Chiar când ai dreptate…să nu tai?

Sa nu tai copilul !…
Chiar cand ai dreptate ,
Paraseste-ti de stilul
Protejat de-o Carte!

Cunosti Autorul Dragostei de mama,
Sau acuzatorul ?…
Cine te indeamna?

Taie-l drept in doua
Corect si frateste
Nici lor si nici noua
Nu se potriveste

Ce faci Solomoane ?…
Te induioseaza Lacrimile mamei, Care-si neglijeaza?

Copilu ce-adoarme
Si-o sa-i creasca parul
De nu-l tai in carne
Vie cu-adevarul ?…

Restu-i poezie
Nu eticheteaza
Dragostea te-invie
Si te-invioreaza…

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

5 gânduri despre „Chiar când ai dreptate…să nu tai?

 1. De care denominațiune aparțin respectivii care împart cărțulii precum că iadul nu exista?
  La fel,ar fi bine să păstrezi o astfel de cărțulie …și e bine să știm în ce orașe s-au distribuit astfel de erezii.

  Apreciază

  1. Eu am pățit-o personal în Parcul Tăbăcărie din Constanța, cartea a fost primită de maică-mea, iar după ce am citit acele blasfemii „creștine”, i-am spus maică-mii s-o arunce, după ce i-am arătat și ei ce aberații scriu acei apostați acolo. A rămas și ea șocată și a spus consternată că într-adevăr ăștia vor să legalizeze crima, curvia, hoția. Nu-i venea să creadă că scrie așa ceva în biblie. I-am spus că evident, nu scrie așa ceva, și, fără a mă gândi, am aruncat-o la gunoi… Nu știu ce-a fost în capul meu, căci evident, trebuia s-o păstrez pentru mărturie. Chestia s-a petrecut acum două luni. Mi-am adus aminte de acea falsă evanghelie după ce-am citit niște mesaje de la 2c4me, unde am recunoscut același tipar de gândire ca-n acea cărțulie apostată, scrisă într-un format tip carnețel cu laturile de 10/10 cm, având vreo 50 de pagini… Conform acelei erezii, criminalii și hoții sunt iubiți de Hristos și nu sunt pedepsiți, iar cine îi critică înseamnă că vrea să-i condamne la moarte… Evident, acea carte este scrisă la comanda criminalilor, curvarilor, hoților, ereticilor care-l urăsc pe Hristos și pretind că sunt creștini, pentru a-i convine pe români să nu se revolte împotriva mafiei oculte care ne conduce de 25 de ani…

   Apreciază

   1. Tot maică-mea, care se plimbă des prin parc, i-a observat de anul trecut că umblă tot mai frecvent prin oraș, prin parcuri, gări, etc… Eu am stat mult de vorbă cu mormonii, acei propovăduitori americani, care te acostează pe stradă să-ți dea o biblie de-a lor, de-aia găsită de Joseph Smith al lor în pământ (sic), studenți ce vin din America pentru convertire la mormonism, făcând prozelitism puternic prin România. Au o schemă didactică prin care arată că cine nu e botezat în apă, la biserică, nu ajunge în Rai. E complicată și ciudată concepția lor, separat de biblie… Am încercat să-i conving că greșesc, că și ortodoxia din care fac eu parte vine cu erezii, astfel că și eu și ei suntem în culte ne-creștine de fapt, dar au o reacție mai habotnică decât ortodocșii, eu observând că mulți dintre românii cu care vorbesc sunt mai receptivi la biblie și la adevărurile creștine decât mormonii, poate unde românii au ajuns efectiv să nu-și mai poată îngropa morții din cauza mafiei ortodoxe, să se revolte în sufletul lor și-n cercul familiilor lor, împotriva ritualurilor umilitoare prin care popii ortodocși ne pun să ne închinăm lor în loc lui Dumnezeu, instituind o atmosferă de corupție, mizerie, ocultism al morților și icoanelor, de cartier indian în jurul lor.

    Apreciază

 2. Anti-creștinii, cei răi nu au limite în a încerca să-l păcălească și să-l uzurpe pe Dumnezeu. În parcurile din țară, de aproximativ un an, circulă tot felul de așa-ziși creștini cu fel de fel de cărțulii necreștine pe care le dau la bătrâni și copii în special, pe care ei le numesc în fel și fel de chipuri, cu pretenția că sunt mesaje de la Hristos. Nu degeaba ne previne biblia că vor veni fel de fel de mulțimi de falși Hristoși (Marcu 13.5-8), cu alte evanghelii (2 Corinteni 11.13-15). În aceste cărțulii scrie negru pe alb că nu există iad, că Hristos nu poate fi atât de rău încât să trimită în iad pe criminali și pe hoți, căci El îi iubește, și astfel nu poate un părinte să-și tortureze copilul, oricâte rele ar face el. Cu alte cuvinte, spun acești falși credincioși cu alte evanghelii, e liber la furat, la curvit, la crimă, la sperjur și la viol, la sodomie și pedofilie, că e voie de la Hristos, căci pentru El, mint falșii creștini cu vădite concepții hinduse, toți oamenii sunt o apă și-un pământ, fie de-s buni, fie de-s răi, fie de fac binele, fie de fac răul. Ne mai mirăm atunci că clanurile indiene gen Borcea Mondialu și compania semito-masonă s-au încuscrit și subjugă poporul român, jefuindu-ne și exterminându-ne, jignindu-ne public prin Băsescu sau Răzvan Ungureanu, terorizându-ne în toate localitățile țării și instituind un regim masono-ortodox de teroare și corupție generalizată în care, în vreme ce fabricile și fermele sunt distruse în masă, forțîndu-i pe români să se refugieze din țara lor, popii legionaro-ortodocși construiesc o cogeamitea catedrală masono-ortodoxă prin care pretind blasfemic că mântuie poporul în locul lui Dumnezeu? Prin această catedrală blasfemică ni se cântă de fapt prohodul, iar popii legionaro-ortodocși, mână-n mână cu securitatea semito-torționară, pun țara la dispoziția Israelului.

  http://www.logosfera.ro/2009/02/biserica-ortodoxa-romana-una-masonica-si-oculta/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: