Vaticanul tinteşte obstacolele din mintea şi inima noastră !

  „obstacolele se află mai ales în interiorul minților și inimilor noastre.”
                                                                            (cardinalul Turkson)
●  enciclica : „un ghid” , care trasează „liniile ce pot fi urmate de toţi”.
(Pr. Francisc Ungureanu)

text Mişu Croitor

    Bătălia la nivel planetar  ni se pare că s-ar da doar pentru pentru rezolvarea unor probleme legate de climă, economie, salvarea valorilor de familie, sărăcie, terorism sau pentru hegemonia asupra lumii arabe,  ş.a.m.d. Asta e ceea ce ni se spune. Insă dacă privim mai atent şi prin lumina profetiilor, se pare că adevărata bătălie se dă, de fapt,  pentru inima şi mintea noastră, în sensul că Vaticanul face ce face şi reuşeşte să implementeze constant şi progresiv mentalitatea colectivă omenirii, Iar omenirea trebuie dusă intr-o direcţie: vrei nu vrei, va trebui sa faci parte din Familia Mondială, supunându-te regulilor lor,altfel vei deveni „un obstacol”, sau vreun un egoist căruia nu-i pasă de bunul mers al Casei Comune !

   Tema Conferinței organizate  la Roma declară că pune „Persoanele și planeta pe primul loc… „,dar  vom trăi şi vom vedea că va fi de fapt invers, în sensul că altcineva va fi progresiv centrul atentiei, iar lumea va trebui să se supună(„o autoritate publică globală”)
  
    Politicile locale devin din ce în ce mai  neputiincioase şi corupte , politicienii autohtoni ajungând să fie renegati chiar de proprii
co-nationali , care văd în politicienii autohtoni nişte simple marionete corupte aflate  la mâna unor sionişti, masoni şi alte elite bancare etc. 
Acesta este şi adevărul. Lumea întreagă pare debusolată ! Popoarele lumii s-au săturat de proprii politicieni! Care este noua etapă?

    In schimb,   lideratul papal devine un far şi o solutie de la care  lumea aşteaptă călăuză!
  Astfel, sub ochii noştri,  în curând papalitatea romană se va converti într-un simbol planetar !
La modul vizibil, nationalismul popoarelor este împins sistematic la colţul istoriei printr-un amplu şi perfid război ideologic!  Nimeni pare să mai aibe scăpare din faţa tăvălugului .
   In schimb, infloreşte viziunea ecumenică sub auspiciile lideratului papal.

   Evident, lumea este modelată într-o atitudine corespunzătoare; cu inima şi mintea lor „profund mişcate”… înspre o Nouă Ordine Mondială(epoca „de aur”) în care papa va lidera lumea în numele Ecologiei şi al Binelui Comun !   („tot pământul se mira după fiară” )

   Consiliu Pontifical pentru Dreptate şi Pace,are de ceva ani în custodie, un document cu propunerea unei ” Noi Ordini Mondiale bazată pe Etică şi pe Binele Comun” (de 18 pag.)  şi care prevede  că lumea trebuie condusă de o „autoritate publică mondială supranatională… şi care să dirijeze deciziile nationale ale fiecărei tări” ! Inedit! Se urmăreşte ca autoritatea să fie şi independentă ! Gânduri mari! Dar vor reuşi ! Papalitatea romană este  capul încoronat a peste un miliard de catolici, având deja multi prozeliti în lumea musulmană(cei convertiti la agenda globală ecumenică), şi mai are şi o sustinere din ce în ce mai accentuată din partea Americii, a lumii protestante liberale şi altor denominatiuni duse cu zăhărelul ( plus mişcările carismatice de reînnoire spirituală).  In paralel, şi  în subteran, ordinul iezuit, dirijează sau influentează evenimentele planetei(în favoarea agendei papale!), prin încrengătura societatilor secrete pe care le coordonează (ex: francmasoneria exportă democratia peste tot în lume!). In paralel,cabalafinanciară este demascată pe bună dreptate, în unanimitate, ca fiind cauza principală a dezastrului planetar.  Evident, lumea nu va accepta  să fie condusă de vreun tiran mondial sionist, dar elementul sionist este doar teza prin care omenirea este strâmtorată pentru a fi făcută să ceară  cu inima şi mintea un salvator planetar. Il vor avea, pentru că Marele Manipulator va intra pe scena lumii  ca să o scoată  „din criză”,cu reforme economice …De aceea papa Francisc pozează în apărătorul săracilor,el este salvatorul planetei, al Casei Comune….

