Politicile Antihristului: cu pacea va pierde pe mulți(Dan. 8:25 KJV)

by Claudio Popa

     „Și prin politica sa, de asemenea, el va face ca înșelătoria să prospere în mâna lui; și se va mări pe sine însuși în inima lui, și cu pacea va distruge pe mulți…” (Daniel 8:25 KJV)
      Nu te lăsa înșelat/ă de falsa aparență a acestui bătrânel simpatic. Studiază profeția biblică și vei înțelege cât de aproape ești de (auto)distrugere, tu și toți cei ce refuză să primească adevărul salvator, prezentat clar în Sfintele Scripturi, vei descoperii că milostivirea papală nu are nimic în comun cu milostivirea lui Dumnezeu, că „iubirea” de care vorbesc liderii religioși ecumenici, este complet împotriva principiilor divine, și vei descoperii uimit că nu toți „suntem copiii lui Dumnezeu” ci că lumea este împărțită în două grupuri: fii lui D-zeu și fii Satanei ( Ioan 8:44,45; Mat 12:48-50; Ioan 14:15; 1ªIoan 5:2,3, etc.)

      De asemenea în Biblie vei descoperii ca Alah, Buddha, Zen, Crishna, și orice alt nume dat zeilor păgâni, nu sunt decât idoli inventați de oameni, si că nici unul din acești așa-ziși „dumnezei” nu a dat pe Fiul Său să moară pentru tine (Ioan 3:16; Isaia 53).
     
       Trezește-te până nu va fi prea târziu!

       Timpul este pe terminate!

image

(foto: NOW THE END BEGINS)

Reclame

2 păreri la “Politicile Antihristului: cu pacea va pierde pe mulți(Dan. 8:25 KJV)

 1. „- Să ai o moarte curată şi o înviere bună!
  Domnul, CEL mort şi înviat, este cu tine, viteazule!” Apocalipsa 14 verset 13. Si am auzit un glas din cer care zicea: „Scrie: Ferice de acum incolo de mortii care mor in Domnul!”
  Isaia 26 verset 20. Du-te, poporul meu, intra in odaia ta si incuie usa dupa tine; ascunde-te cateva clipe, pana va trece mania! –
  verset 19. Sa invie, dar, mortii Tai! Sa se scoale trupurile mele moarte! – Treziti-va si sariti de bucurie, cei ce locuiti in tarana! Caci roua Ta este o roua datatoare de viata, si pamantul va scoate iarasi afara pe cei morti.
  verset 21. Caci iata, Domnul iese din locuinta Lui sa pedepseasca nelegiuirile locuitorilor pamantului; si pamantul va da sangele pe fata, si nu va mai acoperi uciderile.
  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/isaia/26/
  http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/apocalipsa/14/
  Dar toate aceste convingeri nu imi dau dreptul sa hotarasc , sa pun stigmate, etichete, conditionari, sa fac caracterizari, profile psihologice …. tuturor categoriilor de persoane prezentate in materialele dvs. publicitare ! … ca si cind toti acestia ar fi luat ultima lor decizie, definitiva, cu privire la viata viitoare nemuritoare oferita de Dumnezeu, Creatorul Suprem al Vietii si Judecatorul Absolut al tuturor !

  Astfel, inainte de venirea lui Hristos si sfirsitul definitiv al istoriei acestei omeniri – este SFIRSITUL FIECARUI INDIVID UMAN, care acest sfirsit hotaraste viitorul individului INAINTE de Sfirsitul omenirii !!
  Deci – acest aspect este mult mai important si urgent decit evenimentele socio-politico-economico-religioase mondiale sau locale, actuale, desfasurate prin deciziile reprezentantilor unora sau altora din diferitele forme de organizare omeneasca, luciferica, …. !!

  Sa va fie cu adevarat bine dvs. insiva!

  Apreciază

  • 1) materialele mele nu sunt publicitare, ci informative; 2) eu nu hotărăsc , nici pun stigmate sau etichete, condiționări, nici fac profile psihologice „tuturor categoriilor de persoane prezentate”, ci observ, analizez mă informez studiez și apoi avertizez lumea (oferind dovezi incontestabile, nu vorbe) în legătură cu diverse aspecte ale activităților diverselor grupări (sisteme) socio-politice-religioase. „Sfârșitul fiecărui individ uman” de care vorbiți dvs este strâns legat de aceste activități și de corecta cunoaștere a lumii în care trăim și a pericolelor ce trebuie să afrontăm. Evenimentele socio-politico-economico-religioase mondiale sau locale, actuale, afectează în mod definitiv viața fiecărui individ uman și singura diferență în soarta eterna a acestuia, o face doar cunoașterea adevărului (Ioan 8:32). Iar adevărul, nu poate fi cunoscut de cei ce cred că știu totul, de cei indiferenți, de cei ce nu se informează, de cei ce cred în toate filozofiile umane, sau ascultă cu plăcere orice și pe oricine, însă resping hotărât filosofia Cuvântului lui Dumnezeu (Biblia), și pe Însuși Dumnezeu.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s