Cele”zece porunci” ale Noii Ordini Mondiale

  sursa:Saccsiv’s Weblog

image

Ghidul de piatra din Georgia este un monument enigmatic din granit situat in regiunea Elbert, Georgia. De asemenea cunoscut sub numele de , American Stoenedge sculptura este de aproape 6 m inaltime si alcatuit din 6 placi de granit, cantarind in total aprox. 109 tone (240 000 pounds). Detaliul cel mai uimitor al monumentului insa nu este dimensiunea sa, ci mesajele gravate in el:Zece reguli pentru o „Epocă a Ratiunii”
Aceste reguli ating subiecte care sunt asociate cu „Noua Ordine Mondiala”, inclusiv pentru depopulare masiva, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate, etc. Autorii acestor reguli au cerut sa ramana anonimi in totalitate si, pana in prezent, anonimatul lor a fost pastrat in mod corespunzator.

Monumentul este prin urmare o dovada a unei legaturi existente intre societatile secrete, elita mondiala si presiunea pentru o Noua Ordine Mondiala.

image

Cele zece ghiduri pentru o noua Epoca a Ratiunii :

1.Mentine umanitatea sub
500 000 000, intr-un echilibru perpetuu cu natura.

2.Ghidati reproductia cu intelepciune –imbunatatind conformitatea si diversitatea

3.Uniti umanitatea printr-o limba noua.

4.Conduceti pasiunea –credinta –traditia -si toate lucrurile cu judecata temperata

5.Protejati oamenii si natiunile cu legi cinstite si tribunale corecte

6.Lasati toate natiunile sa guverneze internal rezolvandu-si disputele externe intr-un tribunal mondial.

7.Evitati legile marunte si oficialii nefolositori

8.Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale

9.Pretuiti adevarul – frumusetea – dragostea –cautand armonia cu infinitul

10.Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii

Dupa cum puteti vedea, ghidurile fac apel la o reducere drastica a populatiei lumii, adoptarea unei noi limbi mondiale, crearea unui tribunal mondial si fac o vaga aluzie la eugenie. Cu alte cuvinte, un model pentru o Noua Ordine Mondiala.

image

Cititi articolul complet  aici.

                           

                       

O părere la “Cele”zece porunci” ale Noii Ordini Mondiale

  1. Iată un citat dintr-o scrisoare a evreului Karl Marx către evreul Baruch Levy, scrisoare citată în Review de Paris la 1 iunie 1928, pg. 574: ”Poporul evreu în întregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominația lumii prin dizolvarea altor rase… și prin stabilirea unei republici mondiale în care evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetățeni. În această Nouă Ordine Mondială, copiii lui Israel… vor furniza toți liderii fără a întâlni opoziție”…
    Toată proprietatea țărilor străine aparține națiunii evreiești, care în mod consecințional este îndreptățită să o preia fără nicio remușcare: Talmud, Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348 / Rata de naștere a non-evreilor trebuie să fie oprimată masiv: Talmud, Zohar II, 4b / Evreii trebuie să încerce mereu să-i înșele pe creștini: Talmud, Zohar 1, 160a / Cartea evreiască ”Mizbeach” declară că ”nu există nimic superior Talmudului Sfânt”. Talmudul declară că doar evreii sunt oameni, iar non evreii sunt goy/goyim, în traducere vite sau animale. / Nu salva Goyim în pericol de moarte: Talmud, Hilkkoth Akum X I / Nu arăta nici o milă la Goyim: Talmud, Hilkhoth Akum X 1 /

    Această nouă ordine mondială conform talmudului satanic s-a împlinit deja, iar preşedintele Israelului se laudă cu asta:

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s