Adventist dezamăgit îi scrie lui Gâdea!

Virgil Elisei este un scriitor care îl cunoaște pe Mihai Gâdea și sub aspectul de pastor adventist.Intr-o scrisoare deschisă,apărută în Evenimentul Zilei,își exprimă dezamăgirea cu privire la mărturia publică a coreligionarului.Pasaje din scrisoare:

„…Ai absolvit o facultate de teologie, ca să-L slujeşti pe Hrisos. Ai studiat profeţiile în amănunţime, ştii că trăim timpurile din urmă. Ce cauţi tu în puroiul ăsta numit politică?
[…] Ai vrut să accezi social. Mi se pare că mândria îţi roade sufletul şi-ţi alterează creierul. Ştii prea bine ce a păţit Lucifer din cauza mândriei. Eşti în slujba unui om condamnat de o instanţă la cinci ani de puşcărie, […] Fă pe pastorul, Mihai, nu pe moderatorul subiectiv! Şi regii, şi boschetarii putrezesc la fel. Tu dai viaţa veşnică pe un crâmpei de glorie pământeană? Unde îţi este superioritatea de creştin?…”
Citiți mai multe informații precum și scrisoarea lui Virgil Elisei în întregime  AICI.

O părere la “Adventist dezamăgit îi scrie lui Gâdea!

  1. A fost șocantă emisiunea lui Gâdea cu Crin Antonescu. Felul cum se răstea la Antonescu, luându-l în batjocură când omul spunea și justifica cu exemple din acțiuni și acte oficiale că de fapt Ponta colaborează cu Băsescu și oamenii PDL-ului, nu el, adăugând felul absolut grotesc în care pastorul a fost secondat și de acest bezmetic plin de ură față de români, Mircea Badea care i-a dat de înțeles lui Crin Antonescu că-i va tăia capul în mod simbolic pentru că nu vrea să dea aurul și gazele țării pe mâna trusturilor conduse de evreii Benny Steinmetz, John Paulson, George Soros, mi-au demonstrat încă o dată că creștin nu este cine spune că este sau cine se crede pentru c-a fost stropit cu apă la câteva săptâmâni după naștere, ci cel în care Duhul Adevărului își găsește plăcerea și-l determină să trăiască după principiile Luminii, adică să nu folosească crima, hoția, înșelăciunea, curvia drept principii de comportament, ghidându-se după Adevăr și Dreptate (Marcu 10.19)… Cel care merge pe calea Tatălui nu este cel care spune că merge și în realitate nu merge, ci cel care chiar dacă spune că nu merge pe calea Lui (cei care nu sunt creștini oficiali, cei care nu cred în termenul de creștin), merge prin ascultarea poruncilor sale: Cei ce se pretind credincioși și drepți cu vorba, cum erau preoții cei mai de seamă și bătrânii templului, sunt mai jos decât curvele și vameșii care merg înaintea lor în împărăția lui Dumnezeu, după cum le spune Hristos prin pilda fiilor. Astfel, fiul care i-a spus tatălui său că nu vrea să meargă să lucreze via așa cum acesta i-a cerut, dar în cele din urmă, căindu-se, s-a dus și-a lucrat-o (vameșii, curvele, etc), este cel cu adevărat ascultător, credincios, în vreme ce fiul care i-a răspuns tatălui său că va lucra via (preoții, bătrânii cu ifose de înțelepți, cei ce se dau credincioși doar în văzul lumii, etc), dar nu a făcut-o, este fiul neascultător, necredincios. Astfel, le spune Iisus Hristos preoților templului, când Ioan Botezătorul a venit la popor umblând în calea neprihănirii, a fost crezut de curve și vameși, în vreme ce preoții și bătrânii templului, deși au văzut lucrul acesta, nu s-au căit ca să îl creadă (Matei 21.28-31)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s