Dr. Iosif Ton , papa Francisc, pacea mondială şi blocada islamică!

   (Publicat în Ştiri Creştine, cu titlul „Iosif Ton- despre aberatiile Papei        Francisc!”, 13 iunie 2015)

(dr. Iosif Ton)
   „Cu siguranță putem spune că Papa Francisc este un om al păcii: el vrea să elimine războiul de pe pământ. Și pentru aceasta este de admirat și de felicitat. Sunt puțini oamenii care, ajunși în vârful piramidei (indiferent din ce-i construită), își păstrează modestia și bunătatea. Francisc, și le-a păstrat din plin,și după ce a ajuns la vârful piramidei autorității și a puterii!

Cea mai dificilă sarcină care ar putea să și-o imagineze cineva este să facă pace între islamiști si restul lumii.[…]
Papa Francisc este capul încoronat al unui miliard de credincioși. De dragul pacificării islamiștilor (ideal iluzoriu), Papa distruge imaginea Dumnezeului revelat al Sfintei Scripturi în mințile unei mari mulțimi dintre acești credincioși. Răul spiritual care li-l face este imens și este tragic…”
(Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Iosif Țon – despre aberațiile Papei Francisc! )

Comentariu misucroitor-blog:

     Iosif Ton dezaprobă teologia greşită a papilor însă  admiră intentiile lor de a realiza pacea mondială ( Love& Peace World, One God, One World Religion….), un sistem la care papii  lucrează neobosit de decenii. Punctul de vedere al ecumenicilor coincide cu acela că învătătura centrată în Scripturi ar putea fi o piedică în realizarea acestui măret deziderat. Ştim asta pentru că papa Francisc a spus: „nu teologii ne vor aduce Unitatea”. Nu ştiu dacă îşi dau seama, dar doctorii în teologie precum Iosif Ton riscă să fie, şi sunt de fapt, nişte disidenti, o  piedică în calea realizării Păcii Mondiale, motiv pentru care se vor urzi planuri pentru scoaterea  din schemă a celor ghidati pe Sola Scriptura. Sau, rămâne de văzut care va fi limita la care se vor face compromisurile în creştinism, pentru ca sistemul World Peace să fie definitivat fără prea mult compromis. Pentru că, se pare, şi Iosif Ton visează la  pacea mondială de vreme ce  felicită intentiile papei. Astfel că, nu de mult, şi  Iosif Ton a spus la rândul lui, că blocada islamică va cădea! Atunci va fi mai simplu ?

   Opinia apostolului Pavel.

Apostolul Pavel spune, că în vremurile din urmă, înainte ca Hristos să revină, omenirea va reuşi şi implementarea acestui deziderat al Păcii Mondiale!

   „Pentru că voi înșivă știți foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea. Când vor zice: «Pace și liniște!», atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată; și nu va fi chip de scăpare.”
(1Tes. 5:2,3)