Benny Hinn – interviu la CNN | Funeraliile papei Ioan Paul al II lea

„Benny Hinn este considerat exponentul lui Faith Movement care s-a ridicat cu cea mai mare repeziciune în ultimii ani. Potrivit unui articol din Christianity Today, numărul din 5 octombrie 1992, cărțile sale se vând mai bine ca ale celor mai faimoși autori creștini americani combinați la un loc, cum ar fi James Dobson și Charles Swindoll.
În anul 1993, Benny Hinn a cerut să fie ordinat de către Assemblies of God, dar cererea sa a fost respinsă[…]. Crezul lui Benny Hinn nu se deosebește cu nimic de cel al mișcării căreia îi aparține, mișcarea credinței. Omul se poate mântui pe sine, fiind un dumnezeu, pe când a face arfirmația că «ești un păcătos mântuit prin har» este o insultă la adresa lui Dumnezeu vorbind asemenea «gunoaie». Isus Și-a pierdut temporar divinitatea după răstignirea Sa. A folosi cuvintele: «dacă este voia Ta» când te rogi, nu este altceva decât să distrugi credința (The facts of the faith Movement, Harvest House Publishers, 1993, paginile 22 și 23).[…]
Modelul și admirația vietii sale fiind Kathrin Kuhlman, la mormântul căreia Benny Hin simte mereu vibrația duhului de vindecare care fost peste femeia aceasta…”
(Sursa: paşi spre lumină)

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.