Băsescu trage de urechi Uniunea Europeană și pe Putin

Orice politician european va vorbi de valori şi aş vrea să ştiu care e cea mai mare valoare a UE. Nu cumva e cetăţeanul european? Siguranţa cetăţeanului european? Sigur că avem şi valori economice, că prosperitatea europenilor se asigura din relaţii comerciale, dar s-a ajuns la un punct în care am avut de optat între siguranţă cetăţenilor şi interesele economice. Este timpul că Europa să pună pe primul plan situaţia cetăţenilor ei, siguranţă cetăţenilor”, a explicat preşedintele Traian Băsescu.

Sursa:evz.ro


Mondorama.info

Ion Coja-site Nota redacției: “Nu avem niciun parti pris în această urîtă poveste! Mi-aduc aminte de avionul sud-corean doborît de ruși în urmă cu vreo 30 de ani… La un moment dat apăruse informația că în avion se afla un senator american foarte incomod pentru colegii săi. Ideea era că rușii le făcuseră astfel un serviciu important establishmentului american. Am uitat că tot războiul rece a fost o cacialma, că rușii sau fost tot timpul mâna-n mână cu americanii, sub umbrela aceluiași manipulator, deopotrivă scenarist și regizor.”

Anunțuri

2 păreri la “Băsescu trage de urechi Uniunea Europeană și pe Putin

 1. …un eventual razboi in care Romania ar fi parte beligeranta I ar asigura lui Traian Basescu prelungirea mandatului presidential si scutirea de a raspunde in fata justitiei…biserica ortodoxa se pregateste pentru lichidarea evangheliculor la adapostul unui eventual razboi…faptul ca protestantismul se pregateste sa faca casa comuna cu Vaticanul e un motiv in plus sa se prefere varianta razboiului, la adapostul caruia se pot regla multe conturi…

  Apreciază

  • Cum se pregătește biserica ortodoxă…?
   Probe sau măcar indicii…

   Ce fel de reglări de conturi?…Aici vin eu cu un indiciu din scrierea profetică a Apostolului Ioan :”va face să moară pe cei ce nu se vor închina fiarei…”(Apocalipsa…în capitolul 13 avem semnalată prezența a două fiare gigant identificate de unii ca fiind Roma & America …ele instaurează Noua Ordine Mondială)

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s