Opinii

● „Intâlnirea a fost organizată de Consiliul Pontifical pentru Dreptate și Pace împreună cu rețeaua de asociații și organizații neguvernamentale catolice.” (cu  desfășurare la Roma, în zilele de 2 și 3 iulie 2015)

● ” Enciclica «Laudato si’», a Papei Francisc, este călăuza, farul care indică sensul reorientării direcției în privința schimbărilor climatice….”
(Benedetta Capelli)

●”În opinia cardinalului Turkson, aceste cauze nu sunt într-atât economice, științifice sau tehnologice, obstacolele aflându-se mai ales în interiorul minților și inimilor noastre.”

● ” Naomi Klein s-a declarat impresionată de enciclica Papei Francisc, îndemnând ca documentul să fie citit cu inima…”

● „… o nouă orientare în domeniul schimbărilor climatice depinde și de stilul de viață al fiecăruia dintre noi. ” (Bernd Nilles)

(Mai mult: http:///news/2015/07/02/cambiare_rotta_seguendo_lenciclica_di_papa_francesco/1155531)

Alte opinii.

● „Entuziasm şi din partea episcopilor catolici din ţara noastră, care au fost înştiinţaţi, ba chiar consultaţi în prealabil pentru acest  document”.

● „…primele pagini… cuprind partea teologică, filosofică şi socială a scrisorii”

„…La nivel interpretativ este abordată însă şi în România propunerea Papei pentru o «ecologia integrală» pe care, a continuat secretarul, o ‘plasează în contextul unei «antropologii integrale» pe care o propune învăţătura catolică în ultimii ani…”

●  enciclica : „un ghid” , care trasează „liniile ce pot fi urmate de toţi”.
(Pr. Francisc Ungureanu)

(Mai mult: http://ro.radiovaticana.va/news/2015/07/17/episcopi_rom%C3%A2nia_%C2%ABlaudato_si%E2%80%99%C2%BB_un_ghid_spiritual_%C5%9Fi_educativ/1158355)

de care papa Francisc face atâta caz în enciclicele şi reuniunile sale cu politicieni , primari etc. Vei fi parte a Familiei Mondiale ? Atunci va trebui să te supui regulei Casei Comune despre care a vorbit papa în enciclica sa , iar Vaticanul şi forurile legislative mondiale îţi vor pune ce şi cum să faci! In primul rând, ceea ce trebuie să înţelegi, este faptul că în curând nu vei mai face ce vei voi. Ai fost înştiinţat prin enciclica Laudato Si care sunt pericolele cu care se confruntă planeta. Dacă nu vei face caz de chemarea Vaticanului vei fi considerat un „egoist” care nu îi pasă de bunul mers al planetei. Prostimea va fi dusă din nou de nas, vor fi asmuţiţi împotriva ta, dacă nu te vei alinia MENTALITĂŢII COLECTIVE la care se lucrează.

UNELTELE CU CARE VATICANUL VA PUNE PE TOŢI ÎMPREUNĂ !

  Dezastre naturale mortale, schimbarea climei, proviziile de hrană amenintate, încălzirea globală, Binele Comun, salvarea planetei, un nou început, Ziua de Duminică… toate acestea sunt specificate în enciclica Laudato şi demonstrează cum conditiile sunt gata pentru impunerea UNEI AUTORITĂŢI POLITICE GLOBALE şi care să scoată lumea „din criză”. Mai pe direct, guvern mondial în numele salvării planetei a Casei Comune, a formării Familiei Mondiale ! 

Reclame