mod clar acest avans, care ar ajunge la fel de asemenea pe tărâmul tehnologiei și al sănătății. Așadar te propulsezi către orbita terestră. Îți aprinzi monitorul și te abandonezi  la voia undelor spațiale.
Atunci captezi o stație care emite informații transmițând ce se întâmplă pe Terra. Înțelegi că ești în apropierea unei planete unde locuitorii luptă, omoară, maltratează, și violează toate legile morale și imorale, nu împotriva unei planete inamice, ci între ei înșiși, de milenii.
Așa ceva era foarte departe de imaginația ta.
     Prima concluzie: nicio concepție inteligentă ar putea justifica aceste războaie, deci unul luptă pentru credința lui religioasă, altul pentru culoarea pielii lui, unii nu sunt mulțumiți cu starea națiunii lor, alții combat pentru a supraviețui, pentru că nu au ce mânca, alții nu încetează de a se gândi la bani, și se pare că toți gândesc doar pentru ei înșiși. Ajungi la concluzia că această planetă nu este matură pentru a primi informațiile și tehnologia pe care vrei să le oferi. Oricare care ar fi țara unde vei merge, este cert și sigur că darurile tale nu vor servi pentru binele tuturor locuitorilor Terrei, ci doar pentru interesele egoiste ale unor puțini conducători al fiecărei țări.
     Probabil că atunci te vei gândi la planeta ta natală, în epoca în care de asemenea era în război. Mai mult! Realizezi că s-au lansat rachete contra navetei tale spațiale. Decizia ta e luată: Spre o altă planetă!

   Tu, te-ai întrebat vreodată de ce oamenii sunt tot timpul în război?

   Înțeleptul elvețian Jean-Jacques Babel a verificat faptul că în ultimele 56 de secole, umanitatea a organizat 14.500 de războaie, care au provocat trei mii de milioane și jumătate de morți. Aceasta reprezintă jumătate din populația lumii de astăzi. Doar în 1999, de exemplu, s-au înregistrat 52 de războaie sau focuri de criză pe Terra noastră. Asta înseamnă că, după numeroasele conflicte de pe această planetă, printre care și două războaie mondiale într-un secol, acel an a văzut confruntându-se în mod reciproc 104 ideologii, al căror scopuri ar trebui să fie foarte importante pentru a justifica din nou masacrul a multe milioane de oameni.

     De exemplu, sistemele bancare care oferă un împrumut unei țări beligerante, are interes ca războiul să nu se termine repede. Prin intermediul războaielor și perturbărilor, un popor poate fi împins să accepte, și chiar să își dorească, înființarea unor instituții pentru care niciodată nu și-ar fi dat în mod spontan consimțământul (de exemplu: NATO și ONU).

     Oare doar industria armamentului beneficiază de pe urma războaielor? Ce conduce ființele umane să se urască neîncetat până la punctul de a ucide alte ființe umane? Ce poate fi atât de importat încât să ne conducă să exterminăm o viață? Oare nu învățăm nimic de la sutele de mii de ființe umane ucise in războaie si din suferința provocată dea aceste războaie? Ce finalitate impune deci, războiul între oameni? Nu ar fi nicio noutate că un al treilea război mondial va scoate avantaje (pentru unii) datorită luptei dintre popoare.
Este bine știut că, „atunci când două persoane se ceartă, există și o a treia care se bucură”. Și dacă ar fi să aplicăm acest adevăr unei țări sau unei întregi planete, vom vedea cum se potrivește. Or fi iezuiții ? Oh, iarăși teoriile conspirației, desigur…

     Avem, ca exemplu, ex-Iugoslavia, o țară în care multe popoare care trăiau în pace de multe decade, sfârșesc prin a se masacra. Ce anume determină aceste ființe umane să considere că cei mai răi dușmani ai săi, pe însăși frații săi, cu care trăiau în același oraș, vorbeau aceeași limbă, foloseau aceleași haine, împărtășeau aceeași dragoste, aceleași bucurii, plânsul și râsul? Ce-i face să-și omoare între ei copiii, să-și violeze femeile și să le trimită bărbații în câmpurile de concentrare? Nu tresaltă nimic în noi? Or fi într-adevăr doar motivele ideologice, proprii unui grup, cauza acestui război? Sau va fi necesar să descoperim cine stă în spatele acestor lucruri?

     Cine poate să-și (asume) însușească rolul celei de-a treia părți ?

De unde provine, deci, ideea preconcepută de adversar, insuflată ființei umane prin religii, cărți școlare și prin mediile de comunicare?

     Care este obiectivul persoanelor care stau la baza acestei idei și asupra căreia presează constant? Cine scoate profit din ostilitățile crescânde și din degenerarea umanității ? Poate Satan, Lucifer, Ariman, Baphomet, sau alte entități „intangibile”, peste care obișnuim să aruncăm vina?

     Voi prezenta de acum înainte istoria unor personaje care, în 1773, au stabilit un proiect în Frankfurt, într-o casă de pe strada Judenstrasse ( Strada evreilor). Aceștia voiau să pregătească drumul spre un guvern mondial unic spre anul 2000, prin intermediul a trei războaie mondiale. Un proiect perfect elaborat, având ca bază lașitatea și temerile ființelor umane, și care va sfârși prin a se întoarce împotriva lor.
     Finalitatea unui guvern mondial, în sine, nu ar avea nimic nou, pentru că din timpuri străvechi de la începuturile lumii, sau făcut mereu încercări de a stabilii un guvern unic care să controleze viața oamenilor în toate aspectele sale, pe întreaga planetă și în istoria mai recentă, Vaticanul întotdeauna a căutat să facă din lumea noastră o lume catolică (katholikismos=doctrină universală). Pentru acest motiv, a torturat și masacrat milioane de ființe umane, (cam 80 000 000 de Creștini), după cum ne arată registrele istorice.
     Islamul a avut aceeași finalitate, fiind una din religiile cele mai importante (inventate de Biserica Romană).
     Să nu uităm că ideologia rusă „pan-slavonă” , instaurată original de William cel Mare, cerea eliminarea Germaniei, și anexarea Indiei și Persiei, după supunerea Europei.
     Să notăm de asemenea ideologia „Asia pentru asiatici”, care reclamă confederația statelor asiatice, sub controlul Japoniei.
Să notăm de asemenea ideologia „pan-germanica”, ce prevedea controlul Europei din partea Germaniei, pentru a se extinde mai târziu peste restul lumii.

     Persoanele pe care le voi menționa în articolele viitoare, nu au absolut nimic de a face cu vreo dogmă, și nu aparțin niciunei națiuni. Nu sunt nici de stânga, nici de dreapta, nici liberali, nici conservatori, însă știu să folosească toate aceste instituții pentru a-și atinge scopurile. Aceste persoane pot face parte, în mod natural, dintr-o organizație oricare, însă doar cu scopul de a încurca eventualele cercetări, doar pentru a crea confuzie între „curioși”, pentru a-i ghida pe o pistă falsă pe cei care (print-o minune) ar simții vreodată dorința să afle pe ce lume trăiesc. Aceste persoane se folosesc la fel de mult de Creștini, cum de  evrei, sau de fasciști, servesc de comuniști și de sioniști, de mormoni și de atei, de sataniști, de săraci, de bogați, de proști și de înțelepți; se folosesc de toți și de tot!
     Însă principalul lor succes nu se datorează istețimii lor infernale, ci în cea mai mare măsura, succesul lor este asigurat de ignoranții și indiferenții lumii, de acele persoane (majoritare în lume), care în viață sunt interesate doar să slugărească pe alții pentru un salariu de mizerie, să se îndoape, să doarmă, și să privească hipnotizați televizorul gândind că sunt liberi, de acele persoane (majoritare in lume), ce au fost anihilate mental, spălate la creier, prin intermediul mijloacelor de comunicare.

Printre inițiații în secretele Societăților Secrete, „războinicii” citați mai sus, sunt cunoscuți în mod obișnuit cu numele de Illuminati, dar mai sunt cunoscuți de asemenea ca, the Big Brother(Fratele mai Mare), sau Guvernul Invizibil, Guvernul din Umbră, Guvernul Ocult, Guvernul Secret (The Establishment). Însă în realitate, în spatele tuturor acestor organizații cu titluri rezonante, se află doar o singură organizație, care în ciuda numelui cu mesaj de speranță și salvare, este compusă prin indivizi caracterizați de cea mai inimaginabilă perversitate criminală, cunoscuți pentru lipsa lor de conștiință, si renumiți pentru cea mai de negândit ură contra ființelor umane: ei s-au autonumit Societatea lui Isus, sau mai comun cunoscuți ca, İEZUİȚİİ.

Sursa:   http://klaudiopopa.blogspot.com.es/2012/04/hace-2-3-anos-todo-esto-era-secreto.html?m=1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s