Primii comuniști ruși au fost evrei

B a r z i l a i - e n - D a n

Pentru evrei, care au fost persecutați pe motive religioase în toată istoria lor europeană, șansa de a institui o societate seculară a fost primită cu mare entuziasm. Scoaterea religiei din arena politică și socială și restrângerea ei la sfera familiei și a  individului a fost ceea ce-și doreau de multă vreme. Numai că socotelile de acasă nu s-au potrivit cu cele de pe drum! Stalin i-a epurat din sistem și tot un fel de inamici au rămas până astăzi … Scăpați de stigma religioasă, evreii s-au propulsat pe vârfurile culturale, financiare și politice, iar aceasta le-a atras antipatia tuturor, mai ales a lui … Hitler.

Putin: First Soviet government was mostly Jewish

Speaking at Moscow’s Jewish Museum, Russian president says politicians ‘were guided by false ideological considerations.’

By JTA | Jun.20, 2013 | 3:10 AM |  1
Putin at Moscow's Jewish Museum.
Putin, left, speaks with Russia’s Chief Rabbi Berel Lazar during a visit at Moscow’s Jewish…

Vezi articol original 228 de cuvinte mai mult

Anunțuri

O părere la “Primii comuniști ruși au fost evrei

  1. Și Stalin era evreu, evreu ortodox cu studii seminare în cadrul cultului ortodox. Unii s-au supărat c-am scris asta, dând de-înțeles că-l atac pe Arsenie Boca, un preot adept al închinării la cadavre și asemănări din cer și de pe pământ, adept al altei evanghelii decât cea creștină, recte filocalia, patristica ortodoxă. Nu întâmplător bolșevicii evrei au ridicat un mausoleu cu cadavrul lui Lenin, la care puneau poporul să se prosterneze într-o asemănare izbitoare cu închinarea la moaște, știind că dacă fac asta, rușii vor fi paralizați de duhuri malefice, incapabili de-a mai judeca și acționa eficient, creștinește, și vor deveni sclavii evreilor, după cum previne Biblia Creștină la Numeri 19.11 și Deuteronom 18.10-12… Așadar, n-am făcut decât să le arăt adevărul faptului că în fruntea conceptului lagărului de concentrare modern s-a aflat educația ortodoxă, profund necreștină în miezul ei lăuntric, aidoma catolicismului, și așa cum catolicii i-au pus în față pe iezuiți pentru a săvârși atâtea și atâtea masacre împotriva creștinilor evanghelici , ortodocșii i-au pus în față pe bolșevici ptr a asasina în masă creștinii în principal, lucru care s-a văzut pe parcursul existenței Uniunii Sovietice, când populația slavă ce credea de facto în Biblia Creștină (nu în tarele ortodoxe) a suferit un dramatic proces de scădere în raport cu populațiile conlocuitoare de origine în special semită, fie musulmane sau iudaice… Sunt eu de vină că dau citate din Biblie? Nu poștașul e de vină pentru ceea ce scrie în scrisoarea pe care tocmai a dat-o: Aşa cum satana se preface în înger de lumină, spune apostolul Pavel, la fel sunt şi apostolii cu alte evanghelii (adică cu alte scripturi în afară de Vechiul şi Noul Testament, cum sunt scrierile religioase catolice, ortodoxe, mormone, iudaico-talmudice, islamice, hinduse, budiste, masonice etc), cu alt Hristos aşadar, iar sfârşitul lor va fi după faptele lor (2 Corinteni 11.13-15).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s