Papa Francisc le face curte penticostalilor

Papa Francisc în demersul său către penticostalii din Texas,e adevărat, are un video-mesaj plin de iubire .Dar cum necum,el este încă iezuit.
_”Iezuiții nu se schimbă niciodată..”(e o declarație oficială a Ordinului)

Unul din scopul, înființării/existenței ordinului iezuit este aducerea lumii protestante înapoi(!) sub autoritatea papei. Chiar anul trecut au recunoscut oficial,pe un site catolic, că obiectivul ordinului lor este stoparea protestantismului”Viziunea lui Ignaţiu asupra Ordinului pe care l-a întemeiat a fost aceea a unei armate de infanterie luptând împotriva răspândirii protestantismului.”(01.05.2013
Catholica.ro „Iezuiti despre un papă iezuit”).Și nu am auzit deocamdată pe actualul papă să se dezică de aceste obiective.Incă nu.
Protestantismul nu e o modalitate de a protesta fără sens,fără un țel anume.Țelul a fost readucerea în centru a lui Isus Hristos
și reîntoarcerea
creștinismului la modelul nou-testamental.E adevărat,acest lucru nu a fost și în favoarea ambițiilor nebiblice catolice.De aceea au și pornit războiul.Cu toate acestea mulți au aflat și beneficiat de Adevăr.
Să nu uităm ce Reforma Protestantă a însemnat și înseamnă :
1) învățătură bazată pe Cuvântul care este scris”(”Sola Scriptura”).
2)a restabilit centralitatea lui Isus Cristos( “Solo Cristo”),e adevărat,în defavoarea supremației papale;aici e buba și mărul discordiei de peste veacuri,iar miscarea carismatică a reușit ,cu timpul,să infiltreze(sistematic?)lumea protestantă pentru ca undeva în viitor, să fie readusă la „biserica mamă”.Filmul cu cele întâmplate în Texas e un exemplu despre cum miscarea carismatică poate convinge/ghida lumea protestantă să se reîntoarce la catolicism sub stindardul unității ecumenice aflat sub autoritate papală. Papalitatea se preface că este prietenă cu evanghelicii,dar în realitate, luptă să câștige supremația asupra lumii protestante(declarațiile oficiale o dovedesc:”biserica romano-catolică nu admite biserici surori,”.. ” ea este biserica mamă”)
Istoria e mărturie că Roma urăște lumea prootestantă.Tot timpul i-a făcut război(doar tactica a fost cea schimbată).A crede că Roma a renunțat la planurile ei ambițioase e o greșeală. Protestanții sînt naivi și creduli.Și asta,istoria ne confirmă(vezi noaptea Sf. Bartolomeu unde – înșelați de catolici pentru a se împrieteni și colabora – la miezul nopții,prin semnalul unui clopot ..aprox. 50. 000 de protestanți nepăziți și lipsiți de apărare au murit măcelăriți ca mieii.Intr-o singură noapte).

Evident,astăzi Roma nu mai ucide pe față protestanții.Schimbarea de tactică constă în faptul că s-au pus să infiltreze și dilueze protestantismul și principiile lui sănătose,cu tot felul de mișcări ecumenice și carismatice.Există dovezi.Mulți lideri carismatici de top din America,au beneficiat de vizite la Vatican s.a.m.d.
O altă dovadăă de schimbare de tactică,dar că totuși nu se lasă de vechiul năravul,este aceea că nu-i mai acuză cu “eretici”,dar îi numește politicos “separați”și-i tot împinge în ecumenismul aflat tot sub lideratul papal(„împăcarea” e doar pretextul). Tony Palmer,vechi prieten al papei, merge mai departe și declară la convenția din Texas că divizarea e diabolică (ecumenicul de el o fi „cheie de biserică”).Acuzatia celor doi e evidentă chiar dacă se străduiesc să pară băieți de treabă.
Și mulți evanghelici din România par a fi entuziasmați de papa Francisc(„lucrurile par să se îndrepte” zic unii).
Pastorii carismatici români par a fi interesați și ei.Orice schimbare pozitivă la Vatican este călduros salutată.
Multele denominațiuni carismatice vor lua calea mirajului unității sub emblema: „darurile Duhului ne-au fost date pt. a trăi în unitate..”,alții vor fi seduși de anumite schimbări,și de chemarea la o Pace Mondială și Unitatea Cristică.
Mai mult,fenomenul „worship”,extins și industrializat poate juca un rol strategic și important pentru închinarea de la sfârșit de veac.In sensul că poate fi folosit subtil pentru a schimba subiectul închinării la un moment dat.
Bătălia se dă pentru închinare.

Intîlnirile VATICAN II_(decizii) “Papa este adus la acea întâlnire și atunci s-a hotărât că bisericile protestante pot rămâne în confesiunile lor și pot obține mântuirea,cu condiția recunoașterii supremației episcopului de Roma.”

Discutăm aici în plan religios.Apocalipsa lui Ioan ne dezvăluie că fiara va detine supremația și economic și politic(„autoritate politică globală…independentă”):

” Aceştia au un singur cuget şi puterea şi stăpânirea lor o dau fiarei.Ei vor porni război împotriva Mielului, dar Mielul îi va birui, pentru că este Domnul domnilor şi Împăratul împăraţilor şi vor birui şi cei împreună cu El – chemaţi şi aleşi şi credincioşi.”
(Apocalipsa 17:13-14)

Reclame

5 păreri la “Papa Francisc le face curte penticostalilor

 1. Si protestantii au omorat oameni pe fatza. Si la refoma si dupa. Sa nu uitam de Oliver Cromwell.

  Tot protestantii au facut cel mai mare genocid al lumii. Au exterminat populatia indiana din Sua. Nici macar nu au fost capabili sa le vesteasca evanghelia.

