Marșul robilor de la Paris

Terorism în Franta.Lumea în schimbare, ursul coadă nu mai are.

Bătrânul Djuvara spune: „suntem coplesiti de musulmani nu mai e nimic de făcut”
Adevărat, nu mai e nimic de făcut când nici măcar realizezi adevărata problemă. Sistemul globalist vine cu paşi grăbiti peste lumea întreagă. America e prezentă peste tot în lume. Acest sistem chiar ARE NEVOIE, de acest amestec de religii, de nationalitati şi de slăbirea culturii fiecărui popor(pt. a o înlocui cu o altă cultură) Avem exemplul fortelor armate occidentale care stau călare pe musulmani, la ei acasă, iar în Europa musulmanii(mă refer strict la terorism) sunt lăsati şi ei călare pe bietii oameni. Cei „doi mari urşi”: lumea musulmană şi lumea creştină încă nu sunt capabile să discearnă şi „să vadă”(deşi ştiu), că au un duşman comun: globalizarea de ordin politico-economico-religios, care macină natiunile , în special pe cele mai puternice(nici ateii nu vor scăpa pentru că bătălia se dă pentru închinare). In acest context America este prezentă peste tot în lume.
Sistemul lumii de astăzi nu mai tolerează natiuni puternice şi culturi rezistente la ecumenism şi globalizare. Musulmanii nu vor fi lăsati liniştiti la ei acasă, nici lumea occidentală în pace.

Slăbite, amestecate şi măcinate de teama războielor, popoarele lumii vor ceda, cedează deja acceptând „să colaboreze” în sistemul World Peace
unde…odată încorporat, ursul va pierde și ciotul de coadă care i-a mai rămas 🙂
image

Vindecătoru

Marșul republican de la Paris nu m-a interesat. Am ajuns acasă târziu și am văzut poza de familie a masonilor care conduc Europa. În urma lor, mulțimea care bătea din picioare să intre în scenă.

Rezultatul săptămânii confuze prin care am trecut este că lumea a intrat, pe față, într-o eră nouă.

E ca în romane: Război și Pace începe la un bal, Forsyte Saga cu o nuntă. Marii autori au găsit formula cea mai simplă și verificată a prezentării laolaltă a personajelor din cărți.

Parisul și New York-ul: care din ele este capitala culturală a lumii post-moderne?

Un lucru este cert: ambele au devenit țintele cele mai mediatizate ale terorismului islamic. Nu e un titlu de glorie. E un fapt.

Masoneria a avut, încă de la început, câteva obiective majore: desființarea monarhiilor, proclamarea republicii universale, sincretismul religios, sclavia egalitaristă a celor mulți și atacul împotriva creștinismului.

Parisul a mai fost…

Vezi articol original 147 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s