Cronici mondene (176). Apocalipsa lui Brânzovenescu

Scrierea fratelui Daniel B. se vrea o ironie la adresa „panicatilor”…”care văd prăbuşirea Bisericii”.Interesant este că şi Biblia vorbeşte despre prăbuşirea sau trântirea adevărului la pământ. Viziunea cu „serileIe şi diminetile” l-au tulburat nespus pe profetul Daniel(a stat leşinat şi bolnav mai multe zile). SĂ VEDEM DESPRE CE ESTE VORBA, şi care este RĂZBOIUL SPIRITUAL…
● Pe parcursul istoriei zbuciumate a bisericii creştine, apare distinct, un „corn mic”(anticristul domnind 1260 de ani), o putere religioasă(dar şi politică), care se înaltă până la Căpetenia Oştirii care este Hristos, şi căruia îi smulge jertfa Necurmată, adică se inter-pune să facă o (falsă) lucrare de Mijlocire. Astfel, se introduce în istorie, lucrarea unei False Preotii! Urâciunea pustiirii! Va face „război sfintilor”(vezi Inchizitia), domnind 1260 de ani, adică”42 de luni”, sau „1260 de zile”, sau”o vreme, două vremi şi jumătatea unei vremi”, e vorba de aceeaşi perioadă istorică(538 d.Hr.- 1798)
” S-a înălțat până la căpetenia oștirii, i-a smuls jertfa necurmată și i-a surpat locul Locașului său celui Sfânt.” (Daniel 8:11)
Ni se spune mai departe, în cartea lui Daniel că i-a fost dată o oaste pentru a introduce şi peste alte popoare falsa preotie ritualică, iar Daniel 11:32 spune că i-au fost date mai multe oştiri.
Una din oştile principale care i-a fost date au fost francii. Cum se numea oastea care au venit pe meleagurile noastre pentru a impune falsa preotie ? Bulgarii! Ei au fost, mai întâi oastea papei, în sec. V, înainte de încreştinarea lor. Apoi s-au încreştinat în rit ortodox în sec IX, şi au impus ortodoxia de rit slav pe meleagurile noastre şi poporului român!

Lucrarea aceasta va continua până ce cornul cel mic va reuşi în ceea ce a făcut! Iar Domnul Hristos abandonează creştinismul istoric, în sensul că şi-a ales rămăsita ! Astfel, creştinismul istoric NU VA MAI FI REFORMAT NICIODATĂ!
Pentru că, Domnul Isus se mişcă din Sfânta, în Sfânta Sfintelor şi o nouă biserică a rămăşitei vine! Motivul pentru care Domnul Hristos a ales rămăşita şi pentru care nu a făcut o reformă în bisericile vechi, îl găsim în Daniel 8: 13, 14.
Nu venim cu pretentii arogante ci venim cu realităti dureroase care au fost prevăzute în poporul lui Dumnezeu!

După ce i s-a confirmat că vedenia cu „serile şi diminetile” este adevărată, şi că trebuie pecetluită(v. 26), pentru a nu va fi înteleasă decât la vremea sfârşitului, Daniel a stat bolnav şi leşinat mai multe zile! Apoi s-a sculat şi şi-a văzut de treburile împărătiei!

Vindecătoru

Citind postarea lui Daniel Brânzei despre blogurile evanghelice prapastioase, m-am intrebat, precum poetul, „ce-i mâna pe ei în luptă?  ce-au voit acel apus?”

E lucru cunoscut că Daniel Brânzei se mișcă greu. Când trebuia să o facă,  n-a făcut-o, sau a făcut-o târziu și in scârbă. Pe vremea cand era mare baștan peste baptiștii români din America, iar prietenul său,  Iosif Ton, o gogomănea de-o învinețea, devenind, peste noapte, din baptist, penticostal(ist), cu ușurința cu care, în tinerețe,  devenea din predicator baptist, ateu securist,  Daniel Brânzei nu avea salivă-n pix să scrie două vorbe.

Intr-un fel, Daniel Brânzei si-a greșit finalul de carieră, vocatia lui fiind de detector de mine pe câmpul evanghelic. Din recuzita masona, deși nu e mason, o ține, precum găina,  mațu, cu claditul și cu ridicatul. Decât să demolezi, mai bine să ridici turnuri în Pisa la Arad.

Este cunoscut tuturor oamenilor cu carte, nu neapărat…

Vezi articol original 579 de cuvinte mai mult

Anunțuri