Casa Regala a Romaniei DISTRUGE proiectul Rosia Montana

Proiect Romania

2872

4 septembrie 2013

Secretariatul Majestăţii Sale Regelui

Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită comunicatul de mai jos. În numele Familiei Regale, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta trimite publicităţii o declaraţie, care reprezintă poziţia Casei Regale a României referitoare la Roşia Montană, susţinută continuu din anul 2009 încoace:

Virtuțile și personalitatea Roșiei Montană își trag seva din destinul ei aproape unic. Așezarea posedă o tradiție bi-milenară, iar uimitoarele sale galerii, păstrate în vreme, vorbesc despre epoca daco-romană, despre cea medievală și despre cea modernă.

Dar Roșia Montană are o frumusețe naturală și o tradiție vie, care sălășluiesc deopotrivă în armonia naturii și în sufletele și mințile oamenilor care o locuiesc.

Multe sunt motivele pentru care Roșia Montană ar trebui să fie un exemplu de conectare, armonie, prosperitate și un model de dezvoltare europeană din Mileniul III. Din păcate, felul în care ținutul a…

Vezi articolul original 996 de cuvinte mai mult

Publicat de misucroitor

cercetător independent, amator, politici globale, profeție biblică.

Un gând despre „Casa Regala a Romaniei DISTRUGE proiectul Rosia Montana

  1. Trădătorii evrei ascunşi în spatele casei de Hohenzoler vor să fure ei aurul, nu alţi evrei. Fac exact ce-a făcut trădătorul Ponta când nu era la putere şi se pronunţa împotriva furtului aurului românesc pentru că el şi gaşca lui de semito-masoni nu se alegea cu nimic. Acum însă, după ce a apucat şi el o felie din jaf alături de trădătorul Băsescu şi gaşca acestuia, Ponta este de acord cu jefuirea aurului poporului român. Acelaşi lucru îl vrea şi această casă regală de Hohenzoler cu toţii trădători ei de ţară şi jefuitori ai poporului român, jefuitori ce slujesc Israelul…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: