Asistăm la reînviorarea papalității în America! Demascați pe acest Iuda!

      Legea Sharia sau Legea Papală! [37:00 sec.]

      Și legea Sharia și Legea Papală sunt periculoase,  dar dacă ar trebui să  ne temem de una dintre ele… care ar fi aceea ? Care dintre cele două puteri [conform cu Apocalipsa 13],  se va reinstala să domine lumea,  va omorî și martiriza poporul lui Dumnezeu care păzește poruncile Lui ?  Ce spune.. Apocalipsa 13?  Islamul sau Papalitatea ?
      Cine va obliga pe poporul lui Dumnezeu care păzește poruncile,  să se închine duminica,  să ia parte la Euharistie, sau nu vor putea cumpăra sau vinde?  De care să ne temem mai mult  decât cealaltă ? [Evident] de LEGEA PAPALĂ.
      De ce sunt oamenii înșelați de papa Francisc ? Pentru că este un İEZUİT,  și iezuiții se CAMUFLEAZĂ, [în spatele activităților sociabile caritabile].
„Legați prin jurământ la sărăcie și umilință continuă,  scopul  lor atent studiat era să obțină bogăție și putere pentru a fi dedicate distrugerii protestantismului și reinstaurării supremației papale”(Tragedia Veacurilor). Stați puțin!  Acesta este felul în care operează iezuiții!  Și acționează ca și când ar fi săraci,  dar scopul lor este să adune bogăție și putere ca să distrugă protestantismul și ca să recâștige dominația lumii!
       Cine este primul anunțat public în America zilele acestea?
       Papa Francisc!  De ce a venit în America ? Ca să distrugă protestantismul… În ziua când a devenit papă, el a spus:  „nu vreau să locuiesc în palate”.  Unde locuiesc de regulă papii? [Un iezuit,  conform jurământului, trebuie să declare ceva de genul:] „Am să îmi găsesc un adăpost undeva în pădure; nu voi purta veșmintele pe care le-au purtat papii anteriori,  Benedict XVI – lea,  Ioan Paul al II lea,  voi purta ceva foarte simplu,  sunt İEZUİT,  știți?  Noi ne comportăm ca săraci!”   Este o înșelăciune! 

      „Când se prezentau ca membrii ai Ordinului lor,  purtau un veșmânt de sfințenie,  vizitând închisori și spitale,  ajutându-i pe bolnavi și pe săraci,  declarând că au renunțat la lume și că poartă numele sfânt al lui Iisus,  care mergea din loc în loc făcând bine.  Însă sub această înfățișare fără reproș se ascundeau planurile cele mai îngrozitoare și criminale scopuri…  Iezuiții s-au răspândit cu repeziciune în Europa și,  oriunde ajungeau,  se producea o REÎNVİORARE a Papalității. „(Trag. Veacurilor)

    UNDE A FOST PAPA RECENT ?

       Oriunde se duc iezuiții urmează o reînviorare a papalității!  Și când vine,  unde a spus în America că se duce în vizită?  La închisori!
[40:40 sec.]
… Când Obama și Congresul au așezat masa, …  Papa a spus că renunță la cină și va cina cu cei fără adăpost de pe stradă:  voi lua cina cu cei fără adăpost în Times Square!…
      De ce majoritatea celor din lume și din America sunt înșelați de Papa Francisc?  Pentru că acționează în veșminte de iezuit!… Prefăcându-se ca și când ar fi sărac.  Dar sub această înfățișare există vicii mortale și se petrec crime.  Înșelăciune! 

      (Ioan 13: 21, 28)
      În acele clipe când Iisus a dat pe față trădarea… cine era trădătorul?… Iuda Iscarioteanul! Când Hristos l-a demascat ca trădător,   ceilalți ucenici au dat greș în a înțelege că într-adevăr Iuda era trădătorul,  chiar dacă Hristos l-a dat pe față public.  De ce nu au reușit ei să creadă?  Din cauză că Iuda opera sub CAMUFLAJUL „grija pentru săraci” ! La fel și  acum, lumea este amăgită  de Papa Francisc! [un papă mediatizat la nivel global ca fiind „un papă al celor săraci și fără adăpost etc.”]

    (Ioan 13: 21) „Adevărat,  adevărat vă spun că unul dintre voi Mă va vinde… „,  și versetul  28: „Dar nici unul din cei ce stăteau la masă n-a înțeles că vorbise despre Iuda.  Pentru că unii presupuneau că,  deoarece Iuda avea punga,  Isus voia să-i spună: «Cumpără ce ne trebuie pentru sărbătoare  sau să dea ceva săracilor”. În versetul 26, Isus spune : trădătorul este „cel care a înmuiat bucățica cu Mine” Și versetele 26 și 27 spun că Iuda a fost cel care a înmuiat bucățica.  Și, totuși ucenicii nu au înțeles că Iuda era trădătorul pentru că el acționase sub această mască: fațada iubirii pentru săraci!
(Ioan 12:4) „Unul dintre ucenicii Săi,  Iuda Iscarioteanul,  fiul lui Simon,  care avea să Îl dea prins,  a zis: „de ce nu s-a vândut acest parfum cu trei sute de dinari și să se fi dat săracilor?  Dar el zicea lucrul acesta nu pentru că purta grijă de săraci,  ci pentru că era un hoț,  și ținea punga și lua el ce se punea în ea „
      [Acum]
      Ce persoană influentă de pe pământ vorbește despre economie mai mult decât oricare altă figură de frunte din lume?
De ce  Papa Francisc este așa de „îngrijorat” de economie și de săraci?  De ce Iuda era așa de „îngrijorat” de câți bani erau cheltuiți pentru ungere,  pentru săraci?  Pentru că era un hoț.  Faceți singuri aplicația [sau actualizarea] …

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s