  Apreciază

  • Binențeles că nu trebuie să uităm nici de Cromwell și multe altele pe care le-au făcut protestanții.Numai că nu au făcut-o atât de asiduu,sistematic și îndelungat în istorie.Atât și-au dorit cei aflați la putere în sistemul eclesiastic să „corecteze ereticii”,încât au au ucis și torturat cu milioanele pe cei care voiau să asculte și să citească Biblia.Se observă că nu au renunțat ,au schimbat doar tactica(convenția din Texas e o dovadă).Anul trecut au fluturat
   din nou indulgențe pe sub nasul poporului..în plin sec.XXI..

   Apreciază

  • Protestanți, evanghelici, adventiști, chestia e că cei care urmează doar Biblia, așa cum ne cere Dumnezeu (Galateni.1.8, Apocalipsa 22.18-19, 2 Corinteni 11.13-15) trăiesc în cele mai avansate și civilizate condiții social-politice din lume (vezi anglo-saxonii unde cu toții jinduim ÎN MASĂ s-ajungem din lagărele ortodoxe și catolice). Pe acest cal, pe această mare a creștinilor evanghelici, pe miezul majoritar al societăților majoritar creștin-evanghelice s-au urcat regii lor (majoritar semiți, așa cum ne spune Dumnezeu la Facerea 17.6, Facerea 17.20, Facerea 22.18) care i-au manipulat și i-au mânat spre Americi, Africa etc pe non-semiții stăpâniți de evrei și arabi mascați în regi, miniștri, lideri de opinie, actualmente și președinți, capi clericali și politici etc… Nu trebuie să confundăm cu stăpânii lor popoarele ce urmează în masă Biblia, motiv ptr care acești stăpânii nu au puterea de a face orice vor ei cu non-semiții, așa cum o fac în țările catolice, ortodoxe, unde populațiile sunt efectiv rase de pe suprafața pământului în chiar aceste momente, la o scară aproape la fel de dură ca cea din Africa… Indienii au plătit pentru faptul că au chemat morții în ajutor, au chemat duhurile, au făcut jertfe umane, lucruri Clar interzise de Biblie. Ortodocșii, ca și catolicii, urmeză morții, alte biblii, alți hristoși, iar pentru asta evreii au spor în exterminarea noastră, după cum Dumnezeu ne previne clar că evreii sunt de fapt sabia prin care Dumnezeu pedepsește necredința celorlalte popoare, nu pentru faptul că evreii ar avea dreptate, ci pentru că Dumnezeu ne demonstrează puterea Lui prin faptul că cel mai mic dintre popoare a cucerit și subjugat popoare mai mari și mai puternice ca acest popor evreu. Motivul izbânzii evreilor asupra nesemiților este necredinţa celorlalte popoare, nu faptul că ei ar fi fost sfinţi şi ar fi avut dreptate (Deuteronom 9.5). Să nu fie nimeni care să-și treacă fiul sau fiica prin foc, ca jertfe lui Moloh, nimeni care să ghicească, nici un cititor în stele, nici un vestitor al viitorului, nici un vrăjitor, nici un descântător, nimeni care să întrebe pe cei care cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morți, căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului, iar din pricina asta izgonește Domnul neamurile dinaintea evreilor(Deuteronom 18.10-12).
   Astfel, așa cum indienii au dispărut și și-au pierdut țara, și noi românii ne-o pierdem ptr că urmăm alte evanghelii în masă, în loc să urmăm doar Biblia. Cine e creștin crede asta, cine nu este, nu crede. Repet, creștin, nu ortodox, nu catolic, nu mormon, nu adventist etc. De ce o pățim noi mai rău decât cei ce urmează alte religii? Simplu, ptr că noi, deși știm cât de cât biblia, ne închinăm la asemănări din cer și de pe pământ, la idoli sculptați sau vopsiți în timp ce spunem că suntem creștini, iar Dumnezeu ne avertizează: Cei ce cunosc Biblia şi nu o respectă sunt mai vinovaţi decât cei care nu o cunosc şi n-o respectă, lucru dezvăluit prin pilda slugilor neascultătoare (Luca 12.47-48). Și uite așa, după cum slavii au fost exterminați cu zecile de milioane în URSS de către evrei, la fel o furăm și noi acum… Suntem atât de copleșiți de duhurile satanic ale morții, că nici măcar nu mai putem conștientiza asta, suntem paralizați: Atingerea morţilor aduce duhuri necurate 7 zile (Numeri 19.11)

   Apreciază

  • Nu a avut niciodată(?) credibilitate din cauza prejudecăților,oamenilor firești nu le place să trăiască după Adevărul biblic.
   In ciuda diferențelor protestanții sunt uniți în aspectele și punctele ESENȚIALE ale doctrinei lor.Acele diferențe de care se tot face caz,sunt doar niște acuze tehnice care se fac din motive politice..Propaganda ecumenică și Noua Ordine Mondială,încearcă discreditarea creștinismului protestant(cu toate denominațiunile lui).Dar și Apocalipsa trebuie să se împlinească.Nu?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s