Cine a fost Traian Băsescu în regimul comunist? Interviu cu un inspector ce îl anchetase la Constanța în 1981.

image

( sursă foto:cotidianul.ro)

Autorul mărturiei,
Ștefan Mihuț este un  fost opozant  al regimului ceaușist arestat în 1968 pentru organizarea unei demonstrații naționaliste a studenților în București.Pedeapsa de 17 ani de detenție i-a fost comutată la cinci ani de muncă forțată în Delta Dunării,consemnează cotidianul.ro(în articolul  : ” Mărturia unui român din Bruxelles despre trecutul întunecat al lui Traian Băsescu” ,din 26 sept. 2012)

Mai apoi,datorită calităților sale de inginer,este numit inspector în Ministerul Transporturilor.Astfel ajunge să îl ancheteze pe Traian Băsescu, revenit în țară,după ce fusese arestat de autoritățile franceze ca suspect în cazul incendierii unui petrolier în portul  Rouen.
Acesta mărturisește
că actualul președinte al României,era bănuit că ar fi fost implicat și în transportul clandestin de aur,diamante,armament etc.,marfa fiind introdusă în pereții modificați ai navei pe care o comanda,sub protecția Securității de la care primea și directivele.

Protejat de Securitate,comandantul navei,vorbește arogant anchetatorilor.

Câteva frânturi din declarațiile lui Ștefan Mihuț : „Aveam să aflu mai târziu că, pe linie de Departament al Securităţii Statului, lucrurile erau deja «aranjate» şi muşamalizate. La Constanţa ne-a întâlnit şi am fost supervizaţi în timpul anchetei de şeful securităţii portului Nicuşor Dumitru şi de prim secretarul judeţului Constanţa de la acea vreme, Vâlcu. Băsescu a venit râzând, sigur pe el, ca şi cum ar fi ştiut că ancheta ar fi urmat să fie o simplă formalitate. Mă întrebam cum a putut ajunge acest tânăr pe atunci comandant de navă, abia la trei luni după obţinerea brevetului, să îi fie încredinţat petrolierul «Argeş». La dosarul de anchetă existau…”

In  contextul politic și democratic de după ’90,Ștefan Mihuț,a fost intimidat și bătut din cauză că îl deranja și pe Băsescu(proaspăt numit în funcția de ministru  al Transporturilor de către guvernul Roman din 1991).Iată avertismentul pe care l-ar fi primit de la un general:
„…«Ai început să superi foarte tare pe foarte multă lume…văd că ai ce ai şi cu ministrul Băsescu. Şi asta de mult timp. Ori te cari cât mai repede din ţară, ori eşti mierlit…». Nu am luat în seamă ameninţarea. Dar, la câteva săptămâni, când mă întorceam acasă, în holul blocului, pe întuneric, am fost atacat şi bătut crunt de doi indivizi. Am decis că trebuie să îmi protejez familia, soţia şi copilul, şi am plecat cu Dacia mea în Suedia şi apoi în Belgia, unde am cerut azil politic.”

Urmăriți interviul AICI.

Anunțuri

17 păreri la “Cine a fost Traian Băsescu în regimul comunist? Interviu cu un inspector ce îl anchetase la Constanța în 1981.

