De ce vor Elitele să reducă populaţia

Lupul Dacic

Referitor la existenţa unui plan al Elitelor de reducere a populaţiei la nivel planetar există două opinii în rândul maselor. Unii consideră că acest lucru este doar o teorie a conspiraţiei, motivând că bogaţii au nevoie de oameni pentru a munci, pentru a plăti taxe şi pentru a consuma produsele corporaţiilor şi deci, dacă vor fi mai puţini oameni, atunci şi profiturile acestora ar scădea. Cealaltă tabără susţine teoria oficială, aceea că suntem prea mulţi şi planeta nu ne mai poate hrăni şi susţine pe toţi, aşa că trebuie să ne mai împuţinăm, „ca să salvăm planeta”.

Amândouă opiniile nu sunt greşite. Elitele doresc într-adevăr să reducă populaţia, dar nu pentru a salva planeta, care nu are nevoie de noi pentru a se salva şi nici nu este în vreun pericol, ci dintr-un calcul pur economic. Pe vremuri forţa de muncă umană era indispensabilă; cu cât existau mai mulţi sclavi…

Vezi articol original 2.932 de cuvinte mai mult

Anunțuri

O părere la “De ce vor Elitele să reducă populaţia

  1. Elitele sunt în proporție majoritară semiți, adică evrei și arabi. Reducerea populației lumii înseamnă de fapt exterminarea mascată a non-semiților, sub pretexte economice sau planetar-geologice, pentru ca astfeș semiții să preia țările non=semiților. Talmudul îi educă astfel, iar pretextul nevoii de forță de muncă sau al resurselor puține sunt abureli. Iată ce spune Talmudul evreilor: Dumnezeu a dat evreilor putere asupra tuturor posesiunilor și sângelui tuturor națiunilor (Talmud, Seph. Jp., 92, 1); Toată proprietatea țărilor străine aparține națiunii evreiești, care în mod consecințional este îndreptățită să o preia fără nicio remușcare (Talmud, Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s