Pregătirea lumii pentru „Pax Romana” ! (Ordo Von Chaos)

      BİBLİA UN GHİD SİGUR ÎNTR-O LUME AFLATĂ ÎN CONFUZİE  !!

      Pancardele scrise: intri în zona controlată de Sharia. Ucideți pe cei care batjocoresc islamul. Decapitați pe cei care insultă islamul.  Europa, ești pervertită,  Muyahedinii vin după tine. Sharia va domina planeta.

                                                                                         

        Persecuție religioasă în secolul XXI !?

Sursa : Agapeyo

      Toți cei familiarizați cu tacticile İSİS (Statul Islamic din Irak și al-Sham) știu deja despre acțiunile lor violente și sângeroase. Recent,  acest grup extremist,  a capturata .. zone.. în Nordul Irakului, meleaguri a multor mii de creștini,  care acum se văd obligați să se convertească,  să plece sau să fie asasinați. İSİS face eforturi să „purifice” Irakul și țările vecine,  de influențele ne-islamice. Metodele lor brutale sunt prea grafice pentru a le descrie aici,  însă una din ele este asasinatul „neloialilor”  prin decapitare,  incluzând copiii.  Și ca o „batjocură la Hristos”,  execută pe unii și prin crucificare. Ultima dată,  în multe țări din Europa ca,  Belgia,  Olanda, Anglia,  Franța,  Spania (Catalunya), s-au multiplicat grupurile extremiste care controlează zone vaste din marile orașe,  atacând femeile cu pantaloni,  fuste mini,  cu tocuri,  homosexuali, bețivi etc. (Femeile sunt atacate cu acid sulfuric aruncat pe față,  bărbații sunt loviți brutal,  etc.)
  Implacabila ferocitate a acestor grupuri,  câștigă atenția liderilor mondiali,  mulți din ei numesc asta,  un război de genocid.  Papa a spus că lumea trebuie să intervină și să ajute creștinii care suferă.
Săptămâna trecută,  sau lansat acțiuni umanitare pentru a ajuta minoritatea religioasă în Nordul Irakului,  ce au nevoie disperată de alimente de bază și apă. Acțiunile barbare teroriste,  i-au împins spre munți,  unde  50 000 de persoane,  în regiunea Sinýar,  mor de foame –  repet,  mulți din ei copii.
Aceasta fără îndoială, nu este o „idee”  sau un sentiment naționalist care s-a născut într-o formă naturală în mintea persoanelor de credință islamică,  nu,  în absolut.

Loiali anticei lor strategii :

” Crearea problemei și după aceea prezentarea soluției pregătite „,  aceste acțiuni criminale,  ca multe altele de a lungul istoriei contemporane,

image

Obiectiv:
să împingă lumea creștină să ceară ajutor Vaticanului pentru pace.

sunt mânuite de cea mai oribilă și criminală organizație care a existat vreodată pe această planetă : Societatea lui Isus,  sau Iezuiții.

      Care le este obiectivul?

Să împingă lumea creștină să ceară ajutor Vaticanului pentru pace!

      După cum am arătat înainte,  liderii mondiali au început deja să „perceapă” amenințarea islamică și s-au pus în mișcare acțiunile umanitare.
Însă foarte repede se vor pune în acțiune și dispoziții legislative,  și forța militară

      Vaticanul,  va cere impunerea  „Pax Romana”  cu mâna armată.. 

      Dacă cineva nu știe ce este ” Pax Romana”,  trebuie să citească un pic de istorie,  dar în puține cuvinte,  în limbajul modern actual: Dacă nu faci ce spune Cezarul (papa),  ești mort!
      Fără îndoială,  actualele grupuri extremiste islamice,  nu știu nici asasina,  nici tortura.  Dar Papalitatea va demonstra  lumii întregi cum se face această „muncă” într-o modalitate profesională.  Inchiziția papală a  Evului Mediu Întunecat,  a fost o slabă umbră a ceea ce se va întâmpla acum,  în epoca iluminării intelectuale. Cine crede că e imposibil,  să privească atent la ce s-a întâmplat în Yugoslavia,  Checoslovaquia,  Afganistan,  Iran,  Siria.  Persecuția și eliminarea acelor care sunt contra Catolicismului,  a avut loc sub ochii indiferenți ai națiunilor lumii în istorie,  și se întâmplă și astăzi. Faptul că nu a ajuns încă în orașul tău,  nu înseamnă că eu sunt nebun,  sau că asta ar fi un scenariu de film de science fiction,  nu.
Înseamnă pur și simplu că aproape toată lumea este manipulată,  înșelată,  dezinformată,  și se complace în egoism și indiferență,  convinși că „sălbaticii”  și săracii din țările distruse,  nu ar fi fost prea importanți pentru umanitate. Însă foarte repede fiecare ființă umană,  va simți pe propria piele ce înseamnă o persecuție religioasă și va înțelege faptul că Roma nu s-a schimbat niciodată.

      Oare Biblia nu aruncă nicio lumină peste aceste teribile  evenimente mondiale? 
      Apostolul Pavel scrie :
     „Şi toţi care voiesc să trăiască cucernic în Hristos Iisus vor fi prigoniţi.” (2 Timotei 3:12)
„Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.” (Ioan 15:18)
      Apostolul Petru a explicat :
    „Iubiţilor, nu vă miraţi de focul aprins între voi spre ispitire, ca şi cum vi s-ar întâmpla ceva străin. Ci, întrucât sunteţi părtaşi la suferinţele lui Hristos, bucuraţi-vă, pentru ca şi la arătarea slavei Lui să vă bucuraţi cu bucurie mare.(1 Petru 4:12, 13).

     Din zilele Izabelei,  care a urmărit să elimine pe toți închinători lui Iehova,  urmașii lui Dumnezeu au suferit pentru ascultarea față de El.  Prin intermediul bisericii primare și în Evul Mediu, creștinii loiali,  au stat fermi sub amenințarea cu tortura  și a morții împotriva regilor și guvernanților religioși, sacrificând totul cu scopul de a păstra Cuvântul lui Dumnezeu.
Acum pentru descrierea ultimelor zile,  Iisus a avertizat:
      „Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.” (Matei 24:9)

Această persecuție a început cu primii ucenici : Ștefan, Petru,  și Ioan,  și de asemenea cu Pavel și  Iacov.  Pavel a suferit mult pentru numele lui Hristos.
      Biblia de asemenea prezice un mare necaz înaintea celei de  a Doua Veniri a Mântuitorului Isus:  „Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.”
(Matei 24:21, 22).

    Ești pregătit pentru a te confrunta cu persecuția credinței tale în Hristos?
Cum a vegheat peste poporul Său în strâmtorările din trecut, pe timpul de 1260  de ani de criminală persecuție Romano- Catolică contra Creștinilor,  în Evul Mediu,  la fel Domnul va fi împreună cu cei care ascultă,  chiar dacă aceasta implică pierderea vieții.
    „Că cine va voi să-şi scape sufletul îl va pierde; iar cine îşi va pierde sufletul pentru Mine îl va afla.”  (Matei 16:25)

                                        by Claudio Popa duminică , august 17, 2014

http://agapeyo.blogspot.com.es/2014/08/persecucion-religiosa-en-el-siglo-21.html?m=1