 1. Traian Ioane, iar nu ai adus nici un argument logic, obiectiv în favoarea trădătorului semito-bolșevic pe nume Traian Băsescu. Tu, ca orice semito-bolșevic securist, spui doar că evreii sunt imbecili, pentru a-i face să pară victime și lumea să spună că evreii sunt segregați rasial. Și tot ca orice evreu anti-creștin, spui că trădătorul Băsescu este patriot, deși a trădat la greu, deși slujește Israelul ca agent Mossad ce a dat pe mâna evreilor toată economiaa și administrația
  României, deși a premitat trădători ca Patapievici și Laslo Tokes drept recompensă că vor să spânzure pe români și să ia teritoriile românești sub conducerea Ungariei. Tu, ca un securist semito-mason bolșevic, ce prin meserie slujește Israelul mai ales din 1990, spui că trădătorii României sunt patrioți, spui că-l urăști pe Hristos, evident pentru că a El cerut împreună cu apostolii ca oamenii să se ferească de preoții evrei și de evrei în general, pentru că doar puțini dintre ei sunt credincioși. De-aia urăști tu biblia și pe Hristos, deoarece, spre deosebire de Talmudul în care ești tu educat, cere drepturi egale ptr evrei și non-evrei (Romani 3.9), ori un filo-evreu sau evreu mason ca tine nu poate accepta asta, și-atunci, cu o ură atavică față de români și creștini, tuni și fulgeri împotriva lor. Talmudul te-a educat bine, satanistule Traian Ioan:
  Cartea evreiască ”Mizbeach” declară că ”nu există nimic superior Talmudului Sfânt”. Talmudul declară că doar evreii sunt oameni, iar non evreii sunt goy/goyim, în traducere vite sau animale.
  – O fată non-evreică care are doar 3 ani poate fi violată: Talmud, Aboda Sarah 37a
  – Cei mai buni dintre non-evrei… omoară-i”: Talmud, Kiddushin 66c
  – Așa cum înlocuiești vite și măgari, tot așa înlocuiești și non-evreii morți: Talmud, Iore Dea 337, 1
  – Dacă un evreu va fi chemat să explice orice parte din cărțile rabinice, va trebui să dea doar explicații false.
  Oricine va viola această lege va fi omorât: Talmud, Libbre David 37
  – Non-evreii au fost creați pentru a servi evreilor ca sclavi: Talmud, Midrasch Talpioth 225
  – Un bărbat evreu este obligat să spună următoarea rugăciune în fiecare zi- Mulțumesc Dumnezeule că nu m-ai
  făcut non-evreu, o femeie sau un sclav: Talmud, Menahoth 43b-44a
  – Iehova a creat non-evreul în formă umană pentru ca evreul să nu trebuiască să fie servit de bestii. Non-evreul
  este prin urmare un animal în formă umană condamnat să servească evreul zi și noapte: Talmud, Nidrasch
  Talpioth, p. 225-L
  – Creștinii și toți cei care resping Talmudul vor ajunge în iad, unde vor fi pedepsiți pentru toate generațiile: Talmud, Rosh Hashanah 17a
  – Iisus a fost executat pentru că practica magie. Iisus a meritat execuția. În ajunul Pesah (Paștele evreiesc), Iisus a fost spânzurat… Presupui că era unu pentru care putea fi făcută o apărare? Nu a fost el ademenitor?: Talmud, Sanhedrin 43a
  – Iisus a făcut sex cu măgarul său: Talmud, Sanhedrin 105ab
  – Iisus este în iad și este pedepsit prin a fi fiert în spermă. Creștinii sunt fierți în bălegar: Talmud, Gittin 57a
  – Mama lui Iisus a fost o târfă: Talmud, Sanhedrin 106a
  – Cei care citesc Noul Testament (carte necanonică) nu vor avea o porție din lumea care va veni: Talmud, Sanhedrin 90a
  – Evreii trebuie să încerce mereu să-i înșele pe creștini: Talmud, Zohar 1, 160a
  – Rata de naștere a non-evreilor trebuie să fie oprimată masiv: Talmud, Zohar II, 4b
  – Toată proprietatea țărilor străine aparține națiunii evreiești, care în mod consecințional este îndreptățită să o preia fără nicio remușcare: Talmud, Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348

  Apreciază

 2. Re: Alternativă la religii, este Adevărul!
  Tinere Cristi,

  Îmi aduci nişte acuze lipsite de orice fel de susţinere. Ca cineva să fie satanist trebuie să aparţină grupului, mulţimii de oameni care cred în idolul inventat de evreii imbecili, numit Satan sau mai nou, Lucifer. Eu nu am aparţinut şi nu aparţin nici unui grup de credincioşi. Nu am fost membru al nici unei organizaţii religioase; prin religie înţelegându-se şi toate organizaţiile politice şi sociale moderne care conduc societăţile. Eu sunt împotriva, tuturor credinţelor considerate adevăr, nu numai împotriva creştinismului sau ateismului evreilor imbecili care ne conduc de mii de ani.
  Discuţiile voastre sunt în derizoriu şi aici şi pe saitul lui Coja şi pe toate saiturile. Eu vreau să vi le scot din derizoriu aducându-vă argumente pe care să le judecaţi singuri. Dar judecăţile voastre sunt, aşa cum v-am mai scris, limitate de credinţele voastre considerate adevăr.
  Vremea dumnezeilor inventaţi de evreii primitivi şi răspândiţi în lume cu ajutorul Bibliei, a trecut. Vânzarea de iluzii evreeşti trebuie să înceteze. Astăzi, în zilele de pe urmă, oamenii trebuie să afle adevărul despre Creatorul Pământului şi a tot ce există sub soare.
  Tu ai credinţa că dumnezeii tăi sunt mai buni decât cei ai lui Coja sau Mihai Croitoru? Toţi idolii sunt la fel de neputincioşi.
  Referitor la Biblie, nu o poate desfiinţa nimeni nici ateul Pavel Coruţ nici altcineva mai interesat care ar avea interes să dispară. Biblia este oglinda în care se vede istoria omenirii condusă de evreii imbecili; în care li se vede prostia care va trebui evitată pe viitor.
  Referitor la patriotismul lui Traian Băsescu, orice om care nu mă depăşeşte în prostie înţelege că inspectorul Ştefan Mihuţ a dat dovadă de prostie crasă şi dă dovadă, în continuare, de aceeaşi prostie.
  Şi eu am fost colaborator al Securităţii şi o spun cu mândrie, şi astăzi dacă mi se cere, voi colabora, nu voi trăda cum fac evreii peste tot pe unde trec.
  Mă uit la voi cum, din prostie, faceţi jocul evreilor. Ion Coja este un trădător conştient, fapt pentru care îmi şterge toate postările de pe saitul lui. Ultima postare pe care mi-a şters-o este http: //www,forumcrestin,com/stiinta-si-religie/alternativa-la-religii/msg646852/#msg646852
  Postat, joi, 15 mai 2014, ora, 11:59
  Citiri, 249099

  Apreciază

 3. Ești un biet satanist bolșevic din gașca securiștilor de-alde trădătorul Băsescu, pus să scrii lucruri iraționale pentru a aduce discuția în derizoriu, după tiparul Vadim, Dan Diaconescu și compania semito-bolșevică și anti-creștină. Eu vin cu FAPTE, respectiv cu prezentarea trădării lui Băsescu de când a premiat trădătorii de neam ca Laslo Tokes și Patapievici, drept recompensă că cer alipirea Transilvaniei la Ungaria și vor ca românii să fie spânzurați, iar tu în loc de argumente spui că românii sunt proșți și trădătorul Băsescu e patriot pentru că tu ești mai deștept ca românii și pe 5 iunie te duci în neant. Colac peste pupăză ,mai spui că eu, care sunt cenzurat de pe site-ul lui Ion Coja de peste un an, îl ridic în slăvi… Nene, nu tine vrăjeala. Ești un agent dezinformator pus să aduci discuția în derizoriu pentru a compromite dezbaterea de idei, transformând-o într-o dezbatere de înjurături și idolatrizări ale idolului tău, Lucifer… Nu ai nici o logică, Traian Ioan, negi Biblia și dai citate din ea, se vede de la o poștă că ești pus să compromiți logica în favoarea ilogicii și limbajului licențios, pentru a nu se putea citi comentariile logice, obiective, ancorate în realitate.

  Apreciază

 4. Îmi pare rău Cristi că nu poţi judeca; că nu mă poţi judeca.
  Niciodată nu voi fi singur.
  Re: Alternativă la religii, este Adevărul!
  V-am citit, vă citesc şi vă-nţeleg durerea.
  Nu vă pot ajuta pentru că nu sunt lăsat să vă scriu ce ştiu. Vinovat se face liderul vostru, Ion Coja, în jurul căruia v-aţi strâns şi-l ridicaţi în slavă.

