Tony Palmer, omul care a spus ca protestul lui Luther s-a terminat, a murit intr-un accident de motocicleta in Marea Britanie

image

agnus dei - english + romanian blog

Tony Palmer cu Kenneth Copeland Photo credit ratherexposethem.blogspot.com

Episcopul Tony Palmer, omul care a spus ca protestul lui Luther s-a terminat, a murit intr-un accident

Aflam din mai multe surse ca Episcopul Anglican, Tony Palmer, care a servit ca Episcop la Comuniunea Bisericilor Episcopale de Evanghelici, a murit intr-un accident de motocicleta in Marea Britanie.

Serviciul de stiri catolice, relateaza ca Tony Palmer mergea cu motocicleta sa, cand s-a ciocnit fata in fata cu o masina care venea inspre el pe sens gresit. In urma acestui accident, el a fost luat cu elicopterul si dus de urgenta la spital. El a fost dus la sala de operatie unde doctorii au incercat timp de zece ore sa-l salveze dar nu au reusit. El a murit din cauza ranilor provocate de acest accident, ce s-a intamplat in dimineata zilei de 20 Iulie.

Nu de mult Tony Palmer a avut o intalnire cu…

Vezi articol original 112 cuvinte mai mult

Reclame

4 păreri la “Tony Palmer, omul care a spus ca protestul lui Luther s-a terminat, a murit intr-un accident de motocicleta in Marea Britanie

 1. Misu… iarta-ma! Am scris din greseala asa, a fost o eroare de tastatura! Asta este punctul meu slab – specialist in gafe! Sunt de aceeasi parte a baricadei cu Luther! Imi cer iertare inca odata pentru confuzie! PROTEST!!!

  Apreciază

  • Scuze acceptate .
   Insă replica mea merge totuși către cei ce intenționat plasează litera „s” unde nu trebuie.E un fenomen cu care m-am mai întîlnit nu de multă vreme la unii evanghelici chiar.
   Am crezut că sunteți catolic și am încercat un răspuns mai blând.De la persoanele de confesiune catolică mă aștept să nu îl înghită pe Luther, dar nu și de la creștinii evanghelici .
   La început nu știam sigur dacă în comentariu dumitale a fost sau nu o greșeală de tipar.De aceea nu am dat adresă directă replicii, ci am mers pe plural…(‘celor care au inventat-o’).

   Apreciază

  • Prostest ? … Este o noțiune nouă, nu-i așa?
   …și perfect aplicabilă celor care au și inventat-o. 🙂
   Spun asta din cauză că cei care inventează astfel de chestii, vor să ridiculizeze protestul luteran ce a înseamnat o reîntoarcere curajoasă la creștinismul nou-testamental.Puțini ar fi avut curajul să o facă, în acele cumplite vremuri…Este un fapt istoric incontestabil.
   Eu cred că, dacă Luther se temea, Dumnezeu ar fi găsit alte soluții și persoane ce aveau să facă ceea ce era imperios necesar.

   In ultimii anii, crește numărul celor ce preferă să soarbă „chișleagul” ecumenic produs de papii (ce poartă țoale de aceeași culoare 🙂 .. ).

   Astfel a devine o modă și „prostestul” celor care încearcă stoparea protestului luteran.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s