Fascinaţia minciunii

Vindecătoru

Ziua de ieri. Am prezentat o informaţie. O realitate brutală. O întîmplare dintr-un lung şir de altele asemănătoare. De data asta am reuşit să iau cîteva imagini. Oricum, la faţa locului nu există nicio cameră de supraveghere. N-au avut bani sau n-au avut interes să le pună. E mai simplu să spui: n-am ştiut! 

La fiecare magazin mai răsărit, unde se vînd ţoale şi parfumuri ieftine sau se schimbă leii în valută stă scris pe geam: e păzit, e supravegheat, e securizat. Anunţul are menirea să intimideze pe cei slabi de înger. Noi n-avem nici măcar atît.

Nu mă plîng. Se vorbeşte despre conflicte sociale. Unde există aşa ceva, trebuie să fie şi linia întîi. Dacă eşti soldat prost, acolo ajungi. La noi e linişte. O linişte dinaintea furtunii.

Cineva scria ieri că aşteaptă să vină un cutremur şi să ne strivească pe toţi. Eventual să murim, sub ruinele unor…

Vezi articol original 313 cuvinte mai mult

O părere la “Fascinaţia minciunii

  1. Acest doctor pare a fi turbat; de ură față de oamenii nevoiași, probabil pentru că nu pot da șpaga necesară unui trai de boer tip RC STOICA… Doar el are studii superioare, nu stă ca proștii în linia întâi a confruntărilor sociale unde au fost împinși românii, ca și celelalate popoare non-semite de călăii semito-masoni din fruntea corporațiilor agrar-industriale mondiale, în frunte cu satanica FMI, vârf de lance al sionismului economic. Și ce frumos o spune, plastic, că e dăștept; știe cuvinte idiotul cu doctorat. Îl citez: „… trebuie să fie şi linia întîi. Dacă eşti soldat prost, acolo ajungi.” Așa l-a învățat pe RC Stoica biblia, că de ești sărac și-n linia întâi a exterminării, ești prost, doar deștepții sunt bogați și în siguranță. Adevărat creștin evanghelic acest doctoraș cu ifose de jurnalist, s-avem parol, pă cinstea mea… Și uite-așa o barb-avea RC Stoica, și uite așa o pieptăna de creștinism… El e jmecher, amestecă totul într-o miștocăreală de doi lei, cu cuvinte pretențioase, eclatante, dar insipide, inodore, incolore din care nu se înțelege decât că evreii sunt sfinți, iar el, doctorul, după o zi de muncă se trezește buimac și nu mai știe nici cum îl cheamă, nici ce mama dracului are în tigvă, deși, cu o oarecare urmă de remușcare, recunoaște că-i un mincinos infect. Îl citez pe RC Stoica: , ideile s-au răsucit, s-au contorsionat şi au devenit de nerecunoscut. De aici încolo, se naşte minciuna. Şi fascinaţia ei…” Ți-e rușine că ești un mincinos sionist, doctorașule? Ia zi ”mneata, de la indieni iei șpagă? O statuie cu Ben Gurion ai la perniță? De, Talmudul să trăiască, că el spune că doar evreii sunt oameni și non-evreii e animale, proști deăia din linia întâi, că biblia ar trebui interzisă, nene, că e prea fundamentalistă, zice RC Stoica, că zice că evreii sunt păcătoși ca neamurile, n-așa? Lasă vrăjeala doctorașule și bagă-ți mințile-n cap, c-ai ajuns să-ți faci autocritica ca comuniștii și să spui că nici tu nu mai știi ce debitezi pe net, și recunoști că-s doar minciuni. Să știi că nu-i frumos, bine? Hai, ia un diazepam și somn ușor, RC Stoica… Vorbim…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s