Sorin Ovidiu Vântu, sau cum fierul ascute fierul !

de M.Croitor
           
       Proaspăt ieșit de la bulău și măcinat de o boală care-l apropie de ceasul    morții,  aparițiile pe internet ale lui   Sorin   Ovidiu Vântu se aseamănă cu ale unuia din filmele cu gangsteri . Numai că aici nu suntem la film, iar  personajul e real și taie în carne vie. Individul nu mai are ce pierde iar handicapul pare că i-a imprimat mentalitatea  bolnăvicioasă a supravețuitorului în legea junglei. E cinic,e dur și realist. Viața bate filmul și-l lasă plin de sânge în șanțul de la bulăul de unde a ieșit .
Alegi să nu îl asculți? Alegi să te îndârjești ? Să te îndârjești la ce ? …..la înjurat cum înjură  acei care s-au simțit vizați, prinși în plasa unei rabii neputiincioase ? Asta și așteaptă vulpea bătrână SOV:  să miști în front, să te vadă și să te facă ridicol. Să-ți spună că ești  comic și prost. Mesajele lui par uneori pentru  câteva secunde prietenoase, dar mai apoi lovește cu latul: taxează prostia și mânia neputiincioasă, prostia „pe categorii”. Pare un antrenor dur ce  își beștelește elevul ce nu a învățat încă să lupte în ring iar meciul e aproape. De ce să se simtă bine elevul? Dacă urcă în ring și ia un
K.O. ? Mai bine îl bat și îl înjur decât să-l laud. Asta pare că spune SOV .
Gura păcătosului adevăr grăiește ?

”Concluzia mea: sunteți 3 categorii de proști. Prima este cea a prostului agresiv. Voi mă insulțați fizic și să mor de cancer. De cancer nu voi muri când vreți voi ci urmăriți pagina de Facebook pentru a vedea când am decis să fac acest lucru.
A doua categorie e a prostului moralist, iar a treia a prostului cumsecade.
Aveți șansa să îi dați lui Iohannis, prin schimbarea Constituției, și instrumentele necesare pentru a aduce un plus de bine.”, zice Vântu.
Vezi video:

Sursa video:Stiri pe surse -pe you tube

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s