SUA devine fosta URSS! Legea anti-legionară a devenit “Lege Big Brother” a istoriei ca-n anii stalinismului. Inițiatorii renasc antiamericanismul

Napoca News
„…Legea prin care se modifica ordonanța de urgență privind combaterea antisemitismului, a fascismului și xeonofobiei, a fost tema unei dezbateri intitulate : ‘Extremism, antisemitism, nationalism – pericolele contemporane ale Europei’ . Organizatorul a fost un ONG, “New Strategy Center”, cu sprijinul Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, Foreign Policy România și Adevărul. New Strategy Center”, care se află la al doilea eveniment public al său, este o ONG cu sediul într-o vilă din zona Arcului de Triumf, fondată de gl. Ionel Niţu, până în 2012 şef al Diviziei de Analiză a Serviciului Român de Informații.

Conform descrierii președintelui său, ONG-ul ‘New Strategy Center’ ‘își propune să fie un cadru de dezbateri strategice și relevante pentru România, mai ales în subiectele în care România poate deveni un actor relevant [sic!] în plan regional. Un alt obiectiv, deloc întâmplător, este legat de substanțierea Parteneriatului Strategic cu SUA’
(…)istoricul Mircea Stănescu a tras următoarele concluzii pe blogul său: A fost o discuție cu mulți generali și politicieni, americani și români…’ ”
   Mai mult: http://www.napocanews.ro/2015/07/sua-devine-fosta-urss-legea-anti-legionara-a-devenit-lege-big-brother-a-istoriei-ca-n-anii-stalinismului-initiatorii-renasc-antiamericanismul.html

image

Notă mişucroitor– blog

America apare menţionată în profeţia biblică?
Ea este „fiara cu coarne de miel” care, la un moment dat va susţine voinţa papalităţii. Dar pentru moment o putem doar observa cum intervine în viaţa politică a naţiunilor şi cum braţul ei armat se extinde peste tot pământul.

Se ridică cea de-a doua fiară din Apocalipsa 13 ?

” Să mergem la primii reformatori!

   John Wesley, în notele despre Apocalipsă 13 scrise în 1754, spune despre fiara cu doua coarne de miel :”Nu a venit, cu toate că nu poate fi departe; căci trebuie să apară la finalul celor 42 de luni ale primei fiare. Deci reformatorii au spus foarte clar: Roma este antihristul; ei o urmăreau și acum spun; ei bine această a doua fiară nu poate fi departe!

Să aruncăm o privire asupra nașterii Statelor Unite și să vedem dacă se potrivește!

   Declarația de independență a fost formulată în 1776. Independența a fost recunoscută de națiunile lumii în 1783. În 1787, a fost concepută Constituția Statelor Unite. În 1791, a fost adăugată Lista Drepturilor.
Și în 1798, chiar anul în care Roma primește rana de moarte, Franța, cea mai mare putere din Europa la data respectivă, recunoaște Independența Statelor Unite. Așadar, aceeași națiune care provoacă Romei o rană de moarte, în același an recunoaște Statele Unite.

   America a fost fondată ca națiune creștină, dar ca și o națiune ocultă. Și mereu au existat două forțe paralele aici în America: una, cea creștină și cealaltă, ocultă, din anii 1600. Și până nu înțelegem acest lucru, nu putem înțelege nimic din cele ce se petrec aci în lume.
Încă de la început, cei care au încercat să formeze națiunea americană și care au formulat legile poporului, au fost prinși între două scopuri: una avea calitățile unui miel care caută să evite repetarea istoriei opresive a Europei conduse de autoritatea religio-politică a Papei.
   Celălalt scop, cu toate că la suprafață predică eliberarea, se străduia să impună o ordine ocultă care să conducă finalmente toate națiunile înapoi la Roma. ALBERT PIKE Francmason de rit scoțian.”
(Surse: forum creştin ortodox)