EXTRAORDINAR – Un manuscris de la VATICAN, scris în secolul XV, în care se vorbește despre Vlad Țepeș, geți și Zalmoxis a fost fotocopiat acum 3 zile, copia fiind deja adusă în România.

„Şi cornul acesta avea nişte ochi ca ochii de om”(Dani. 7:8)

Să nu îmi spună nimeni că longevivul „corn mic” descris în cartea Daniel nu era mai inteligent de cât ceilalți regi(celelalte coarne) în sensul că îi și supraveghea(„ochi ca ochii de om”). Istoria o dovedește numai să avem ochi să vedem asta. Nici Vlad Țepeș se pare că nu a scăpat nesupravegheat de șireata instituție papală. Mă întreb oare ce fel de decizii a luat „cornul mic” cu privire la domnitorul român ? 🙂

„…După demersuri care au durat aproape 3 ani, a primit acceptul VATICANULUI pentru a intra în subsolurile cu arhivele antice și medievale. Acolo a putut să fotocopieze un document de peste 200 de pagini, în limba latină, scris de episcopul Nicollo de Modrussa, un trimis special al Papei, însărcinat cu anchetarea lui Vlad Țepeș, după arestarea acestuia de către Matei Corvin.
Trimisul Papei l-a întâlnit pe Vlad Țepeș, la Buda, unde a purtat lungi discuții cu el, apoi a călătorit în Valahia, pentru documentare și investigație…”

(citește AICI)
http://adevaruldespredaci.ro/extraordinar-un-manuscris-de-la-vatican-scris-in-secolul-xv-in-care-se-vorbeste-despre-vlad-tepes-geti-si-zalmoxis-a-fost-fotocopiat-acum-3-zile-si-se-afla-in-romania/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s