Protestați, demascați „Binele Comun” ! Cereți restaurarea Capitalismului!

    Un text de Mişu Croitor

   Protestele entuziaste   din zilele 3 noiembrie 2015 își au în parte legitimitatea lor având în vedere cele întâmplate,  și circul neîntrerupt de pe scena politicii românești. Dar se pare că protestele nu sunt direcționate doar împotriva politicienilor corupți. Lucrurile par să aibă o bătaie mai lungă,  iar miza pare să fie alta. „Spiritul ancestral al bravilor daci…” merge până acolo încât promovează, din ignoranță poate,  și distrugerea capitalismului… vezi AICİ.

  Cine și de ce dorește distrugerea capitalismului?

  E bine de știut,  că nu capitalismul ne-a distrus țara, pentru că însuși capitalismul este o victimă a corporatismul internațional global.  Mafia transnațională este un flagel care a dus la distrugerea economică a multor națiuni.  Mai toate afacerile cu multinaționalele  au stimulat  corupția în rândul politicilor autohtone.  Toți acești politicieni  trebuie pedepsiți conform legii. Eventual ca trădători de patrie.  Însă dacă sprijinim și distrugerea capitalismului vom primi „la schimb” Binele Comun(dar nu spre binele nostru,  nici al României ).

image

(Foto: dzr. org. ro)

  Ce dorim de fapt?  O Etică a capitalismului (adică libertatea noastră)  sau o Etică a Noii Ordini Mondiale (pierderea libertății individuale).

    Însănătoșirea capitalismului se poate face prin eliminarea corupției și a dobânzilor neetice bancare (Rotchilds Dinasty & Rockfeller, FMI…)
Acestea au monopolizat economia lumii. Motivul pentru care nu se dorește nici reformarea și nici continuitatea capitalismului,  este acela că, în capitalism proprietatea personală se află la adăpost! Având o proprietate, omul devine liber și stăpân pe soarta sa!

     Proprietatea privată și suveranitatea națiunilor sub asediu! 
     Războaiele economice!

    Comunismul  a confiscat proprietatea și a închis  opozitorii! Coorporatismul și cămătăria bancară,  au subjugat proprietatea, progresiv pe plan mondial , iar acest asediu va continua acum prin ingineria subtilă a Binelui Comun (vezi tam-tamul cu „redistribuirea”  bogăției…)

   Ce înseamnă REDISTRIBUIREA resurselor?

   Inseamnă să furi de la unul și să dai ALTUIA sub pretextul apărării săracilor,  sau a imigranților.  Dacă te vei opune,  apare riscul etichetării tale ca „egoist”, chiar și posibil terorist (și dacă ești” terorist”,  undeva în viitor, America pune geana pe tine), eventual mătușa Merkel va propune să ți se taie accesul la internet!
    
   După cum am mai spus, atâta timp cât omul  deține o proprietate,  acesta este liber și stăpân pe soarta sa. De aceea  capitalismul nu va fi restaurat ,  ci va fi lăsat în continuare în haos, pentru a putea fi înlocuit cu un nou sistem planetar care să permită mai mult control asupra individului și asupra națiunilor. Prin haos la ordine !

  E bine de știut că  Biblia vine în apărarea proprietății personale (vezi Decalogul) Vor încerca poate să interzică Biblia din cauza aceasta ?
  La  fel, trebuie știut,  că  Evanghelia Socială promovată de globaliști este una falsă oricât de spoită cu bune intenții ar fi.
Libertatea individuală va fi asaltată progresiv și insesizabil prin proiecte atractive „în comun”, Casa Comună,  Familia Mondială și multiculturalismul îngrijirii imigranților(pe care,  toată lumea stie,… America îi împinge sistematic afară din țara lor).  

Patriotismul cu priorități Internationaliste al d-lui Călin Georgescu!

    În România,  Binele Comun(implicit și „revoluția sustenabilă” planetară inerentă)  au fost prezentate ca „soluții” românilor prin Călin Georgescu (Clube of Rome).

   Suveranitatea României,  libertatea noastră!

   În contextul lumii actuale, mulți consideră asta o utopie. Dar, cel puțin să nu ne-o tot facem mereu  cu mâna noastră participând cu elan la tot felul de „revoluții” globale („Change the World” ) și abia DUPĂ ACEEA ne dăm seama că iar am fost păcăliți! Apoi,  o luăm iar de la capăt.
   Și dacă  mușcăm mereu momeala,  pentru a nu știu câta oară ,  a cui va fi vina pentru faptul că „schimbarea” produsă a mai distrus  o dată România?

   Binele Comun diminuează suveranitatea națională și facilitează accesul altora la bunurile tale personale!

   Odată implementat prin lege,  Binele Comun va deschide posibilitatea ca proprietățile  sau casa  ta să fie împarțite cu persoanele aflate în nevoie,  boschetari sau imigranți (vorbesc de situațiile în care imigranții  au invadat țara și nu au unde sta,  sau sunt prea mulți în Germania, iar Merkel  îi (re)distribuie ca să scape de ei. Așa doar ca un exemplu. Când Statul  va constata că ai o casă prea mare, sau prea multe camere nefolosite ,  cei aflați în nevoie, ar „trebui” să ți le ocupe . Poți să păstrezi proprietatea însă tu vei plăti  impozitele, deși alții se folosesc de ea… va ajunge să fie un bun comun al tuturor acelora  acelora „fără acoperiș” . Mulțumim domnilor că  cel puțin ne lăsați nevestele fără să fim considerați „egoiști” prin neparticiparea la proiectele Familiei Mondiale şi ale Casei Comune sau alte ideologii ipocrite și distructive îndreptate împotriva libertății individuale și a popoarelor!

    Soarta națiunilor pecetluită!

   În ceea ce privește suveranitatea națională a popoarelor ,   „o autoritate publică globală SUPRANAȚIONALĂ”  va” lumina” și va dirija deciziile politice ale fiecărei țări în parte.  Iar acum,  mișcările sociale și protestele creează globaliștilor un prilej minunat,  pentru   a injecta din nou o „schimbare” în politicile locale!
Astfel,  ne mișcăm dinspre local înspre global! Change the World!
   Aceasta este doar o mică  expunere, despre complicata inginerie a Binelui Comun și a unei Noi Ordini Mondiale care,  în numele justiției sociale creatoare,  va veni împotriva noastră și a libertăților noastre!
Chiar și împotriva dacilor  „liberi”,  fie că ei realizează sau nu!

    De aceea ridică-te Gheorghe,  ridică-te Ioane !

Reclame