Un papă pentru liniştea lor (3) Francisc la ora de istorie

Câteva idei interesante,ba chiar fascinante..
( în promo 2.55 sec.)

Vindecătoru

Oricît de naiv ai vrea să fii, nu poţi să nu te gîndeşti că Vaticanul nu va da Israelului totul  gratis şi pe tavă. N-a făcut-o nici în trecut, nu văd de ce ar face-o astăzi.

Trebuie să vă amintesc că Statul Israel a luat fiinţă la 14 mai 1948, cînd a luat sfîrşit mandatul britanic din Palestina. Din acel moment a existat o dispută între statul Israel şi Vatican, legată de unele privilegii fiscale de pe teritoriul Ţării Sfinte, acordate de britanici în noiembrie 1947. Perfidul Albion a ştiut ce face. 

Este important de menţionat că Vaticanul a recunoscut Israelul foarte tîrziu, prin semnarea unor acorduri fundamentale între cele două părţi, pe 30 decembrie 1993. 

Actuala vizită a papei în Israel a fost pregătită cu minuţiozitate, pe linie diplomatică, pînă la nivelul cel mai înalt.  În luna decembrie a anului trecut, primul ministru al Israelului, Benjamin „Bibi” Netanyahu, a făcut o vizită…

Vezi articol original 271 de cuvinte mai mult

Anunțuri

O părere la “Un papă pentru liniştea lor (3) Francisc la ora de istorie

  1. E falsă ideea că Vaticanul a fost opus înființării Israelului, după cum tot falsă e ideea repetată tot mai mult în media, cum că Stalin a fost anti-semit. Totul este o perdea de fum pentru ca popoarele non-semite să nu se prindă că instituțiile lor religioase sunt conduse la nivelul decizional de vârf de către evreii talmuzi și masoni. Se știe foarte bine că Stalin era evreu, educat în doctrina anti-creștină ortodoxă, se știe că s-a căsătorit numai cu evreice, copiii lui s-au căsătorit cu evrei, iar media semito-masonă ne repetă mereu, și mereu, și mereu că Stalin era anti-semit!!! Și uite-așa o barbă-avea, și-uite-așa o pieptăna… E suficient să te uiți la kepahul de pe capetele episcopilor catolici ca să recunoști rabinii evrei mascați, să le citești doctrinele oculte de tip panteistico-egiptean masonic, să le urmărești arborele genealogic majoritar semito-mason ca și al epicopilor ortodocși, și să te uiți pe arhitectura catedralelor lor pline de efigii semito-masone atât în estul, cât și-n vestul Europei, ca să obții atestarea obiectivă, indubitabilă prin simbolurile însele, în văzul tuturor, a apartenenței bisericii catolice și a celei ortodoxe la semito-masonerie, închinarea blasfemică la Templul lui Solomon de la Ierusalim, adică la Sodoma și Egiptul unde Hristos a fost răstignit (Apocalipsa 11.8). Dar nu, pe idea că minciuna repetată la nesfârșit este percepută drept adevăr imuabil, media și organizațiile „științifice” ne repetă zi de zi aceleași falsuri… De fapt, Vaticanul s-a opus înființării Israelului aidoma lui Stalin, care a fost primul ce a recunoscut la ONU înființarea statului evreu, iar apoi, prin declarații pompoase și ajutoare de fațadă, același Stalin și al lui Imperiu Sovietic țineau partea arabilor care luptau împotriva aceluiași stat, pentru a-i extermina de fapt mai repede, datorită superiorității militare, pe toți oponenții statului Israel, fără a părea că este un masacru, ci o bătălie militară. Arabii primeau arme puține și de mâna a treia, evreii ultimele generații de arme. Practic, a fost un măcel bine organizat al celor ce se opuneau hegemoniei Israelului. E ca-n bancul cu evreul și arabul ce se luptau în desert, arabul cu-n kalashnikov în mână, evreul stand comfortabil într-un tanc în vreme ce Ismael trăgea de zor înspre el. La un moment dat, arabul ridică mâinile sus ca să se predea că nu mai are muniție. Evreul deschide turela și-l întreabă liniștit. Nu cumperi niște muniție?

    http://www.fatanevazutaalumii.ro/2011/06/catolicismul-si-simbolurile-luciferice.html

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s