Anticristul papal pășește în bisericile evanghelice

de M. Croitor

PAS CU PAS …LIDERII RELIGIOȘI( compromiși în alianțe și sponsorizări, ce este goană  după faimă lumească și a unei forme de creștinism ce evită poarta strâmtă) NE TRĂDEAZĂ ÎN FAȚA ROMEI…Anticristul papal este lăsat să intre chiar în bisericile evanghelice…iar stilul muzical „worship” din ce în ce mai  mediatizat pe plan mondial, va servi oare ca o DEVIERE subtilă a direcției închinării la un moment dat, planificat ? Biblia ne spune că vor fi mulți dintre cei care se vor închina fiarei…Mulți cred că protestantismul apostat este prezentat în Apocalipsa sub denumirea de „PROOROC MINCINOS” care amăgește locuitorii pământului să se închine „fiarei”(romane).Iată versetul și pedeapsa pt. cei care se vor închina fiarei:
Apocalipsa 20:10  „Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi PROROCUL MINCINOS. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor.”

Știri de la Vatican
(Semnele Timpului):
„Ceea ce părea de necrezut, s-a realizat. Francisc și câțiva teleevangheliști evanghelici, printre care și Kenneth Copeland, s-au întâlnit la Vatican, pentru a continua ceea ce au început.

Și nu doar că s-au întâlnit, ci au și bătut palma. La propriu.
… Această vizită a fost rezultatul unei strategii gândite direct de către Suveranul Pontif și care până acum pare să dea roade. În ultimul timp, au avut loc mai multe evenimente care luate separat nu transmit foarte multe date. Așezate împreună sugerează anumite conexiuni care nu sunt deloc rezultatul unei întâmplări…”
( continuare…)
http://semneletimpului.ro/religie/ecumenism/papa-francisc-a-batut-palma-cu-liderii-neoprotestanti-la-vatican.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s