  Pe 5 iunie merg la judecata Oamenilor doar eu singur, ţinut de mâna dreaptă de Sântio, Creatorul Pământului şi a tot ce există sub soare, care ni S-a dezvăluit nouă, Românilor, popor de proşti.
  Nu mă tem de nimic şi de nimeni. Ştiu că Tu, Sântio, Tatăl Ceresc, eşti cu mine, aşa cum mi-ai promis. (Isaia 41:13)
  Toate credinţele trebuiesc a fi judecate pentru a afla dacă sunt adevăr sau neadevăr. Crezând toate poveştile oamenilor primitivi, cu care au fost conduşi evreii şi apoi neamurile, rămânem subjugaţi celor care se cred aleşi de idolul lor să conducă lumea.
  Numai animalele cred fără să judece pentru a afla cauza efectului.
  Credinţa este necesară, dar nu suficientă!
  Progresul Omenirii s-a realizat prin credinţă şi judecată. Credinţa fără judecată a ajuns o piedică în calea progresului; o piedică în realizarea planului Creatorului Nostru Sântio.
  Postat, marţi, 13 mai 2014, ora, 18:27

  Apreciază

 5. Albert Pike este maestrul pe care iubitul tău Băsescu Traian, trădător de neam și Hristos ca tine, îl urmează. Ești atât de prost că o spui în față. Dar știi vorba aia, prostu nu-i prost destul dacă nu-i și fudul. Ba ești atât de dobitoc, încât spui că trădătorul Băsescu este patriot pentru că i-a dat cea mai înaltă distincțție a statului român lui Laslo Tokes, drept recompensă că cere alipirea Transilvaniei la Ungaria, bașca elogiile aduse lui Patapievici, drept recompensă că vrea ca toți românii să fie spânzurați. Dar tu, Traian Ioan, ca un retardat lipsit de scrupule ce ești, zici că ești mai deștept ca noi românii pentru că ești semito-mason și ne vrei morți pe toți, așa cum Albert Pike și compania de farisei satanisto-darwiniști te-au educat. Hristos să te judece, nefericitule pshihopat și trădător de neam ce ești.

  Apreciază

 6. Re: Alternativă la religii, este Adevărul!

  mai 12, 2014 la 2:50 pm
  Traian Ioan, dacă chiar tu spui că ești prost, cum poți să faci credibilă declarația-ți furibundă cum că semito-masonul trădător de țară, pe nume Băsescu Traian, e patriot? Dacă, după cum spui, nu ai capacitate de gândire, de ce dai sentințe de judecată? Satan și slujitorii lui Satan se contrazic pe ei înșiși (Marcu 3.23-26), de aceea tu faci asta. Anulezi singur tot ce spui, prin afirmația auto-critică în care spui că ești prost. Adevărul este că trebuie să fii complet lipsit de logică, sau mai degrabă un trădător lipsit de scrupule, ca să spui de Băsescu că e patriot după ce a dat decorații unui trădător de țară ca Laslo Tokes, în 2009, drept recompensă că cerea alipirea Transilvaniei la Ungaria, și lui Patapievici drept recompensă că urăște românii și vrea să-i spânzure. Iar Biblia o urăști pentru că demască faptul că evreii conduc de fapt lumea, inclusiv pe vremea Imperiului Roman în care au avut puterea administrativ-politică de a ordona romanilor să-l ucidă pe Mesia (Ioan 19.11). De-aia urăști tu Biblia și pe Hristos, căci a cerut și a stipulat egalitatea de drepturi între evrei și non-evrei. Iudeii şi neamurile sunt la fel, păcătoşi (Romani 3.9). Doar puţini dintre evrei, şi de-or fi numeroşi ca nisipul mării, vor fi mântuiţi (Romani 9.27). Dumnezeu va cere de la evrei socoteală ptr sângele tuturor proorocilor vărsat de la întemeierea lumii, de la sângele lui Abel (deci evreii sunt cumva urmaşii lui Cain) până la sângele lui Zaharia, ucis între altar şi temple (Luca 11.50-51). Ești educat în spiritual satanic al talmudului fariseic care stipulează că doar evreii sunt oameni, iar non-evreii trebuie să moară și să slujească ca sclavi pentru evrei: Non-evreii au fost creați pentru a servi evreilor ca sclavi (Talmud, Midrasch Talpioth 225)… Iisus este în iad și este pedepsit prin a fi fiert în spermă. Creștinii sunt fierți în bălegar (Talmud, Gittin 57a)

