Walter Veith despre Kenneth Copeland.Demascând lupii.

de M. Croitor

In seria de conferințe(Război Total) alcătuite cu ani în urmă ,prof. Walter Veith-deși criticat-atrăgea totuși atenția asupra unor aspecte stranii care infiltrau creștinismul protestant american,expunând  liderii carismatici  dubioși,dar mai ales  pe aceia care făcea afirmații nebiblice.Asupra acestora plana și suspiciunea de a fi francmasoni sau luciferieni(sau chiar,iezuiți,infiltrați în rânduri protestante).
Incă de pe atunci,în atenția profesorului Walter Veith a intrat și un pastor pe nume  KENNETH COPELAND,care,surprinzător, anul acesta a fost principalul protagonist al Convenției din Texas,o convenție unde principiile Reformei Protestante au fost trădate pe față de către pastorii și liderii carismatici prezenți acolo.
Puteți urmări acest aspect în prima parte a filmului de 40 de minute,unde este analizată și învățătura lui Robert Schuller despre care se știe că a fost mentorul spiritual al lui Rick Warren.
Printre cei expuși se afla și Benny Hinn care a fost filmat în timp ce oferea heroină,spre a fi consumată, unui membru al echipei sale de slujire(23:44 sec.).O persoană care a participat la acea petrecere a murit din cauza unei supradoze de droguri luate.

De ce?..

Ideile Reformei Protestante sunt din ce în ce mai marginalizate în loc să fie continuate și îmbunătățite,iar sacrificiul reformatorilor de atunci din ce în ce mai criticat în ultima vreme,chiar de unii creștini evanghelici.E comic să vezi că la modă sunt o serie de predicatori ,bine plătiți și mediatizați .Urmăriți acest video unde se vede bătaia de joc pe care aceștia o fac în unele biserici carismatice.


Adevăr Prezent-you tube

Informează-te despre Convenția din Texas AICI.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s