Zorii Noii Ordini Mondiale

image
Guvernul din Israel a autorizat o comisie care va avea rolul de a examina căile de a elimina banii cash din economia israeliană.
Practic, la finalul lunii trecute, Israelul a făcut primul pas pentru a deveni prima societate din lume a cărei economie să funcţioneze fără bani cash.

Banii cash pot fi transferaţi foarte uşor de la o persoană la alta fără să existe un control al Fiscului.

Nu la fel se întâmplă şi în cazul tranzacţiilor electronice. Odată cu noile tehnologii, băncile pot monitoriza exact câţi bani depun oamenii în conturile sau câţi bani retrag, iar companiile care emit cardurile de credit ţin o a doua evidenţă cu sumele cheltuite.

Pe de altă parte, există specialişti care spun că în cazul în care guvernul de la Tel Aviv va reuşi acest lucru, economia Israelului va avea de suferit. Asta pentru că oamenii vor încerca să facă tranzacţii cu bani cash în alte monede.

Sursa:Capital.ro

Anunțuri

O părere la “Zorii Noii Ordini Mondiale

  1. Israelul controlează cam toate valutele lumii, prin FMI-ul condus de evrei şi prin băncile conduse în tot Imperiul Semito-Mason de evrei şi semito-masoni, aşadar e firesc să dorească un control electronic al fluxului de monedă, căci atunci ne vor controla pe toţi, americani sau ruşi, români sau unguri, africani sau australieni, direct din birourile Mossad de la Ierusalim, fără a mai apela la intermediarii semito-masoni gen Isărescu şi compania, care mai pot scăpa de sub control în oarecare măsură… Preşedintele Israelului şi gaşca de semito-masoni anti-creştini, ce urmează cu fanatism linia satanicului Talmud, au de ce să fie fericiţi: aproape toată lumea-i a lor, astfel că ceea ce a spus Dumnezeu cu privire la dominaţia semită asupra planetei Pământ se adevereşte. (FACEREA 17.20, FACEREA 19.12-13, FACEREA 22.18). Ce uită acest evreu anti-creştin, preşedintele Israelului, Shimon Peres, alături de compania semito-masonă care se ridică prin urmarea Talmudului împotriva proorocilor evrei care au scris Vechiul şi Noul Testament, este că ei cuceresc pământul nu pentru că sunt drepţi sau pentru a rămâne pe veci stăpâni, ci pentru ca toate popoarele să îl cunoască pe Domnul şi să ştie că deşi au fost mai puternice şi mai civilizate ca evreii sau arabii, au fost şi sunt cucerite ori asuprite de aceste popoare semite pentru că nu au ascultat de Legea Domnului… Motivul izbânzii evreilor asupra nesemiților este necredinţa celorlalte popoare, nu faptul că ei ar fi fost sfinţi şi ar fi avut dreptate (Deuteronom 9.5). Aşa că, Shimone, îndreaptă-te până nu e prea târziu şi vei ajunge-n gheenă…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s