Sfatul Țării 2014

Diaspora si Reintregirea

2 martie 2014

Sfatul Țării 2014

La granița României, Ucraina se află în situația unei țări în curs de ocupare de către trupele colosului rus. Îngrijorate și solidare, Statele Unite pun în stare de alertă flota din Mediterana și trimit o (primă) navă de război în portul Constanța. Polonia declară că se simte amenințată și solicită o întrunire a Consiliului NATO.
Unde se află România? Ei bine, într-un moment de criză internațională majoră chiar la granița sa, Consiliul de Securitate a Țării sub conducerea președintelui Băsescu, declară senin că nu există niciun pericol imediat la adresa securității sale și în consecință nu consideră necesar să fie ridicat gradul de alertă.
Președintele României găsește de cuviință să amenințe cu invalidarea Guvernului, deci cu crearea unui vacuum de putere, înt-un moment când toate forțele politice ale României trebuie să fie solidare în fața primejdiei reale externe.
O asemenea inconștiență, prin care se…

Vezi articol original 38 de cuvinte mai mult

Reclame

O părere la “Sfatul Țării 2014

  1. Ucraina a ocupat Gurile Dunării, Herța, Bucovina, în urma scindării URSS, căci semiții urmăresc, conform Talmudului, să dezbine, să pună non-semiții să se extermine reciproc, iar apoi ei să moștenească țările rămase fără locuitori în urma războaielor militare, economice, social-politice… Oare întâmplător pe noul președinte al Ucrainei îl cheamă Turcinov? Este evident arab, frate semit al evreilor… Dar nu, moderatorii și liderii de opinie, reprezentanții ”societății civile” (sioniste evident) din România sau aiurea, mor de grija celor care ne-au ocupat țara în mai mare parte decât rușii. Limbajul de lemn este mai la modă ca oricând în media semito-masonă

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s