FAȚĂ ÎN FAȚĂ , pe față…și fără conspirații !

de Misu Croitor

Situațiile de criză, la care este supus creștinismul, ar putea fi și intenționat creat(indus).Scopul? pentru a împinge sau diminua,rezistența creștinismului fundamentalist (sau conservator) ce trebuie făcut
să accepte o altă condiție dinainte pregătită.
Iată o dezbatere pașnică dintre adventistul Edi Constantinescu  și o tipă care studiază la o facultate iezuită din America. La un moment dat, spre final, dumneaei  plasează ideea că fundamentalismul  religios(cel problematic și de neschimbat),poate fi supus anumitor schimbări pe care le VA ACCEPTA în anumite situații de criză…Hm ! Probabil că asta și învață ei la facultate 🙂 .
Nu știu dacă   a realizat, dar tocmai „a dat parola”  specifică gândirii iezuite care  presupune asta: teză + antiteză = SINTEZĂ . Adică, două extreme(crize) care se freacă între ele până când ceilalți acceptă condiția de mijloc(„ieșirea din criză”), adică sinteza(câteva exemple/sinteze: ecumenismul sau globalismul economiei durabile sustenabile etc.).

Sunt lucruri/fenomene pe care  istoria  contemporană le înregistrează deja.
Obosită de  criza lăcomiei bancare capitaliste omenirea va accepta „ieșirea din criză” prin condiția de mijloc oferită de alții : o Nouă Ordine Mondială (cu o autoritate publică globală și bancă planetară..)

La fel

Obosită de frecușul căsătoriilor mixte impusă de alții, lumea creștină conservatoare va accepta ușurată SINTEZA . O autoritate religioasă GLOBALĂ care va legifera moralitate în biserici.

sursa: videXlinuo pe you tube

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s