  Cristi,
  Toţi oamenii suntem proşti, ceea ce eu ştiu, pe când voi nu ştiţi; voi nu ştiţi că inteligenţa nu aparţine oalei ci Olarului.
  Tu iar de dovedeşti mult mai prost decât mine, crezându-te deştept. Nici până acum nu ai înţeles că eşti o simplă creatură, o oală? N-ai înţeles că nu eşti un Creator, un Olar?
  V-am scris tuturor că Isus nu este Şilo, adică Cristos, Mesia. V-am scris ca să nu mă auziţi ci să înţelegeţi singuri judecând, căci Adevărul se află numai prin judecată.
  Nu te mai lupta cu mine luptă-te cu cei ca Albert Pike:
  Marele Comandor al francmasoneriei americane, reformatorul Ritului Scoțian Antic și Acceptat, Albert Pike, i-a dezvăluit politicianului italian Giuseppe Mazzini planurile francmasoneriei într-o scrisoare trimisă pe 15 august 1871. Iată ce scria Pike:
  „Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Illuminaţilor să răstoarne puterea țarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Illuminati între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.
  Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.
  Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Illuminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică. Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de creştinism – ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie – va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui Lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii. Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.”

  Dacă primele două războaie mondiale s-au întâmplat exact așa cum le-a descris Pike, iar în planul celui de-al treilea recunoaștem evenimentele din prezent, putem considera că masoneria și-a pus planul în aplicare. Acest mason de gradul 33, lider de seamă a Ku Klux Klan, a cărui statuie se află la loc de cinste în capitala Statelor Unite, Washington D.C., dezvăluia în lucrarea Dogmă și ritual faptul că
  „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoașterea sa fiind rezervată doar Maeștrilor, iar cealaltă este publică”.
  Despre zeul pe care masoneria vrea să îl impună în noua religie mondială, Pike scria în aceeași carte:
  „Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu și misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineții! Este cel care aduce lumina și în toată splendoarea sa intolerabilă orbește pe cei slabi sau sufletele egoiste”.

  Postat, luni, 12 mai 2014, ora, 21:59
  Citiri, 248881

  Apreciază

 7. Traian Ioan, dacă chiar tu spui că ești prost, cum poți să faci credibilă declarația-ți furibundă cum că semito-masonul trădător de țară, pe nume Băsescu Traian, e patriot? Dacă, după cum spui, nu ai capacitate de gândire, de ce dai sentințe de judecată? Satan și slujitorii lui Satan se contrazic pe ei înșiși (Marcu 3.23-26), de aceea tu faci asta. Anulezi singur tot ce spui, prin afirmația auto-critică în care spui că ești prost. Adevărul este că trebuie să fii complet lipsit de logică, sau mai degrabă un trădător lipsit de scrupule, ca să spui de Băsescu că e patriot după ce a dat decorații unui trădător de țară ca Laslo Tokes, în 2009, drept recompensă că cerea alipirea Transilvaniei la Ungaria, și lui Patapievici drept recompensă că urăște românii și vrea să-i spânzure. Iar Biblia o urăști pentru că demască faptul că evreii conduc de fapt lumea, inclusiv pe vremea Imperiului Roman în care au avut puterea administrativ-politică de a ordona romanilor să-l ucidă pe Mesia (Ioan 19.11). De-aia urăști tu Biblia și pe Hristos, căci a cerut și a stipulat egalitatea de drepturi între evrei și non-evrei. Iudeii şi neamurile sunt la fel, păcătoşi (Romani 3.9). Doar puţini dintre evrei, şi de-or fi numeroşi ca nisipul mării, vor fi mântuiţi (Romani 9.27). Dumnezeu va cere de la evrei socoteală ptr sângele tuturor proorocilor vărsat de la întemeierea lumii, de la sângele lui Abel (deci evreii sunt cumva urmaşii lui Cain) până la sângele lui Zaharia, ucis între altar şi temple (Luca 11.50-51). Ești educat în spiritual satanic al talmudului fariseic care stipulează că doar evreii sunt oameni, iar non-evreii trebuie să moară și să slujească ca sclavi pentru evrei: Non-evreii au fost creați pentru a servi evreilor ca sclavi (Talmud, Midrasch Talpioth 225)… Iisus este în iad și este pedepsit prin a fi fiert în spermă. Creștinii sunt fierți în bălegar (Talmud, Gittin 57a)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s